IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Голяма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
    И как се е съгласил Путин с това?

https://www.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI

Путин е всесилен, погледни видеото. Ако нещо се случва в Русия, то е с неговата благословия.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

Това няма абослютно никакво значение.
      Българският министър-преседател ясно каза, че няма да пращаме самолети, но според бота, Владимир Владимирович е повярвал на украинските медии, които го позрдавяват с "иди на х@й" през ред. Ако украйнските медии формират официалната руска позиция, което не е така, то значи решението е взето предварително и просто се търси предлог. Надявам се, че е ясно.
      По руските телевизии казаха, че новината за самолетите е фейк, а данните са преписани от уикипедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
        Трудно "виждат" човеци, научени да им се поднесат на тепсия "готови решения".

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Голяма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
          Вземи прочети Николай Вавилов за китайската политическа картина и тогава ела.

Коментар

• mikomikov, няма значение кой как изглежда, отбранителни оръжия и стратегии няма, наблягало се е на по евтините нападателни. Ядрени бойни глави има много, никога не се е случвало да се гръмнат много бомби едновременно. Въздуха е 7 части азот и 2 кислород, при висока температура азота се окислява и поема кислорода и след това живот само с кислородни маски.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Голяма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ако искаш вярвай, ама баш това ти пречи да разбираш. Тука циганите в Слатина я разбраха "пандемията" на втория месец. Тези, дето се "информираха" им отне бая повече.
                Aз пандемията я разбрах на втората седмица.

Точно както и виждам прекрояването на световната геополитическа карта.

Знаете от Ковид темата ...писах за дигитална диктатура и климатични локдауни, но очевидно ще изчакат малко.

Всеки случай още едно доказателство, че със света от 2019 е свършено...

Коментар

• Ето отново цялата реч на Путин преди военната операция в Украйна. В медиите се разпространи само една малка част там където казва че ще прави военна операция. Медиите съвсем умишлено скриха от хората цялото видео. Сега гледам че са блокирали и RT в YouTube и другите руски медии в социални мрежи. Типично "демократично" поведение както обикновено. Свободата на словото е изтъркана фраза.

Тук може да се види цялата реч и обосновката на Путин която мисля че има нужда от по задълбочен анализ.
                  Нека да видим къде точно лъже и как манипулира руснаците. А после да сравним и изказванията на натовските лидери включително нашите политици по тези въпроси. Истината е някъде там..... по средата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ще поживеем и ще видим. Голяма динамика върви.
                    Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Американските геополитически цели са Русия и Китай. С двете едновременно нямат никакъв шанс. Ако има договорка с Русия, каквито индикации имаше в близките седмици, то би била за навлизането в Украйна. Не знам дали са начертали и следващ етап на картата и преформатирането на Европа. В друг план, европейските им проксита, водени от британците създават перфектните условия с всичките безумни мерки, Русия да следва този план и войната да се изнесе навътре в Европа. Т.н. еманципация на европейците удари дъното с днешното немско правителство, най-слабото в близките десетилетия. Какво значение има какъв военен бюджет са гласували като са обезкървени в енергийно отношение. Трябват оръжия за големия сблъсък, чиято цел е да се обезсили Русия. Тогава Китай би станал достъпен от север...
                      Хм. Комбинацията на немци и голям военен бюджет не е за подценяване.

Гложди ме друга мисъл. Имам усещането, че играта толкова се е усложнила, че като нищо жонгльорите могат в залисията да започнат да изпускат топките и това най-много ме притеснява.

Непрекъснато имам усещането, че всички пропускат или омаловажават някакъв фактор, някакъв черен лебед, не знам, интиуция…

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Инфомирам се от всякакви сайтове - български, американски, английски и руски. Абониран съм за разнообразни фейсбук страници.
                        Ако искаш вярвай, ама баш това ти пречи да разбираш. Тука циганите в Слатина я разбраха "пандемията" на втория месец. Тези, дето се "информираха" им отне бая повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Американците знаят накъде отиват нещата. Твърде вероятно е и да е имало скрити и тайни договорки с Русия, някаква Ялта в тръстиките на Аризона. Европа не е съюзник на Америка, тя е стратегически партньор за сдържане на следвоенна Русия или СССР и подчинение на Германия. Това са сметки, сложни дори за Айнщайн. Сега ситуацията се променя и Европа осиротява с темпове от романите на Дикенс.
                          Американските геополитически цели са Русия и Китай. С двете едновременно нямат никакъв шанс. Ако има договорка с Русия, каквито индикации имаше в близките седмици, то би била за навлизането в Украйна. Не знам дали са начертали и следващ етап на картата и преформатирането на Европа. В друг план, европейските им проксита, водени от британците създават перфектните условия с всичките безумни мерки, Русия да следва този план и войната да се изнесе навътре в Европа. Т.н. еманципация на европейците удари дъното с днешното немско правителство, най-слабото в близките десетилетия. Какво значение има какъв военен бюджет са гласували като са обезкървени в енергийно отношение. Трябват оръжия за големия сблъсък, чиято цел е да се обезсили Русия. Тогава Китай би станал достъпен от север...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Лошото е, че жабоците са всички европейци …
                            Усещаш ли накъде отива Европата...
                            На мен ми мирише на две зони, което отдавна се говореше, обсъждаше...
                            Отделно, че случващото се е втора серия на неуспялата пЛандемия.
                            Общо взето - паника, страхове и после идват "лекарства"...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Американците наистина изглеждат умерени на фона на европейските действия, поне на пръв поглед. С всички тези мерки, Европа създава терен за всеобхватна война. Ако Путин е отрязан отвсякъде какво друго му остава, какво има да губи? Направо на покана ми прилича

Едно допълнение, ако позволите...

Американците изглеждат "умерени" по различни причини.

Не съм анализатор, нито мнението ми е пожелателно, но не бива да пропускаме реалностите: колкото и "невидими" да са подводниците, разположени в международни води, около крайбрежията на двата големи океана, американците са убедени, че тия подводници - не само съществуват, но и (за голямо съжаление!) - имат и достатъчно ядрени бойни глави на борда си...

Мисля, че изявлението на Путин е визирало точно тия реалности, които в Америка добре разбират, независимо, че ние тук "чешем" езици и се правим, че не разбираме ИСТИНАТА, омаяни от пропагандата...

В тоя дух, някой би ли ни припомнил някоя ("изтъркана") фраза на Гьобелс? Що е то пропагандата? Яде ли се, пие ли се? Аз не й отдавам голямо значение, но май серЙОзно греша?

Коментар

• pinoccio, ами случва им се на немците като не умеят да са съюзници, те видяха сметката на ЕС, всички инвестиции в Германия и те се къпят в пари, както Китай но по отношение на целия свят. ЕС с 27 държави, от тях в 7 вървят напред и 20 със затихващи функции, ще се обезлюдят и после какво, ще се населят с африканци ли..и с какво те са по добри от коренното им население.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X