bota156, всичко им е такова. Затворени общества, заговори и конспирации. Колкото им дреме за природата, че я рушат, толкова и за това че имало 0.2% които се раждат с някаква полова аномалия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеСпоред мен ти си проруски настроен и досегашните ти изказвания на това сочат. Критикуваш Зеленски наркомана и украинците а руснаците ги показваш в добра светлина и правилни. Прост въпрос ти зададох да се определиш кого поддържаш А ТИ СЕ ИЗМЪКВАШ и обясняваш, че не си съгласен да ни прилапа ЕС. Ама то това е решено преди двадесетина години, когато бяхме доста по-бедни от сега, хората в България бяха съгласни, че това е пътя. Пък и я нямаше алтернативата на Русия, те ядяха помощи от добрата Америка (тогава). Сега някои хора се почувстваха по-силни, по-заможни и изведнъж не им харесва ЕС. Цяла прослойка сте в България и най-ми е забавно, че точно средна класа с добри финансови възможности получени от лошия Запад го плюят и искат да не сме към този лагер. Хайде кажи, че си съгласен с руската инвазия и да е ясно.
Забележи годината - първата след влизане в ес. Значи това са НАЙ-ВАЖНИТЕ евроценности. Е АЗ СЪМ ПРОТИВ. Какъв ще ме наречеш за това не ма интересува. ЕПИТЕТИТЕ ТИ си ги заври в прайда.
НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКАКВА ВОЙНА и избиване на хора. И аз не съм ходил на война ама един войник на 18г пред очите ми му пуснаха погрешка(играчка плачка) един откос с калашника. Направо го разкъса през корема и гледах от 2-3 метра как умира наборника. И понеже винаги се е водила война някъде че и по няколко едновременно, всяка която не е в моя двор, градинка не ме интересува. Само вероятността да дойде в моя двор. Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМАНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение... Хайде кажи, че си съгласен с руската инвазия и да е ясно.
Украинские защитники ликвидировали одного из лучших военных снайперов России
Разведчик-снайпер армейского спецназа
- 8 Харесвания
Коментар
-
troika, Русия навремето когато се създава България един път носи тук 8 вагона злато и втори път още 8 вагона. Обаче ти си русофоб и според теб трябва да приемем еврото за което да платим 22 милиарда, а не да го приемем и да получим 22 милиарда. И ако платим 22 милиарда ще сме добре вече...Как ги мислите тези неща ? За ЕС е много по добре да ни даде също, така ще се създадат нови свежи пари, които ще опосредствят тъговията в ЕС. Ако го направят и за другите - Румъния, Полша..това са доста свежи пари. Вие какво искате - да сме бедни и да сме в съюз в който икономиката не върви или обратното..D.Y.F-091066
Коментар
-
troika, няма руска инвация, особенно в България и няма и да има никога. Ние можем да сме с когото искаме, наистина е така. Не си ли забелязал, че като се появи някой в Русия и каже - Тази България..и получава от някой потупване по рамото и ела да ти обясня. Руснаците имат доверие на българите, искат да бъдат мост - връзка с такива които смятат че Русия им е враг. Едни преговори в България за ситуацията с Украйна биха били в пъти по успешни. Но Русия и Украйна трябва да разговарят пряко, посредниците са гадна работа, по голям е шанса за изграждане на доверие при преки преговори. За Сащ няма по хубаво нещо, което може да им се случи от това този конфликт да се разреши и за Сащ е от особен интерес да стане.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
боли ма .... Ама виж за това че ес иска да ни прилапа без да ме пита и МЕ ЗАСЯГА ПРЯКО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да бе, пусто. И мен ме учудва, що тъй.
- Тези укро патриотите като избягат на Запад също ще искат да избягат и от Запад. В Украйна не може защото са осрали, в Русия ще вземат да ги познаят и нападнат случайни минувачи също украинци. Също като тези Българи които дрищят тук, идва момента когато само в България ще могат да се скрият и приберат. Ама аз като имам пари, ама те парите не са за вас, те ще ви ги вземат там.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Да бе, пусто. И мен ме учудва, що тъй.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение- Същественното е че героите на Украйна искат да избягат от нея.Много им е важно областите населени с украинци, които наричат себе си руснаци да останат в Украйна, но те самите не искат да останат в Украйна.
Коментар
-
Last edited by supertrader; 19.05.2025, 08:02.D.Y.F-091066
Коментар
-
Tepix, въобще не става въпрос за против еврото, никой не е против. Приемането му е възможност да се емитират малко пари, свежи и те да влязат по този начин в системата. Защото те няма да емитират пари, не ви ли стана ясно, а постоянно и днес включително е създадена още стойност. Това нещо - неемитирането на пари е предпоставка да се избием !!! Като казвам че Полша ще бъде поразена от жестока война, когато поляците които наистина са създали много пари в Западна Европа решат да се върнат в родината си..приеми го за сигурно събитие. Прошка няма, това е сигурно събитие. По добре е парите да се обезценяват, много по добре, обратното означава войни.D.Y.F-091066
Коментар
-
analog, в арабския свят където е днес сме били белите, тогава климата там е бил като тук. Давидовата държава е първата появила се държава, но се променя климата или ни го променят за да ни разтикат от там. Защото и вражда с арабите е имало, те са били много по малко и копират всичко от нас, но нааборот. В интерес на истината те са били много по мирни, в смисъл неагресивни тогава. Потопа е съвсем истински, направен е - климатичните явления зависят от запрашеността на атмосферата, нещо като електростатични филтри работят - случват се постоянно. Та появят се и хора, които водят народа точно където е Волга. Българите са част от този народ, която идва на Балканите и това е на две части, първите които идват намират местна култура която е развита и се приобщават - Византия. Вторите византийците не искат да ги приемат, да споделят с тях имането си..простотии разни. Войни естественно постоянно. Има някаква верига на цивилизациите, която като познаваема история постоянно се изтрива периодично, за да не е обременена новата цивилизация с познание за произхода си, миналото. То винаги е доста неприятно, неприемливо..за следваща цивилизация.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар