Всемирно известная украинская оперная дива Людмила Монастырская получила роль уволенной из оперы Нью-Йорка фанатки Путина Анны Нетребко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Познати ме питат какво ще стане при ядрена война. Ами светът най-вероятно няма да изчезне.
https://www.youtube.com/watch?v=dxJHecyYBno
Коментар
-
Това звучи като путинистко-тръмперски нонсенс
Първоначално изпратено от precticalЗЕМЯТА Е ПЛОСКА !!! РЕПТИЛИТЕ СА НАЧЕЛО НА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! РОКФЕЛЕР И РОТШИЛД УПРАВЛЯВАТ СВЕТА!!! НА АНТРАКТИДА ИМА ТАЙНА НАЦИСТКА БАЗА И ХИТЛЕР Е ЖИВ ТАМ!!! ХАХАLast edited by Money; 06.03.2022, 18:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
forbes.ru
Путин разрешил бизнесу платить зарубежным кредиторам в рублях
Путин подписал указ, според който всички страни, които са обявили санкции и им се дължат плащания по облигации, може да им се плати в рубли по сметка в руска банка.
Така не се обявява неплатежоспособност. Платено е, но заради санкциите, които Запада е наложил, няма да получи парите си, защото вината е негова. Не можете да си извадите парите? Не можем да ви помогнем.
Освен това, поставя и защитна клауза за курса на рублата. Един вид - момчета, колкото повече обезценявате рублата, толкова по-малко ще получите.
Вероятно по този начин ще създаде и пазар на рубли, защото скоро на наложилите санкции ще им се наложи да плащат в рубли петрола и газта.
ЦИРК..
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Шефът на генералния щаб на Беларус подава оставка. Войската не може да се окомплектова за война с Украина:
https://twitter.com/euromaidanpress/...062354432?s=21
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical
Ти си клиничен случай. Нз как още не са те затворили в карлуково. Със сигурност трябва да има интернет полиция и такива лумпени и фенове на копейкин като теб да ги ловят от рано и да им оказват помощ. А голямото зануляване и бъртвежите на ванга ги разправяй на жена ти вечер преди лягане. Може да има като твоето IQ и да ти се върже на словоблудствата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хехе развесели ме ти мен. В една тема казваш, че си на 60, а в друга тема си младеж
Ще поживеем и ще видим.
Това, че в темите хората гадаят, импровизирайки и опитват да свързват факти, дочути. тук-там - едва ли може да се счита за достоверно.... форумът е анонимен и всеки може да приказва (плещи) каквото и когато пожелае, без това да го/я ангажира с нещо.
Все пак - и това сте сънувала: "бил съм казал в някаква тема, че съм на 60" (това май споменаваше Евго - обърнете се към него за потвърждение, откъде черпи своята сигурност - вероятно от "казал-рекъл", но аз не съм потвърждавал с "да, така е"...)
Е, не съм казвал това... Иначе, тук и пенсионер са ме наричали (справка - пирамид), и "сценарист на Слави" (справка - Пешо) и още какво ли не..., но когато им предложих да се обзаложим, за да спечелят добра сума - замълчаха и забравиха за своите произволни ("дискредитиращи") предположения.
Поддържам тезата, че състоянието "млад-стар" си е вътрешно убеждение на всеки член/членка от нашето и всички останали общества.
Както виждате - аз също не коментирам вашата възраст - все в тоя ред на мисли, а и не бих коментирал възрастта на никоя дама, защото такива данни не представляват за мен интерес.
Иначе, съгласен съм "да поживееТЕ и да видиТЕ" (колкото сте там), какъвто и да е смисълът, който влагате в последното изречение от цитата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хехе развесели ме ти мен. В една тема казваш, че си на 60, а в друга тема си младеж
Ще поживеем и ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеуникални актьори, заболя ме корема от смях
https://www.facebook.com/todorenergy...7150638613529/
за тези дет не отварят.
Относно международното положение, как можехме да стигнем до там ТОЙ(другаря ПУТИН) да нападне Русия
Но че путлер води война и с украинците, и с руснаците -
това цивилизованият свят го разбра.
Украинците ще спечелят войната, за руснаците не сьм сигурен
Коментар
-
уникални актьори, заболя ме корема от смях
https://www.facebook.com/todorenergy...7150638613529/
за тези дет не отварят.
Относно международното положение, как можехме да стигнем до там ТОЙ(другаря ПУТИН) да нападне РусияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУрсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.
Надявайте се на най-доброто, но се подгответе за най-лошото!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Изглежда, се работи върху еволюиране на руските планове. Т.е., май Украйна може съвсем да бъде окупирана и завладяна.
Деволюира Рашастан, следва депутизация
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУрсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.
"Хубавото", че в тази каша България е в най благоприятна позиция.Last edited by Пирон; 06.03.2022, 17:31.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Урсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар