IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Канада и Америка заедно имат ПОВЕЧЕ ресурси от русия.Факт !
    Мита за руските ресурси не върви ...
    А защо не си експлоатират техните, а ходят в ирак и сирия да крадат от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      от 15 до 18 включително съм в париж- приготви печеното агне -идвам.
      Ще ме познаеш по червеният потник със сърп и чук и на гърба имам лика на путин
      Идвай, клетката на вълчицата е голяма и има място и за теб
      Ще си делите кокалите на агнето с нея
      А специално за теб съм приготвил бутилка с френски цианкалий

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Владее 1/3 ОТ ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА.
        Канада и Америка заедно имат ПОВЕЧЕ ресурси от русия.Факт !
        Мита за руските ресурси не върви ...

Коментар

• Shell отписва активи за до 5 млрд. долара от излизането си от Русия

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              САЩ са одобрили закон за ленд-лийз в полза на Украйна.
              Това ще ускори с много доставките на всичко срещу путлеристите.
              Напълно достатъчно е руснаците да избомбят пунктовете за смяна на колелетата на вагоните и ленд лиза ще се забави с месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                redcretin, само че Китай вече е много богат бачкер, а казваха че с работа се ставало само гърбав. Може би Китай ако посредничи в мирните преговори и се направят там, ще стане да се спре войната, защото в Турция не са успешни.
                Следващият кръг е в Белград

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  С какви други да работиш - немците моментално да са те изритали досега
                  Не бой се, скоро ще е
                  Амиииииииииии сигурно 80-90% са немци и не са ме изритали и няма и да ме изритат. Другите са руснаци- мнозинството- може би около 10човека, 2-3 поляци, мароканци- 5-6 човека, има също няколко турчина- 4-5 човека. Цялата фирма е около 250 човека+ може би около 50 човека от цайт фирмите

Иииииии споко няма да ме изритат. Между другото от 15 до 18 включително съм в париж- приготви печеното агне -идвам. Ще ме познаеш по червеният потник със сърп и чук и на гърба имам лика на путин

Коментар

• САЩ са одобрили закон за ленд-лийз в полза на Украйна.
                    Това ще ускори с много доставките на всичко срещу путлеристите.

Коментар

• redcretin, само че Китай вече е много богат бачкер, а казваха че с работа се ставало само гърбав. Може би Китай ако посредничи в мирните преговори и се направят там, ще стане да се спре войната, защото в Турция не са успешни.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Виж какво, скъпа,

Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...

Нали правилно разсъждавам?

За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!

Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...

​​​​​
                        https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973
                        Нито ме знаеш, нито ме познаваш за да пишеш лично за мен и семейството ми, че даже и заплатите си започнал да ни определяш.
                        За протестите нищо няма да напиша защото не съм ги видяла, същото е с протестите на Копейкн и кремълската Възраждане.
                        Отвръщението на хората към руснаците и войната е огромно и за това две мнения няма !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                          Специално за Азов Сталь и неговие защитници руската армия стяга едни миномети с 240 мм мини - Тюлпан.
                          Въпросните мини са с размерите на авиобомба - 130кг взривно вещество, но с точноста на снаряд. Твърдят, че мината падайки почети отвесно, може да пробие пететажна сграда от покрива до партера , където да се взриви. В резултат сградата се сгъва като хармонииа.
                          Въпросния миномет се смята за особено ефективен в гъсто застроени райони с високи сгради.
                          Тюлпан има и недостатъци. Бавен е около един изстрел в минута.
                          Но и божиите мелници мелят бавно, но пък за сметка на това ситно.
                          Приказки под шипковия храст
                          Като ги докарат, трактористите ще ги приберат и ще ги разгледаме, после ще опукаме ватенките с тях обратно

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Я си погледни пак фактурите
                            На последните 2 мои фактури от EDF виждам:

нощна тарифа: 0.0809, дневна тарифа: 0,1193

нощна тарифа: 0.1128, дневна тарифа: 0,1442

France: нощна тарифа: +39.43%, дневна тарифа: +20.87%

Но за унищожaването на гнусното блатно джудже в бункера
                            съм готов да плащам двойно и тройно за kWh

Сигурен съм, че при 50 АЕЦ-а във Франция - не ти пука, ама дали навсякъде ОКОЛО Франция имат по 50 АЕЦ-а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не знам от къде имаш тази информация, но на мен не ми се е увеличила цената на ел. енергията във Франция. Докато възмущението от руснаците е огромно и много дълго време няма да са добре дошли във Франция и Швейцария. Тук вече никой руснак не смее да каже, че е такъв.
                              За Германия и Испания, не знам ,но тук има хора живеещи там които могат да ни кажат какво се случва с цената на тока там.

Виж какво, скъпа,

Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...

Нали правилно разсъждавам?

За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!

Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...

​​​​​
                              https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Владее 1/3 ОТ ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА.
                                Съмнявам се че гръбнака има и 1/30 от човешкото тяло.
                                русия е не само гръбнака а и ЦЕЛИЯ СКЕЛЕТ заедно със сърцето и кръвоносните съдове, Китай са другите органи и ръце и крака, а западния човек е кожата, космите - лъскавата опаковка
                                Нищо не владее. Без западните технологии може само да сади цвекло - не може да изкопае нищо.
                                Инак че Китай е бачкера на света - е вярно, именно затова не трябва да му се позволява да стане силен и богат Че тогава кой ще ни бачка?

Коментар

Working...
                                X