IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То не бяха дефолти, не бяха паники...
    Доколкото четох плащането е направено от блокираните пари, следващото мисля че е в края на април- най вероятно пак от тези пари

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Може ли да им се обадиш да забавят темпото, че съм в Бг около 4-5-6 юни, тогава мога да мина
      ти си варненско чедо
      знаем ти всичко
      споко

Коментар

хахахаха, еми снимай го сега, иначе си мисля че абсолютно нищо не е станало, щом и при мен има коли с буквата и никой нищо не им казва
        ДАЙ АДРЕС
        ДА ВИДИМ
        новата монтажна пяна как ще им се отрази на изпускателната система
        АХХАХХАХАХАХ
        хахаххахахха
        давай локация

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          ''Армия от овце, оглавявана от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявана от овца'' - криеща се на 10 метра дори от придворните си.
          Аха. И тя е? Нейното име...е?

Коментар

А бе кога трябваше да свалят/убият путин григор лилов не казва ли нещо??

И какво стана с дефолта, защо не се случи?? някой ще ме информира ли че бях 10 дена в банана и не съм чел по тези теми
            То не бяха дефолти, не бяха паники...

Коментар

• ''Армия от овце, оглавявана от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявана от овца'' - криеща се на 10 метра дори от придворните си.

Last edited by Jay Gould; 20.03.2022, 20:02.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Като имат предостатъчно храна , защо се получава тази работа от клипа ?

https://twitter.com/nexta_tv/status/1504433794442477570

Щото, предишната Голяма Инфлация, беше отдавна и някои не са научили уроците оттогава, други са ги забравили, има частни търговски интереси...

Коментар

• А бе кога трябваше да свалят/убият путин григор лилов не казва ли нещо??

И какво стана с дефолта, защо не се случи?? някой ще ме информира ли че бях 10 дена в банана и не съм чел по тези теми

Коментар

• Ако те от 2014 г. насам не могат да се справят с едни Донецк и Луганск и издухаха над 60 млрд. без полза превръщайки ги само във въшкарник, какво остава за цялата Украйна?!
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      ОТ КАКЪВ ЗОР "ГЛАД"?
                      - Само питам.
                      Ето ти и най-важното.Колко е инфлацията в Русия в момента? забележи след драконовските санкции на Запада на 25-26 фев какво става ?
                      тука може и "2000 копейки.заплата" да се образова,че и той хич не е наясно човека

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Не чета сайтовете на помиярите на Бойко Борисов - като Блиц и тоя, за сериозни неща Това ако е писано от американски военен, аз съм Батман
                        Добре батмане- или ватмане- ето ти го интервюто- https://www.youtube.com/watch?v=IpkhZnLuA68&t=1s

Кога ще си смениш никнейма- веднага е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Остави, глупостите, в Германия дават само по една бутилка олио и килограм брашно... това в магазина.. напечатаните пари не стават за ядане.
                          Пра-пра дедите на германците са получавали през 1923 година заплата от милиони на ден......Колапса не е далеч и ще започне с дефицити.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Януари т.г. Разгледай мнение
                            .. ..
                            ВОЙНА НЯМА ДА ИМА! Путин и руснаците не са идиоти. Нищо украинско не им трябва. Те не могат да разработят и продадат своите собствени ресурси, за къф чеп ще им е война и окупация на враждебна държава?
                            За забавление чета стари постове.
                            Предвид реалността днес, се чудя как да наричаме путин и подкрепящите войната
                            Last edited by satz; 20.03.2022, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Остави, глупостите, в Германия дават само по една бутилка олио и килограм брашно... това в магазина.. напечатаните пари не стават за ядане.
                              В събота бях в 9 часа в лидл- навсякъде разхвърляни празни кашони от олио, но беше свършило. Жената има още 3-4 бутилки. Брашно - не знам

Коментар

Кой ще достави тази артилерия?? Наясно ли си че най-вероятно един такъв конвой ще бъде разбит на гайки и болтчета
                                Който им достави оръжие досега.

Коментар

Working...
                                X