Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеот 15 до 18 включително съм в париж- приготви печеното агне -идвам.
Ще ме познаеш по червеният потник със сърп и чук и на гърба имам лика на путин
Ще си делите кокалите на агнето с нея
А специално за теб съм приготвил бутилка с френски цианкалий
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВладее 1/3 ОТ ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА.
Мита за руските ресурси не върви ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСАЩ са одобрили закон за ленд-лийз в полза на Украйна.
Това ще ускори с много доставките на всичко срещу путлеристите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin, само че Китай вече е много богат бачкер, а казваха че с работа се ставало само гърбав. Може би Китай ако посредничи в мирните преговори и се направят там, ще стане да се спре войната, защото в Турция не са успешни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronС какви други да работиш - немците моментално да са те изритали досега
Не бой се, скоро ще е
Иииииии споко няма да ме изритат. Между другото от 15 до 18 включително съм в париж- приготви печеното агне -идвам. Ще ме познаеш по червеният потник със сърп и чук и на гърба имам лика на путин
- 1 like
Коментар
-
redcretin, само че Китай вече е много богат бачкер, а казваха че с работа се ставало само гърбав. Може би Китай ако посредничи в мирните преговори и се направят там, ще стане да се спре войната, защото в Турция не са успешни.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Виж какво, скъпа,
Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...
Нали правилно разсъждавам?
За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!
Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...
https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973
За протестите нищо няма да напиша защото не съм ги видяла, същото е с протестите на Копейкн и кремълската Възраждане.
Отвръщението на хората към руснаците и войната е огромно и за това две мнения няма !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеСпециално за Азов Сталь и неговие защитници руската армия стяга едни миномети с 240 мм мини - Тюлпан.
Въпросните мини са с размерите на авиобомба - 130кг взривно вещество, но с точноста на снаряд. Твърдят, че мината падайки почети отвесно, може да пробие пететажна сграда от покрива до партера , където да се взриви. В резултат сградата се сгъва като хармонииа.
Въпросния миномет се смята за особено ефективен в гъсто застроени райони с високи сгради.
Тюлпан има и недостатъци. Бавен е около един изстрел в минута.
Но и божиите мелници мелят бавно, но пък за сметка на това ситно.
Като ги докарат, трактористите ще ги приберат и ще ги разгледаме, после ще опукаме ватенките с тях обратно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЯ си погледни пак фактурите
На последните 2 мои фактури от EDF виждам:
нощна тарифа: 0.0809, дневна тарифа: 0,1193
нощна тарифа: 0.1128, дневна тарифа: 0,1442
France: нощна тарифа: +39.43%, дневна тарифа: +20.87%
Но за унищожaването на гнусното блатно джудже в бункера
съм готов да плащам двойно и тройно за kWh
Сигурен съм, че при 50 АЕЦ-а във Франция - не ти пука, ама дали навсякъде ОКОЛО Франция имат по 50 АЕЦ-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не знам от къде имаш тази информация, но на мен не ми се е увеличила цената на ел. енергията във Франция. Докато възмущението от руснаците е огромно и много дълго време няма да са добре дошли във Франция и Швейцария. Тук вече никой руснак не смее да каже, че е такъв.
За Германия и Испания, не знам ,но тук има хора живеещи там които могат да ни кажат какво се случва с цената на тока там.
Виж какво, скъпа,
Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...
Нали правилно разсъждавам?
За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!
Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...
https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Владее 1/3 ОТ ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА.
Съмнявам се че гръбнака има и 1/30 от човешкото тяло.
русия е не само гръбнака а и ЦЕЛИЯ СКЕЛЕТ заедно със сърцето и кръвоносните съдове, Китай са другите органи и ръце и крака, а западния човек е кожата, космите - лъскавата опаковка
Инак че Китай е бачкера на света - е вярно, именно затова не трябва да му се позволява да стане силен и богатЧе тогава кой ще ни бачка?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар