IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всемирно известная украинская оперная дива Людмила Монастырская получила роль уволенной из оперы Нью-Йорка фанатки Путина Анны Нетребко

Коментар

• Познати ме питат какво ще стане при ядрена война. Ами светът най-вероятно няма да изчезне.
      https://www.youtube.com/watch?v=dxJHecyYBno

Коментар

• Това звучи като путинистко-тръмперски нонсенс

Първоначално изпратено от prectical
        ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА !!! РЕПТИЛИТЕ СА НАЧЕЛО НА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! РОКФЕЛЕР И РОТШИЛД УПРАВЛЯВАТ СВЕТА!!! НА АНТРАКТИДА ИМА ТАЙНА НАЦИСТКА БАЗА И ХИТЛЕР Е ЖИВ ТАМ!!! ХАХА
        Last edited by Money; 06.03.2022, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

forbes.ru
          Путин разрешил бизнесу платить зарубежным кредиторам в рублях

Путин подписал указ, според който всички страни, които са обявили санкции и им се дължат плащания по облигации, може да им се плати в рубли по сметка в руска банка.

Така не се обявява неплатежоспособност. Платено е, но заради санкциите, които Запада е наложил, няма да получи парите си, защото вината е негова. Не можете да си извадите парите? Не можем да ви помогнем.

Освен това, поставя и защитна клауза за курса на рублата. Един вид - момчета, колкото повече обезценявате рублата, толкова по-малко ще получите.

Вероятно по този начин ще създаде и пазар на рубли, защото скоро на наложилите санкции ще им се наложи да плащат в рубли петрола и газта.

ЦИРК..
          По-тъпо нещо отдавна не бях чел.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
            Той е младеж на 60.
            Такьв се е родил горкият

Коментар

• Шефът на генералния щаб на Беларус подава оставка. Войската не може да се окомплектова за война с Украина:

https://twitter.com/euromaidanpress/...062354432?s=21

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical

Ти си клиничен случай. Нз как още не са те затворили в карлуково. Със сигурност трябва да има интернет полиция и такива лумпени и фенове на копейкин като теб да ги ловят от рано и да им оказват помощ. А голямото зануляване и бъртвежите на ванга ги разправяй на жена ти вечер преди лягане. Може да има като твоето IQ и да ти се върже на словоблудствата
                Стига с това Карлуково, бе. Вече няма места.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хехе развесели ме ти мен. В една тема казваш, че си на 60, а в друга тема си младеж

Ще поживеем и ще видим.

Това, че в темите хората гадаят, импровизирайки и опитват да свързват факти, дочути. тук-там - едва ли може да се счита за достоверно.... форумът е анонимен и всеки може да приказва (плещи) каквото и когато пожелае, без това да го/я ангажира с нещо.

Все пак - и това сте сънувала: "бил съм казал в някаква тема, че съм на 60" (това май споменаваше Евго - обърнете се към него за потвърждение, откъде черпи своята сигурност - вероятно от "казал-рекъл", но аз не съм потвърждавал с "да, така е"...)

Е, не съм казвал това... Иначе, тук и пенсионер са ме наричали (справка - пирамид), и "сценарист на Слави" (справка - Пешо) и още какво ли не..., но когато им предложих да се обзаложим, за да спечелят добра сума - замълчаха и забравиха за своите произволни ("дискредитиращи") предположения.

Поддържам тезата, че състоянието "млад-стар" си е вътрешно убеждение на всеки член/членка от нашето и всички останали общества.

Както виждате - аз също не коментирам вашата възраст - все в тоя ред на мисли, а и не бих коментирал възрастта на никоя дама, защото такива данни не представляват за мен интерес.

Иначе, съгласен съм "да поживееТЕ и да видиТЕ" (колкото сте там), какъвто и да е смисълът, който влагате в последното изречение от цитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хехе развесели ме ти мен. В една тема казваш, че си на 60, а в друга тема си младеж

Ще поживеем и ще видим.
                    Той е младеж на 60.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      уникални актьори, заболя ме корема от смях
                      https://www.facebook.com/todorenergy...7150638613529/

за тези дет не отварят.
                      Относно международното положение, как можехме да стигнем до там ТОЙ(другаря ПУТИН) да нападне Русия
                      Че е фейк - фейк е
                      Но че путлер води война и с украинците, и с руснаците -
                      това цивилизованият свят го разбра.
                      Украинците ще спечелят войната, за руснаците не сьм сигурен

Коментар

• уникални актьори, заболя ме корема от смях
                        https://www.facebook.com/todorenergy...7150638613529/

за тези дет не отварят.
                        Относно международното положение, как можехме да стигнем до там ТОЙ(другаря ПУТИН) да нападне Русия
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Урсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.

Надявайте се на най-доброто, но се подгответе за най-лошото!
                          Ай, честито на САЩ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Изглежда, се работи върху еволюиране на руските планове. Т.е., май Украйна може съвсем да бъде окупирана и завладяна.
                            Аха, а в това време руснаците напускат Русия вече в посока Финландия вече 3ти ден
                            Деволюира Рашастан, следва депутизация

Коментар

Урсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.

Европа си стреля в корема и няма да има кой да запуши дупката. Глупака когато е и тъп ехе ...
                              "Хубавото", че в тази каша България е в най благоприятна позиция.
                              Last edited by Пирон; 06.03.2022, 17:31.

Коментар

• Урсула фон дер Лайен за отхвърлянето на руския нефт и газ и новия курс на ЕС:- Наложихме три комплекта строги санкции на руското ръководство. Ние фундаментално ограничихме способността на Путин да финансира тази ужасна война. Но последствията ще засегнат нашите граждани и икономиките на Европейския съюз.

Коментар

Working...
                                X