IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Въпреки че Израел трябва да осъди нарушаването на украинския суверенитет (от Русия), не можем да пренебрегнем това, че руската армия се намира на нашата северна граница (в Сирия). Това е въпрос на националната сигурност" за Израел, обяснява за АФП Михаел Орен, историк и бивш посланик на Израел в САЩ.

Явно хората знаят как да се огъват на натиска но не прекалено... За жалост наш Кирчо и кликата му която вместо да лови мутрите и олигарсите станаха по големи католици и от папата. България ако не се лъжа беше 3 или 4 страна затворила въздушното си пространство. Далеч след нас го направиха Германия,Франция.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      https://twitter.com/KyivIndependent/...42676405829635

Джуджето диктатор може да жертва хиляди руски момчета, да изравни със земята градовете на Украйна, да прогони милиони хора от домовете им и да убие десетки хиляди военни и цивилни в Украйна, но Украйна никога повече няма да иска да бъде в лоното на руската империя...на злото.

Колкото завладяха Афганистан толкова ще завладеят и Украйна.

Руснаците ще се надигнат тези дни. Ако олигарсите от КГБ шайката не успеят да вразумят джуджето ще трябва скоропостижно да му търсят заместник, който да продължи управлението на бандата.
      Бе тя и България не иска в НАТО ама е.България не искаше социализъм ама 45г живя.Кой какво иска няма никакво значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Няма нужда китайците да ти го кажат. В момента виждаме самоубийството на ЕС.
        Да така е. Но те прекачиха червените линии- Дакса само какво го чака поради некомпетентността на политиците и бюрукратите.. Виж янките ще извлекат дивиденти от цялата ситуация.СП500 и Дау, но не и Насдак-

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin

Ботич, ти по цял ден ръсиш "мъдрост" във форума, не знам кога (и дали) работиш.

20 000 годишно си е жив обир за този "труд"
          И аз не знам кой луд плаща 20К за толкова тъп служител. Или може би носи циент на някоя гара.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

ти постигнал ли си го?
            Като почнете да приказвате глупости от шипковия храст. Със работа НЕ СЕ СТАВА БОГАТ. Аз не съм ИЗМАМНИК или гъзоблизец.
            Ето байдън 50 години лиже и накрая президент. САМ си го е казвал (отърва ми да приема че има нещо общо с истината
            Ето, значи ти си достатъчно умен да прозреш как се уреждат нещата в света на парите и властта. Ама защо се жалваш от изборите си, не разбирам? Можеш да направиш собствен бизнес, вярвам, че си способен и вземай по 30 милиона дивиденти на година и ще си цар!

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin

Ботич, ти по цял ден ръсиш "мъдрост" във форума, не знам кога (и дали) работиш.

20 000 годишно си е жив обир за този "труд"
              точно така - преди 10г работих, сега имам няколко подчинени и общо 100 души в света колеги и вършат ПО-МАЛКО РАБОТА
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
                Междувременно американското посолство в Украйна беше хванато да унищожава доказателства за съществуването на биолаборатории в Украйна, докато големи медии започнаха да твърдят, че биолаборатории не съществуват.
                Биолаборатории?! Ха-ха. Русофилската тъпота е безкрайна.

Коментар

• Раз, два, три
                  https://twitter.com/666_mancer/statu...35258627411973

Коментар

• не е само Зеленски нацист...ето още няколко украински нациста https://twitter.com/sternenko/status...447362/photo/1
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Ти имаш ли поне малко представа колко колхозници и техника са навлезли в Украйна, за да правиш подобни изводи? И не ти ли стига достоверната информация, че Русия седми ден не е превзела нито един голям град?
                      И като му тръгна една карта...

Коментар

• prectical, всеки е такъв какъвто се чувства повярвай. Да не мислиш че елита не се чустват роби ?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          https://twitter.com/KyivIndependent/...42676405829635

Джуджето диктатор може да жертва хиляди руски момчета, да изравни със земята градовете на Украйна, да прогони милиони хора от домовете им и да убие десетки хиляди военни и цивилни в Украйна, но Украйна никога повече няма да иска да бъде в лоното на руската империя...на злото.

Колкото завладяха Афганистан толкова ще завладеят и Украйна.

Руснаците ще се надигнат тези дни. Ако олигарсите от КГБ шайката не успеят да вразумят джуджето ще трябва скоропостижно да му търсят заместник, който да продължи управлението на бандата.
                          Звучи патетично, но нещата изглеждат различно. Ако човек от нашите ширини влезе в руски обувки, ще види, че те вървят не накъдето крачим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Имаш ли някакъв надежден източник на информация? Не се заяждам обаче ако прочетеш това, едва ли не утре украйнците утре ще превземат Москва:
                            https://news.bg/world/dve-ruski-voen...ta-armiya.html
                            Та искам да кажа, че много трудно се намира достоверна информация. И двете страни лъжат и мажат. За това ми е любопитно къде ги четеш тези числа.
                            Ти имаш ли поне малко представа колко колхозници и техника са навлезли в Украйна, за да правиш подобни изводи? И не ти ли стига достоверната информация, че Русия седми ден не е превзела нито един голям град?

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ти си роб със сигурност.
                              Интересно чии. Като навърших 40 реших че повече пари няма да ми трябват поне за тоя живот. А това беше отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                China Spy Think Tank Advising Xi Predicts Russia Sanctions Will Backfire

https://www.bloomberg.com/news/artic...source=yahooUS

Няма нужда китайците да ти го кажат. В момента виждаме самоубийството на ЕС.

Коментар

Working...
                                X