IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Selena, ще приключат скоро, но мир не могат да създадат да има. Просто прекалено е лошо всичко, за да се поправи и ще минат може 20..може 40 - 50 години.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Руснаците разполагат установките в населените места, за да не могат украинците да връщат огня. Също като през 2014 / 2015 в Донецк и Луганск.

      https://twitter.com/JulianRoepcke/st...knhVxU0lDMt0Rg

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
        Няколко момента се очертават осезаемо. Единият е насърчаването на евакуацията с пропагандата, която върви. Затрогващо е това, което правят поляците - няма нито един украинец в бежански лагер на полска територия, всички са по частни домове. И унгарци, и словаци, и румънци и българи вероятно ще сторят така. Но как ЕС очаква 5 милиона бежанци, после казва 7 милиона, утре ще станат 10 милиона и кадрите, които повтарят с един и същи блок, ударен един Господ знае от кого - това е пропагандата на евакуацията. Хората не са виновни, вменен им е страхът и тръгват. Както го вмениха с пандемията - всички щяха да измрат без Барбарон. Другият момент е непрекъснатото доставяне на оръжие, което освен за партизанска война, за друго не става. Надяват се на дълга партизанска война между блоковете в кварталите, докато Киев не заприлича на Бейрут. Видно е, че руснаците се опитват да избегнат тази уловка и правят обръчи. Били задържани, били спрени, даден бил отпор - спират танкове с бирени бутилки. От кого - от онзи млад депутата от радата, дето се разхожда с калашник на рамо и говори за защита на отечеството на чист руски език, а калашникът му виси като сбруите на разпрегнат кон.
        Спести си глупостите. Войната свърши, русия загуби.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Прогнози за Рублата и MOEX да утре ? За най ниски стойности през денят ?
          От мен прогноза:

          200 рубли за 1 долар

          MOEX на 1000

          Коментар


          • Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Прогнози за Рублата и MOEX да утре ? За най ниски стойности през денят ?
            рублата е обречена - дали утре дали след седмица, но ще пада.
            единствен лъч надежда е ако натиснат джуджето да се спре и пак имат да ги 'наказват'
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

            Коментар


            • Гърция изпраща оръжия на Украйна, Румъния - муниции


              Убийството на десет души от гръцки произход при руски бомбардировки стана повод да се разрази напрежение между Атина и Москва, но и подтикна правителството на премиера Кириакос Мицотакис да вземе решение за военна подкрепа на украинското правителство.

              Коментар


              • Прогнози за Рублата и MOEX да утре ? За най ниски стойности през денят ?

                Коментар


                • СКРИТАТА ИСТИНА ЗА ДОНБАС, КОЯТО НЕ СЕ ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)! ПРАВИ СЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕДАТЕ ТОЗИ ФИЛМ ЗА СЛУБВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА! ТОЗИ ФИЛМ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА!

                  Скритата истина. Другата страна на въпроса, каквато не ни я показват по телевизиите. И тук, обаче, става дума за обикновени, цивилни граждани, такива – като мен и вас. Това са хората с руско самосъзнание за собствената си идентичност в двете конфликтни области. За мен няма значение дали става дума за руснаци или украинци – никоя християнска (или друга) душа не бива да бъде убивана. Война не трябва да има.

                  Просто се прави всичко възможно, за да не можете да изгледате този филм за реално случващото се в териториите с руско население в Украйна. Тези хора са взривявани с гранатомети, както се возят в тролея, разкъсвани са от бомби, както се разхождат в центъра на града, обстрелват и бомбардират училищата им (пълни с деца), домовете им (в часовете, когато се знае, че те са у дома си – или късно вечер или много рано сутрин), обстрелват се детски градини, болници (включително детски отделения), разрушавани са православни храмове.

                  Всичко това се извършва от ВСУ (украинската войска) и втора войска – от наемници и то след сключване на Минските споразумения за прекратяване на огъня и изпращане на международни наблюдатели в тези области. Оказва се, обаче, че украинските военни извършват тези издевателства напълно безнаказано над местното население.

                  Тези неща са показани с реални кадри и интервюта с цивилни граждани и военни от донбаското опълчение, които не са професионални бойци, а са обикновени хора, принудили се да станат войници, за да защитят домовете, жените и децата си от безнаказаното погазване на мирното споразумение, случващо се под покровителството на Запада.

                  Предупреждавам, че във видеото има много тежки кадри на взривени, разкъсани и убити хора (те са убивани само защото имат руско самосъзнание, искат да говорят на майчиния си език и не се определят като украинци) – жени, деца, стари, млади – няма значение. Нещата в медиите са доста изопачени или меко казано „непълни“, неотразяващи и другата страна от конфликта. Затова, този филм трябва да се гледа. От „Настройки“ (долу вдясно) си изберете субтитри на български.

                  „Донбаска пролет“

                  https://www.youtube.com/watch?v=CxIARKyYEbE

                  И още!:

                  https://www.youtube.com/watch?v=1aWePSrp8uc&t=9s

                  Коментар


                  • https://www.youtube.com/watch?v=T7E2ZlauJfU
                    Докато рових в тубата попаднах на този лайф(2,5 часа след началото). Като човек обичащ да изследва проблемите от различни гледни точки го оставих да си тече и надавах ухо от време на време, ако нещо ми се стореше по-интересно. Дълго е, но при желание могат да се открият интересни моменти, за който има търпение.

                    Коментар


                    • ЕВРЕЙЧЕТАТА

                      ПО ТЕХНИТЕ ЕВЕРЙСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОЧНАХА ДА СТРАХУВАТ ХОРАТА ЧЕ ТЕХНИЯ РОДНИНА ШАЛОМОВ ПО ПРЯКОР ПУТИН ЩЯЛ ДА НАТИСНЕ ЯДРЕНОТО КОПЧЕ





                      АБЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ. КОЙ ШЕ СТРАХУВАТЕ БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ

                      ТАНЦУВАЙ КАЗАХ

                      ХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХЯ





                      Коментар


                      • Още повече изолация

                        ФИФА: Без знаме и химн за руския национален отбор, може да го изгоним
                        Международната футболна федерация (ФИФА) издадезабрана на руския национален отбор да използва знамето и химна на страната в международни мачове поради военните действия в Украйна, започнати от президента Владимир Путин.

                        Коментар


                        • И резаните почти съседи от запад ще ни пазят щом президента не иска

                          Косово е поискало от Съединените щати да създадат постоянна военна база в страната и да ускорят интеграцията ѝ в НАТО след руската инвазия в Украйна, заяви в неделя косовският министър на отбраната Арменд Мехай.
                          Същевременно властите в Прищина настояват за ускоряване на интеграцията към НАТО

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                            Това би било перфектно съждение стига да не се намесят користни външни фактори и играчи. И дано скоро всичко да приключи.
                            Проблемът е егото на ниския човек в Кремъл. Ако прибере войските си сега Украйна ще е член на НАТО и ЕС до 1-2 години, а той ще трябва да обеснява на майките,жените и децата на загиналите руски военни защо аджеба ги е пратил докато той и охранената банда от кгб са се крили в Кремъл.

                            Ако не си прибере войската ще се нареди (той вече се нареди) до Хитлер, Сталин, Мао и тн изроди, за които чуждият човешки живот е по-маловажен от личното его.

                            както и да го въртим все е до егото на човечето, което държи пръста си на копчето за изстрелването на атомно оръжие

                            ПП без атомно оръжие - НАТО има ресурса да опупка ВВС на Русия за няколко дни. Китай също има подобни ресурси.
                            Last edited by bertram; 27.02.2022, 22:59.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Няколко момента се очертават осезаемо. Единият е насърчаването на евакуацията с пропагандата, която върви. Затрогващо е това, което правят поляците - няма нито един украинец в бежански лагер на полска територия, всички са по частни домове. И унгарци, и словаци, и румънци и българи вероятно ще сторят така. Но как ЕС очаква 5 милиона бежанци, после казва 7 милиона, утре ще станат 10 милиона и кадрите, които повтарят с един и същи блок, ударен един Господ знае от кого - това е пропагандата на евакуацията. Хората не са виновни, вменен им е страхът и тръгват. Както го вмениха с пандемията - всички щяха да измрат без Барбарон. Другият момент е непрекъснатото доставяне на оръжие, което освен за партизанска война, за друго не става. Надяват се на дълга партизанска война между блоковете в кварталите, докато Киев не заприлича на Бейрут. Видно е, че руснаците се опитват да избегнат тази уловка и правят обръчи. Били задържани, били спрени, даден бил отпор - спират танкове с бирени бутилки. От кого - от онзи млад депутата от радата, дето се разхожда с калашник на рамо и говори за защита на отечеството на чист руски език, а калашникът му виси като сбруите на разпрегнат кон.

                              Коментар



                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                -в първите часове отнесоха инфраструктурата на армията с ракети, но после като влязоха в градовете с бронирани колони стана мазало.

                                Почти нищо не отнесоха. Просто са пълна скръб във всяко отношение. Изумително е.

                                Коментар

                                Working...
                                X