IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нервен ли си? Светът и "свободен", докато САЩ командорят, е оксиморон. Пък нали знаеш че, ако този "свят", само опита, също ще се остъкли FOR EVER, и радиоактивен ще стане... Путин никого не е плашил, а само, предупреди. За да му хрумне на света, да се самоликвидира.
    Ти лично, какво толкова против САЩ имаш? Прави впечатление, че реагираш, като персонално засегнат, като обиден, когато някой проявява критицизъм спрямо личността на Владимир Путин и Руската федерация бъобще! ...Ако не ти плащат за цялата тази дейност, тогава се обърни, ослушай се и смени дилъра..

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      хе, добървечер из Украине TORM1

Първото е Тор-М2, а второ е Мста-С. И двете са "събути", като ми е много интересно как точно ще я дърпа в тази ситуация гаубицата тоя трактор.

Апропо, досега унищожена техника с маркировка О май много-много не се беше появявала на снимки. Основно Z и тук-таме V.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Тоя ватник, преди 10 дни Николаев го броеше за превзет, а "Одеса накануне" От което се пръкнаха подмокрените карти на разни ватенки
        та ако с гледане ставаше.....
        Ми аз в нашите медии,карти не виждам. Йори. Що така? Страх ги е от истината, ли/ Получава данните си, от украинци , които му звънят. И му дават информация. Краварските подлоги, сигурно имат по-добро инфо.

Коментар

• Този коментар от Yori е изтрит от keep_calm
          Причина: Не задръствайте темата с подобни изображения.

keep_calm, какво му беше на изображението?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Умните руснаци, които могат да се спасят се спасяват. 100+ години режима в Кремъл води политика на геноцид към инакомислещата интелигенция, а няма как да си интелигентен и да се кефиш на КГБ шайката. Резултатът е видим - изтичане на мозъци.
            Така е, но българските путинофили и путинисти, ако предпочиташ това не го разбират! Те възприемат историческите факти и истината въобще избирателно ..Нормален човек, със солидно образование не би искал вечно да живее лижейки цял живот ботуша на ФСБ/КГБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Аз ги разбирам: Добри или лоши, тях, не Путин ги окраде, а "Праведният" Запад.
              Да, разбира се, Владимир Путин е "благородна девица", чистичък и светличък..Не се е облажил, мислиш.В България специално, тази опорка, я отстоява не само БСП, но и други леви формации и набедените за леви и техните представители, как Путин бил чист и праведен спасител, а Западът бил разграбил Руската федерация..

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                Знам, Значи не е руснак, така ли?
                И Телегата, не е руска, защото този , който я е създал не обича КГБ/ФСС/.
                И Етериума, не е създаен от руснак.
                Всички руснаци, са тъпаци.
                П.П. И аз не харесвам вътрешната политика на Путин. Ама той, не се трогва от това. Защо така, не ме чува.?
                Умните руснаци, които могат да се спасят се спасяват. 100+ години режима в Кремъл води политика на геноцид към инакомислещата интелигенция, а няма как да си интелигентен и да се кефиш на КГБ шайката. Резултатът е видим - изтичане на мозъци.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• хе, добървечер из Украине TORM1

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Малко за случаващото се, и в тази тема. Повече от 2.5млн. гледания.
                    Тоя ватник, преди 10 дни Николаев го броеше за превзет, а "Одеса накануне" От което се пръкнаха подмокрените карти на разни ватенки
                    та ако с гледане ставаше.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      SKP,

Не знам дали знаеш, но Гари Каспаров е един от най-активните критици на Путин в последните години.
                      Човекът книга написа Winter Is Coming: Why Vladimir Putin and the Enemies of the Free World Must Be Stopped by Garry Kasparov (goodreads.com)
                      Знам, Значи не е руснак, така ли?
                      И Телегата, не е руска, защото този , който я е създал не обича КГБ/ФСС/.
                      И Етериума, не е създаен от руснак.
                      Всички руснаци, са тъпаци.
                      П.П. И аз не харесвам вътрешната политика на Путин. Ама той, не се трогва от това. Защо така, не ме чува.?

Коментар

• SKP,

Не знам дали знаеш, но Гари Каспаров е един от най-активните критици на Путин в последните години.
                        Човекът книга написа Winter Is Coming: Why Vladimir Putin and the Enemies of the Free World Must Be Stopped by Garry Kasparov (goodreads.com)
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Естествено,че са тъпи!Тъпи и нагли!Още преди повече от сто години Бисмарк е стигнал до това заключение
                          България и САЩ, по един "тъпак".

Ето всички световни 17 световни шампиони:

1. Вилхелм Щайниц (Австро-Унгария) - 1886 - 1894

2. Емануил Ласкер (Германия) 1894 - 1921

3. Хосе Раул Капабланка (Куба) 1921 - 1927

4. Александър Алехин (Русия/Франция) 1927 - 1935, 1937 - 1946

5. Макс Еве (Холандия) 1935 - 1937

6. Михаил Ботвиник (СССР) 1948 - 1957, 1958 - 1960, 1961 - 1963

7. Василий Смислов (СССР) 1957 - 1958

8. Михаил Тал (СССР) 1960 - 1961

9. Тигран Петросян (СССР) 1963 - 1969

10. Борис Спаски (СССР) 1969 - 1972

11. Роберт Фишер (САЩ) 1972 - 1975

12. Анатолий Карпов (СССР) 1975 - 1985

13. Гари Каспаров (СССР/Русия) 1985 - 2000

14. Владимир Крамник (Русия) 2000 - 2005, 2006 - 2007

15. Веселин Топалов (България) 2005 - 2006

15. Вишванатан Ананд (Индия) 2007 - 2013

16. Магнус Карлсен (Норвегия) 2013

https://topsport.bg/chess/vsichki-sv...o-shahmat.html

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

ПИТАЛ СЪМ СЕ хиляда пъти:
                              ДОБРЕ ДЕ в кремъл това не го ли виждат като процес?
                              ТЪПИ ЛИ СА?
                              ЦРУ/НСА ли са?

съсипват бъдещето на 140 млн човека

ОТГОВОРИ ?????????????
                              Естествено,че са тъпи!Тъпи и нагли!Още преди повече от сто години Бисмарк е стигнал до това заключение

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

А не се ли изумяваш че в България има 'хора' на страната на вражеска държава?
                                Нормално би било с тези 'хора' да се постъпва както с терористи?
                                Каква вражеска държава?!?!? Данеби да сме във война?!?!? Ние ли обявихме на някой война или на нас ни обявиха!?!!?? БГ армията в какви бойни действия участва?!!?!?

Може би твоето писание е подбудителство към война?

Коментар

Working...
                                X