Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Да, речта му е много ценна и апокрифна
Аз чух само пропагандно бля-бля. Всеки по-културен путинист с негамески стил на писане можеше да я напише. А ти от каво се впечатли най-много?
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеЕто отново цялата реч на Путин преди военната операция в Украйна. В медиите се разпространи само една малка част там където казва че ще прави военна операция. Медиите съвсем умишлено скриха от хората цялото видео. Сега гледам че са блокирали и RT в YouTube и другите руски медии в социални мрежи. Типично "демократично" поведение както обикновено. Свободата на словото е изтъркана фраза.
Тук може да се види цялата реч и обосновката на Путин която мисля че има нужда от по задълбочен анализ.
Нека да видим къде точно лъже и как манипулира руснаците. А после да сравним и изказванията на натовските лидери включително нашите политици по тези въпроси. Истината е някъде там..... по средата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
ФЕД готвели половин процент да вдигнат лихвата, но се отказали и отишли да обядват. Нали Русия не играе никаква роля, освен да гърми по пъдпъдъци. Целият ВПК на Русия е зает с отглеждането им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Със сигурност военната кампания на Руската федерация, против Украйна е била щателно запланнирован давно в Москве...Не за 8 години, но поне за 5-6 години назад. Само не знам, защо така КГБ-истът в Кремле так и не предвидель опасността за налагане на санкции. Ако си мислите, че финансово-икономическите санкции, наложени на Руската федерация са нещо леко и безобидно, то дълбоко се заблуждавате.
По-голям проблем биха били такива действия от страна на Китай. Не виждам как би се обосновал в тая посока някой анализатор?
Можем да продължим да "чешем" клавиатурата, ама преди 10-на и повече години ТУК сме коментирали идеята за единна... азиатска валута...
Да не продължавам фантазиите, но не ми обръщайте внимание... (фантазирам, че по-голямата част от света би могла като нищо да "отреже" Америките - или някои от тях..., ако ще - и без свръх-технологиите..., не че сме адекватни в онова, с което разполага Китай...,)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да те попитам (неангажиращо) - как стана така, че с тия заплати (от 150 лв.) са се построиЛИ толкова многобройни жилищни квартали в градовете (панелно-, масивно строителство, масивни вили, които сега се търсят по над 1000 евро за кв.м.) ?
Моят въпрос е подвеждащ (предупреждавам).
Търсят се грънци, тук-таме висне някоя обява по 15 години за парлама. Страната е обезлюдена с изключение на София, още 2-3 града кретат някакси и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Мога да избягам бързо и сега,но в крайна сметка мисля че не е правилно,това България,тук съм роден,ако стане нещо съм възпитан да браня Родината,може да е грешно,някой може да се смее,но това е за мен.
Ако е рекъл Господ ще оцелея.
Каквото дойде.
Детето ми мисля е на по сигурно,поне засега
п.п. А съм и запален къмпингар с убийствено оборудване и мога даже да хвана гората!Last edited by blackaquarius; 02.03.2022, 01:09.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Сега ще видиш как ще изтръскат от пепелта пакта Молотов - Рибентроп, може би с по-кадифена обложка. Германците ще си потърсят и земите оттатък Одер. На поляците ще им се стъжни.
Германците щели да си потърсят земите, на изток от линията "ОДЕР-НАЙСЕ/ ОДРА-НИСА", загубени и деетнизирани от немско присъствие, с последваща пълна полонизация, загубени по силата на решенията, приети от Потсдамската конференция 1945г....МА, сериозно ли? БУ-ХА-ХА-ХА! Като го прочетох и....МА ТАКА СЪМ СА СМЯЛ! ТАКА СЪМ СА СМЯЯЛ....Ни мъ разсмивай, че ти е плоска, не ами вдлъбната шегата...Виж, на хората в Руската федерация ще им се стъжни от мизерията и изолацията, на която ги обрича Путин...Жалко, защото руснаците са достойна нация!Last edited by Dragodanov; 02.03.2022, 01:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеПо руските телевизии казаха, че новината за самолетите е фейк, а данните са преписани от уикипедия.
Със сигурност НЕ е фейк новината, че НАТО има излаз на западното крайбрежие на Черно море (именно в нашата страна)
(опитвам да вляза в част от мисленето на Путин, но не ми е по силите...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти готов ли си за ситуацията? Можеш ли да реагираш адекватно? На приказки е лесно, но аз имам семейство и вече съм се потготвил за няколко варианта на развитие и съответна реакция.
Ако е рекъл Господ ще оцелея.
Каквото дойде.
Детето ми мисля е на по сигурно,поне засега
- 1 like
Коментар
-
Той е като Путин,лъже до последен дъх само че който има достъп до брокерските групи и влезе ще види за какъв вой става на въпрос.
На видеото дето качих с над 800 гледания и питания към брокерка дали да се купува в момента жената им каза право куме в очи каква в реалността...
Преди 5 дена беше много надъхан защото мислеше че войната ще си седи там ,а пък тука ще му дойдат на тепсия парите,наемателите и целия урожай ,само че сега видя каква е реалността и...дотам бяхме....
Валути,франкове,долари,злато,това е в момента,но не и имоти.
https://www.facebook.com/groups/338927668246444/
Има стотици Българи, готови и искащи да помогнат безвъзмездно на хора от Украйна. Само гнусни паразити могат да мислят за печалби на гърба на бедстващи хора. Цялата тази брокерска пасмина трябва да бъде забранена със закон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
И как се е съгласил Путин с това?
https://www.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI
Путин е всесилен, погледни видеото. Ако нещо се случва в Русия, то е с неговата благословия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Източна Европа роми не ще
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеФакт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Няма паника,има факти.
Още веднъж ще го кажа.
Когато заради вируса разбиха всички вериги на доставки,търговията беше на практика убита Ви казах че исторически спре ли търгуването,няма ли реален ,работещ глобален бизнес ,на сцената идва войната
Едно към едно този сценарий се реализира,защото тази война е за ресурси(предтекста е друг просто).
Сега пак взимате несериозно това което казвам и пак ще видите че ще съм правSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеФакт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
Отлично ще замаже и определни сринати артии...
Коментар
Коментар