Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗнам бе. Повече от половината Нострадамуси тук измряха, докато чакам свършека на света. Аз съм спокоен. Гледам си прасе и крава на балкона, кокошки в банята, имам и малко земица и събирам семки от домат биволско сърце за разсад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа не си изкопал землянка в Родопите? И там ще стрелят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗнам бе. Повече от половината Нострадамуси тук измряха, докато чакам свършека на света. Аз съм спокоен. Гледам си прасе и крава на балкона, кокошки в банята, имам и малко земица и събирам семки от домат биволско сърце за разсадLast edited by X_Y; 15.05.2022, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеБъди спокоен..........Ще доживееш до този момент.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОт години съм във форума и гледам едни и същи обясняват от преди кризата от 2007 насам, как скоро ЕС ще се разпадне, НАТО ще се самоунищожи, САЩ ще фалират и ще се молят на Венецуела за пари, ще избухне страхотна инфлация и всички ще ходим с туби руски петрол и златни пръстенчета с червен отенък по селата да се молим за кило домати (по кубик газ) или за 3 краставици срещу туба Уралс.Last edited by X_Y; 15.05.2022, 22:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДжей бе какво става чакам да ме осветлиш как следиш движението на войските по фронтовете?Нещо забрави ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Русия няма да загуби войната....няма как това да стане...При 6 000 ядрени бойни глави........Запада крепи Украйна.до момента в който си вземе и той от зелето заради това крепене..Да му мислят всички в и около градовете с над 100 000 души у нас....те ще са първите цели на ракетите .При това няма да е с конвенционални заряди.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Русия няма да загуби войната....няма как това да стане...При 6 000 ядрени бойни глави........Запада крепи Украйна.до момента в който си вземе и той от зелето заради това крепене..Да му мислят всички в и около градовете с над 100 000 души у нас....те ще са първите цели на ракетите .При това няма да е с конвенционални заряди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОт години съм във форума и гледам едни и същи обясняват от преди кризата от 2007 насам, как скоро ЕС ще се разпадне, НАТО ще се самоунищожи, САЩ ще фалират и ще се молят на Венецуела за пари, ще избухне страхотна инфлация и всички ще ходим с туби руски петрол и златни пръстенчета с червен отенък по селата да се молим за кило домати (по кубик газ) или за 3 краставици срещу туба Уралс.
Коментар
-
От години съм във форума и гледам едни и същи обясняват от преди кризата от 2007 насам, как скоро ЕС ще се разпадне, НАТО ще се самоунищожи, САЩ ще фалират и ще се молят на Венецуела за пари, ще избухне страхотна инфлация и всички ще ходим с туби руски петрол и златни пръстенчета с червен отенък по селата да се молим за кило домати (по кубик газ) или за 3 краставици срещу туба Уралс.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСеверна Африка е на една крачка. До няколко г. ще има още газопроводи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха ха и как разбра че Русия губи казаха ти по телевизора.Ето аз предлагам бас.Кажи кога Русия губи и заложи 100000 евро...Ма как един от вас не се оказа мъж.Ясно не вярвате в това което пишете.Тази война не е между Русия и Украйна и не е толкова военна колкото е икономическа на Запада срещу Русия...Като почнат фалитите в Германия ще дойде хиперинфлация и еврото чао..Запада няма ресурси нищо няма освен шменти капели и ще си ядат ушите...Дано спрат газта от Русия и нефта и всичко всякаква търговия...А ние дето сме барабар Петко с мъжете ще видим кон боб яде ли като спре Козлодуй...Само глад оправя глупостта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnational power, ще се разочароваш, западняците в Европа нямало да останат без газ и петрол и е много лесно да познаеш защо. Същата работа като със затворените въглищни централи, които като им потрябваха веднага пуснаха.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеще се разочароваш, западняците в Европа нямало да останат без газ и петрол и е много лесно да познаеш защо. Същата работа като със затворените въглищни централи, които като им потрябваха веднага пуснаха.[/B]
Коментар
Коментар