Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Тази война е за ресурси, да забравим че някакви праведни хора водят войни. Истината е че Русия е много богата на ресурси страна и просто дори им предлага да се затвори в себе си, но другата страна казва - не..не..не..искат да я разфасоват. Войната още не почнала, това засега не е тя..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа си купи друга география, щото старата политически некоректна. Вярно бе, не пише за разпределението на геювете. От друга страна, да знае човек че, си някъде там далече, успокоява. (-1)
Да изхвърли историите. За да ги забрави. Аха. Те лоши.
Проблемът е че, който забравя историята, е осъден да я повтаря. После, да забравим, че има ГЕРБ че, след 5-10 год, да може да се върне (дори под друго име).
Балбалоний, мно'о си конструктивен. ХвалА!.
Вече има и НОВА вселена - викат и метаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Как бе ти не знаеш ли че със софтуера можеш да се стоплиш с гугъл и майкрософт да си светиш и да се наядеш с айфон.Тука е пълно с въртеливи задници които живеят при мама и тате и громят Русия...Утре като му турнат купоните за олио бензин и хляб и ще завие на умрело...Сорошки педали откачалки превърна темата в клозет само диарии от няколко боклука европейски тука,Гнус а модерацията спи
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРазбрах, твоята география е отпечатана преди 1989 г.
Крайно време е да си купиш нова
И да изхвърлиш вече "история на кпсс и бкп" от библиотеката си
Да изхвърли историите. За да ги забрави. Аха. Те лоши.
Проблемът е че, който забравя историята, е осъден да я повтаря. После, да забравим, че има ГЕРБ че, след 5-10 год, да може да се върне (дори под друго име).
Балбалоний, мно'о си конструктивен. ХвалА!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеТова всъщност го казва не баща ми а геогрфията. Баща ми ме учеше да се отнасям с респект към науките, в частност географията. И към фактите ме учеше да се отнасям с респект. А не да си живея в света на илюзиите, които пропагандата щедро ни пробутва.
Крайно време е да си купиш нова
И да изхвърлиш вече "история на кпсс и бкп" от библиотеката си
И диамата, и политикономията от издателството на бкп.
И трудовете на ленин, сталин и тодор живковLast edited by barbaron; 07.04.2022, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Как бе ти не знаеш ли че със софтуера можеш да се стоплиш с гугъл и майкрософт да си светиш и да се наядеш с айфон.Тука е пълно с въртеливи задници които живеят при мама и тате и громят Русия...Утре като му турнат купоните за олио бензин и хляб и ще завие на умрело...
Ядоха 20години парите на абрамович а сега ааа ти си лош махай се от тука !?!??!!
И на тез да им се кланям. При това не го правят това от вчера или днес. От СТОТИЦИ ГОДИНИ, откак са се пръкнали. И не са хиляди щот НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ ОТ ТОЛКОВАНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе той и баща ти такива ги приказваше за СССР, пък тя каква стана
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБързоходко, мисля че това нещо с подземията на този завод ще е решаващо и ще се разберат. Сега никой не знае колко са до момента всички жертви, но имам чуството че тези 5000 човека ще са повече от жертвите в конфликта до момента и на двете страни събрани заедно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение38% от европейския континент по някаква злощастна случайност се намира на територията на Руската Федерация. Освен това най-голямата по население ЕВРОПЕЙСКА държава е РУСИЯ (140 000 000),
След войната споменатите числа ще се увеличат в полза на РУСИЯ.
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Канада и Америка заедно имат ПОВЕЧЕ ресурси от русия.Факт !
Мита за руските ресурси не върви ...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар