IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Българската държава мълчи за поисканата от Украйна помощ

    Не знам да има план за хуманитарна помощ, каза председателят на НС Никола Минчев
    27 Февр. 2022
    Обновена
    883

    Фейсбук

    Правителството все още не е излязло с ясна позиция за поисканата от Украйна помощ. „Точен план за предоставяне на хуманитарната помощ аз лично не знам да има. Може би се работи по него, но това зависи и какво ще поиска засегнатата страна", коментира днес председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Нова тв.

    Преди ден посланикът на Украйна в София Виталий Москаленко заяви, че вече е предал на българските власти списък с артикули, от които има нужда страната му - вода, храна, одеяла, както и военни бронежилетки, маски, снаряди, мини. До момента обаче не е ясно какво е предприела българската държава. Журналисти се опитват безуспешно от сутринта да се свържат с официален представител на правителството, който да каже ще отвърне ли България на украинското искане и как. Пред бТВ посланик Москаленко е заявил днес, че са започнали преговори с български представители, но засега няма официално потвърждение за това.

    В същото време НАТО публикува съобщение в социалните мрежи, в което се казва, че повечето държави в съюза вече са изпратили помощ на Украйна под формата на оръжия, муниции, финансова и хуманитарна помощ. Сред изброените държави обаче отсъства България

    Коментар


    • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

      Що сефте??? Кое му е сефтето?

      Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.

      Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".
      За сефте сме с англи и кравари. Немците този път са 0 военно. Ние също де

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

        Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
        Това е най малката причини , тази на снимката. Ето ти още , този път мъже , да не си помислите че украинките просто са си били паднали по фашагите

        Click image for larger version

Name:	SmartSelect_20220227-110408_YouTube.jpg
Views:	1
Size:	16.2 КБ
ID:	3880841


        И на въпроса ти - Да .
        И ако можеха биха ни нападнали заради 1940.
        За наше щастие , не могат по обясними причини .

        А Путин си е прав. И заради още 99 причини .

        Коментар


        • Украйна сформира чуждестранен легион за защита от Русия

          Зеленски призова граждани от други държави да се включат в битката

          Фейсбук / Володимир Зеленски

          Украйна започна да набира доброволци от други държави, които да се включат във военните действия. Президентът Володимир Зеленски призова всеки, който иска да помогне, да отиде в украинското посолство в неговата страна. Ще бъде сформирана допълнителна дивизия от бойци с различна националност, която ще се нарича "международен легион за териториална защита на Украйна", съобщава BBC.

          Френският чуждестранен легион е решил да освободи своите украински войници с пълно бойно снаряжение да се приберат в Украйна, за да защитават страната си от Русия, съобщи сайтът "Вишеград24".

          Руска делегация е пристигнала в Беларус за преговори с Украйна. Украинският президент Володимир Зеленски обаче е отказал те да се състоят в Минск. Причината е, че Русия атакува от беларуска територия

          Зеленски все пак оставя вратата отворена за преговори на друга локация. "Разбира се, че искаме мир, искаме да се срещнем, искаме войната да приключи. Варшава, Братислава, Будапеща, Истанбул, Баку, предлагаме тези градове на Русия", казва Зеленски. Той е категоричен, че всеки друг град става за място за преговори, ако от там не се изстрелват ракети по Украйна. "Това е единственият начин преговорите да са честни", категоричен е украинският президент.


          Всички тука дето са против Путин имат възможност да се запишат....Аз знам че никой няма да се запише щото са страхливци и празни дърдорковци.Пенявят се от клавиатурите
          Last edited by national power; 27.02.2022, 12:34.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение

            При нас не е ли същото ?

            - в Коалиция с Хитлер, после с цветя на Орлов мост.
            - след 90-та година колко агенти на ДС и пламенни комунисти се преродиха в пламенни НАТО-вци.
            Нашто си е чисто нагаждачество. В СССР много от обикновените хора и от бившия елит са вярвали, че болшевишкия режим ей сега ще се гътне. Но историята ги изиграва. Имало е яки чистки когато Червената армия се връща по тези земи. Да не говорим за преселените народи.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

              Съгласен съм. Но за беда войната вече не е чужда. Путин срещу целия свят! Сефте сме на правата страна в голям конфликт.
              Що сефте??? Кое му е сефтето?

              Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.

              Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".

              Коментар


              • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Неонацистите и фашистите по света подкрепящи до ден днешен идеологията на хитлер трябва да бъдат премахнати за винаги. Това са болни мозъци подкрепящи и почитащи един сатрап виновен за смърта на милиони хора и разрушения по целият свят. Второ не може да не се признае ключовата роля на СССР при разгрома на нацистите и освобождаването на Европа от чумата на болният мозък хитлер.

                Твърдо съм против отричането на историята и гаврата с паметници на хора изгубили живота си в битката за свобода на европа от чумата.

                Нормалните хора и не троловете искаме мир и спокоен свят за всички народи!!!
                Та колко милиона е избил Путин...Нещо съвсем изперка

                Коментар


                • Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

                  Путинофашистката сволоч с нищо не е по-различна от хитлерофашистката чума!Ето да прочетеш защо украинците посрещат хитлеристите като освободители!!!Даже не са можели да си представят,че на света може да съществува по-голямо зло от Русия!!!

                  Гладоморът (на украински: Голодомòр, произнася се холодомòр) е масов глад в Съветска Украйна през 19321933 г.

                  Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин. [1][2]


                  Гладът през 1932 – 1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид [3][4][5][6] или Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация.[7] Макар че историците все още спорят дали политиката, довела до Гладомор, попада под юридическото определение на геноцид, много правителства официално са го признали за такъв.[8] Така от 2006 г. Гладоморът е признат от Украйна[9] и 15 други страни за геноцид на украинския народ, извършен от съветското правителство.[10]
                  За Голодомора са отговорни съветските първенци, както сталинистите, така и троцкистите. Около неурожайните обстоятелства и последвалата трагедия се води скрита гражданска война. Тази история е изключително комплицирана и историческите дискудии все още не довеждат до ясно разбиране какво се е случило и защо. Но сегашният конфрикт е заложен още тогава. Повторното закрепостяване на селското население при колективизацията предизвиква все още реакция и съпротива.

                  Коментар


                  • Неонацистите и фашистите по света подкрепящи до ден днешен идеологията на хитлер трябва да бъдат премахнати за винаги. Това са болни мозъци подкрепящи и почитащи един сатрап виновен за смърта на милиони хора и разрушения по целият свят. Второ не може да не се признае ключовата роля на СССР при разгрома на нацистите и освобождаването на Европа от чумата на болният мозък хитлер.

                    Твърдо съм против отричането на историята и гаврата с паметници на хора изгубили живота си в битката за свобода на европа от чумата.

                    Нормалните хора и не троловете искаме мир и спокоен свят за всички народи!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение

                      Руснаците са взели Харков.
                      До няколко дни се очаква там да се обяви създаването на нова феративна република.

                      Странно е че Руски войски не се бият активно на териториите на Донецка и Луганска републики.
                      Там са оставени войските на Донецк и Луганск да си разчистят сметките с батальоните на десет сектор като Азов и т.н.. Те се познават от осем години и имат какво да си връщат!
                      2014 година най-големият руски митинг беше в Харков. По-голям от този в Крим даже. В центъра на града съблякоха голи нацистчетата, дошли от Западна Украйна, нашамариха ги леко и ги изгониха да се прибират дома. Обаче кметът, който се правеше на руснак (иначе май евреин беше), успя да убеди народа, че в Харков няма да бъдат допуснати нацистите и да се разотиват. Хората се разотидоха и след седмица почнаха да ги ловят един по един у дома по бели гащи. Мъжете във сила отидоха да се бият в Донбас... в това време Путин гледаше и се договаряше.

                      Иска ми се да вярвам, че мъките и унижението от последните осем години са били неизбежни, че тогава Русиа просто нямаше достатъчно сила и средства. При всички случая СПЕШНО трябва да бъде заловен някой от шайката. Да покаже на хората, че за престъпленията ще има наказание. Иначе как ще са сигурни, че утре нацистите от Западна Украйна няма пак да цъфнат.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                        Много интелигенти, "бивши хора", чиновници и работници, пък особено селяни посрещат Вермахта като освободители. На много места, дори в райони, населени с руснаци, се създават местни административни автономии, които сътрудничат с германците. Русия винаги е била особено уязвима в южните си провинции, затова там при Сгалин са заселвани руснаци. Именно тях иска да присъедини Путин сега. Макар да не са коренно население.
                        При нас не е ли същото ?

                        - в Коалиция с Хитлер, после с цветя на Орлов мост.
                        - след 90-та година колко агенти на ДС и пламенни комунисти се преродиха в пламенни НАТО-вци.
                        Last edited by deiveli; 27.02.2022, 12:25.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

                          Колаборация с нацистите е имало във всички страни, половин Москва декември 41-ва се е биела, а другата половина очаквала германците с хляб и сол, това не си го измислям аз, намери Караулов в тубата, той си е прокремълски журналист, но казва някой нелицеприятни истини.
                          Много интелигенти, "бивши хора", чиновници и работници, пък особено селяни посрещат Вермахта като освободители. На много места, дори в райони, населени с руснаци, се създават местни административни автономии, които сътрудничат с германците. Русия винаги е била особено уязвима в южните си провинции, затова там при Сгалин са заселвани руснаци. Именно тях иска да присъедини Путин сега. Макар да не са коренно население.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
                            Още причини за днешните събития.
                            И Путин просто си е прав .

                            [ATTACH=CONFIG]n3880797[/ATTACH]
                            Путинофашистката сволоч с нищо не е по-различна от хитлерофашистката чума!Ето да прочетеш защо украинците посрещат хитлеристите като освободители!!!Даже не са можели да си представят,че на света може да съществува по-голямо зло от Русия!!!

                            Гладоморът (на украински: Голодомòр, произнася се холодомòр) е масов глад в Съветска Украйна през 19321933 г.

                            Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин. [1][2]


                            Гладът през 1932 – 1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид [3][4][5][6] или Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация.[7] Макар че историците все още спорят дали политиката, довела до Гладомор, попада под юридическото определение на геноцид, много правителства официално са го признали за такъв.[8] Така от 2006 г. Гладоморът е признат от Украйна[9] и 15 други страни за геноцид на украинския народ, извършен от съветското правителство.[10]
                            Attached Files

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

                              Съгласен съм. Но за беда войната вече не е чужда. Путин срещу целия свят! Сефте сме на правата страна в голям конфликт.
                              За втори път го казвам, правилната страна е да седиш настрана и да не се завираш където не те викат.

                              Коментар


                              • Интервю с Немцов: "Путин мстит Украине"




                                Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Днес е 7-годишнината от убийството на Немцов, велик руснак
                                Last edited by Money; 27.02.2022, 12:22.

                                Коментар

                                Working...
                                X