IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Според мен Путин дори рискува цялоста на Русия защото ако фалират трудно ще удържат недоволството в цялата страна. Та най добре да взема източна Украйна и да се спира докато е време.
    Too late. Самият путкин вече е обречен, другите хиени в обкръжението не търпят загубил водач на глутницата. А Източна Украйна вече са я загубили, да видим дали и Крим няма да им се наложи да връщат.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

      Знаеш ли колко са жалки хората като завият сирените, гледат като насрани и мълчат абе нещо като живи призраци... а иначе по форумите яко громът врага... истината е ,че врга са ни идиотите дето ся яхнали света и се подиграват с всички нас..... надявам се да не пипат резервите на Руската централна банка иначе... просто ще ги заметкат бомбите без предупреждение... и то всичко дето имат... И руснаците и американците имат технологии които ще изчистят радиацията за няколко дни..да му мисли добитъка.
      Същото е и като се разболеят.Само за два часа стават кротки мирни и смирени.Това с техологиите за изчистване на радиацията с тотален нонсенс

      Коментар


      • Путин го мислех за по умен играч.
        Смятах че ще заплаши Европа с ядр.ракети калиниград и другаде, щатите с такива в ЛА бази и други от тоя род и най накрая ще се изтъргува всичко срещу неутралитета на украйна.

        За мен падна отвсякъде в капана на американците. Те точно това искаха.
        Тая война ще я спечели, ще си вземе тия части от украйна които е решил.
        А после ???
        Ми нали марионетното правителство ще бъде изметено доста бързо от нов майдан и всички условия на капитулацията отменени.

        Да не говорим ако посегне на спестяванията на самите руснаци какво ще стане...обратното броене почва веднага.
        Работата е много по сериозна дори от кубинската криза ми се струва.
        После някой ептен луд тип Жириновски или някой такъв военен ще цъфне и ядрената зима за света ще е далеч от фантастиката...

        Если блокируют все средства, которые находятся за рубежом, то у правительства другого выхода не будет, кроме как наложить арест на все вклады населения — там где-то 60 трлн рублей, — чтобы выйти из положения, — заявил Арефьев.
        https://news.ru/economics/v-gosdume-...enij-rossiyan/




        Коментар


        • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Така че китайците само опъват нервита на Тайван.
          Трябва да се издаде книга с 200 от твоите поста. Работно заглавие "200 вица". Ако са от по-кратките, по подходящо заглавие е "200 педератуса"*

          * https://www.dnevnik.bg/intervju/2017...veche_ot_jena/

          ===

          В интерес на истината, ако днес руснаците не постигнат сериозен успех, работата ще се закучи много неприятно.

          Коментар


          • Според мен Путин дори рискува цялоста на Русия защото ако фалират трудно ще удържат недоволството в цялата страна. Та най добре да взема източна Украйна и да се спира докато е време.

            Коментар


            • Общо взето, китайците само плашат гаргите. В Тайван има само десетина точки подходящи за морски десант и те всичките са много добре фортифицирани. По въздуха не могат, защото тайванците имат около 900 тежки танка и леките танкове от въздушния десант ще ги опаткат за нула време.

              Но най-важното, Китай макар на книга да има голяма армия, няма достатъчно десантни кораби за мащабна офанзива. А докато китайците увеличат достатъчно бройката, което ще отнеме няколко години, тайванците ще са увеличили достатъчно броя на подводниците. Така че китайците в обозримо бъдеще няма да искат да се пробват да прилапат малкия Тайван.

              Ако трябва да се обобщи в едно изречение, нещата стоят така: за Китай би било неимоверно трудно да организира успешен десант в Тайван, а за тайванците е сравнително лесно да осуетят десанта.

              Пък и там със сигурност ще се намесят САЩ и Япония, което съвсем променя нещата. Между другото, Япония би се намесила и без американците.

              ***

              Така че китайците само опъват нервита на Тайван.

              Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
              Тайван е много сериозно въоръжен и е остров все пак. Наистина Китай е много по-силен икономически от русия, но не мисля че може да си позволи в момента война за Тайван.
              Last edited by Money; 27.02.2022, 09:24.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                Тази малка и смешна икономика,руската,колко още ще издържи на скъпа гражданска война ?
                Насреща си имат икономики за 50 трилиона +++ ! с най-модерното оръжие правено някога,което вече и официално пътува към Украйна.
                Отделно тези световни икономики за 50 трилиона НЕ ВОЮВАТ,докато русия ще ! Давид срещу Голиат.

                Другаря Путин е 100%-ов пътник ! Това го твърдя още от ден 1.Влезна им в капана и това е края на неговата ера.Въпроса е този край да е по-малко кръвопролитен.Други неизвестни няма.Украйна НИКОГА няма да падне.Може да ги завземат след седмици,но никой няма да може да ги подчини и ще има гражданска война с адски много руски жертви ,и това ще е така докато путин бъде изправен в Хага или убит от свой генерали/олигарси.Което също е въпрос само на време.

                Друг възможен вариант е масови бунтове в Москва първо и оттам гражданска война и в самата русия
                Щото тези санкции са нещо наистина адски сериозно и обикновения руснак само за седмици ще обеднее толкова много ,че физическото им оцеляване ще е на карта.Буквално.Инфлацията там и в момента е СТРАШНА .От 20 до 60% ...и това преди икономическите тояги и преди да ги резнат от Суифт !
                Е ще видим...щото тука е пълно с геопотически анализатори и капацитети...Утре като ти стане бензина пет кинта и ти спрат парното ще усетиш че това не е шега.А в други ден може и да не си на работа щото фирмата фалирала....Как си ги представяш тия санкции?Европа се къпе в разкош руснаците страдат...Ще изтрезнеете много бързо...На тая война незабано тряба да се тури край и САЩ и Русия да седнат и да преговарят.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                  В понеделник гледай какво става там.

                  Е щом такъв капацитет го твърди няма как да не се случи...Само да ти припомня какво пишеше преди няколко дена че нам кой си подвил опашка и се уплашил...Е сега видя ли че тоя каквото каже го прави.Крайно време е да спрете с високомерието изключителността и непогрешимостта.Трябва да се научите да се държите почтително и да слушате другата страна какво ви говори...Иначе си отиваме...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                    "

                    Китай обявява изненадващи "военни учения" в Южнокитайско море, които ще започнат утре и трябва да продължат до 1 март.Маневрите на флота ще се проведат сравнително близо до Тайван."

                    Айдеее, и тия ще се обучават! Ще правим ли нова тема?
                    Тайван е много сериозно въоръжен и е остров все пак. Наистина Китай е много по-силен икономически от русия, но не мисля че може да си позволи в момента война за Тайван.

                    Коментар


                    • "

                      Китай обявява изненадващи "военни учения" в Южнокитайско море, които ще започнат утре и трябва да продължат до 1 март.Маневрите на флота ще се проведат сравнително близо до Тайван."

                      Айдеее, и тия ще се обучават! Ще правим ли нова тема?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                        Ето как ще оформят и смъртта на Путин
                        А да, тоя филм е класика. ))

                        Сещам се че го забраниха в русия, май на Путлер не му е харесал

                        Коментар



                        • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          интересно как ще го оформят? тежко, но кратко боледуване? инфаркт?
                          Ето как ще оформят и смъртта на Путин

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski

                            [ATTACH=CONFIG]n3880629[/ATTACH]
                            интересно как ще го оформят? тежко, но кратко боледуване? инфаркт?

                            Коментар


                            • Най вероятно ще има опашки утре пред банките изключени от Swift и до няколко дена ще ги затворят. Все пак дават последен шанс на Путин да се спре като не включват всички банки. Ако не намери приемирие в близките дни Путин обрича страната си във фалит. И аз не изключвам руските генерали да го премахнат от власт докато страната им не е тотал щета.

                              Коментар



                              • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Че тя преди 30 години Рашастан обяви мораторум и не можа да си плаща дълга хахахаха
                                Я да видим - мдааа, руплата пада двойно на всеки 5 години, цъфнала е та вързала!
                                Накъде отива рубличката? lim( RUB / USD) = 0

                                Коментар

                                Working...
                                X