IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Калпазанин, уверен съм, че комунизЪма умрЕ.

Що ползваш тогава комунистически административни сгради и електропреносна мрежа?

Що не си направиш нови на гола поляна?

Я се хващай да работиш! Стига си стоял по форумите!

Имам стаж - два пъти повече от теб, и на три пъти по-тежък физически труд!

Айде, стига тъпи съвети! Хващай се за лопатата!
    Я, чакай малко. Вие, и хората с вашето мислене, нямате монопол върху всичко произведено в тая държава. От години тровите мислите на българина, закотвили сте го в прогнилото му минало, където безропотното му покорство беше свобода... свободата на роба да има покрив и къшей хляб в мазето на господаря. И с една безкрайна наглост обяснявате как това било "рая". И сега се строи на голя поляна, вдигат се и стълбове, пътища, мостове, сгради, заводи, и единственото което българските путинофили правят е дърпат назад, надолу и към черното миналото. Хора с хоризонт на подметките на вожда... Айде, благодаря, ама няма нужда от такова мислене.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Абе що не казвате че Путин подкупил и папата. Папа Франциск: "Лаят на НАТО пред вратата на Русия" може да е причината за войната в Украйна

И католическата църква се отрече от сатанато
      Папата: Зверствата в Буча са клане! и целуна украинско знаме от там.

Коментар

• Hermes да внимава какви ги плещи за Нептуни срещу Москва,
        пише му военната поркуратура, - не е атакуван, сам утонул! Понял ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov

Още ли си във форума?

Хващай лопатата и до довечера да си издигнал един високоволтов стълб.

После - за един месец - на гола поляна ще СИ направиш един ТЕЦ - с парогенератори и парни турбини, които ще трябва да сглобяваш и балансираш нощем..

След два месеца искаме да ни топлиш и да ни бъде светло..., НО....

...за целта ще трябва да потърсиш нефт или газ по Черноморския шелф..., а има алтернатива: почваш да търсиш подземни залежи на въглища!

Комунистически мини за въглища няма да ползваш! Те са неправилни - намери си нови залежи и ги разработвай...

Айде, че чакам тока и топлото от "твоя" ТЕЦ...
          Тези неща ги направиха моите родители, баби и дядовци с тежък физически труд, а вие комунистите ги разграбихте с измислената си приватизация!

Коментар

Що ползваш тогава комунистически административни сгради и електропреносна мрежа?

Стига с тези глупости ве. Хората ги направиха тези сгради с тежък физически труд, докато ти ходеше по почивки с мама и тате, понеже само комунягите имахте тази привилегия. Аз съм бил все на къра. Дори като съм копал царевицата, минаваше самолетът уж да пръска тютюна в другата нива, но от безхаберие ни пръскаше и нас - комунистически дебилизъм! Ти, червен кхмер такъв, догато беше по сладкарници и плющеше еклери аз чаках да дойде петък за да заредят магазина с кренвирши и кисело мляко. Ти, като ставаше сутринта имаше закуска - Аз бях гладен, понеже родителите ми бяха вдигнати да берат боб в 4 сутринта (знаеш ли защо в 4 сутринта?) преди да отидат на работа - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ей така се произвеждаше храна за вас калпавите комуняги. Въпреки всичата тази мизерия и недоимък, благодарения на моите познания, хъс и предприемчивост, съм убеден, че ти не можеш да се мериш с мен, нито по имоти, нито по коли нито по жени.
            Last edited by better; 06.05.2022, 11:58.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, комунистът е човек на над 70 години, сега какво си мисли и става в неговата глава има ли някакво значение ?
              D.Y.F-091066

Коментар

Ако не си забелязал все още - ние сме част от Европа (с главна буква).

Дори Кирчо вече ще въведе еврото - еднолично, без да се съобразява със законодателната власт.
                Глупости, вие сте в маскава.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Gerasim_Burgaski, тяхна си работа, ти виж българофилите до къде са я докарали.
                  "Комунистът е човек, който иска държавата да му осигури статуса на буржоа."
                  Николас Гомес Давила
                  несторе КАПИШ?
                  честит празник

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве стига с тоз комунизъм бре. Умря той, умряяяя. Свърши. Хващайте се на работа, калпазани.

Коментар

• mathematician, не се съмнявай въобще, нищо от обещаваното няма да се случи, ще се случи друго.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Защо русофилите в България не знаят руски език???? Не ходят да почиват в Крим .... Сочи ..... Защо не карат Лади ... Или УАЗ..... Защо не ходят да работят в Русия???? В Сибир търсят работници..... Плащат добре ...... Защо не ходят на секс туризъм в Русия???? Просто не ги разбирам тези наши русофили???!!!
                        да не би ЩОТО САМО В ТВОЯТА ГЛАВА ИМА русофили
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Вай още един се закахърил за европа. Много състрадателни станахте бре.
                          Ако не си забелязал все още - ние сме част от Европа (с главна буква).

Дори Кирчо вече ще въведе еврото - еднолично, без да се съобразява със законодателната власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Като свърши войната ще се “разбере”, че Руснаците просто са искали да направят един рейд, да оплячкосат Украйна като вземат пералните и килимите, да разрушат градовете и запалят библиотеките, да напарвят групивите изнасилвания, да убиват безразборно и… да се изтеглят накрая след якия пердах, който ще изядат и ядат и в този момент.

Сега може да ти се вижда тъпо и абсурдно, но като ти спуснат опорката от Кремъл, ще видиш, че и сам това ще го казваш

За съжаление такава е реалността. И аз бих искал да е по-различна, но руснаците са закарали точно орките от разни забутани републики с дръпнати очички дето цивилизация не са виждали и съответно тези неща се случват.

Относно пердаха дето го ядат и ще го изядат реалността обаче е доста различна. Въпреки всичките приказки за доставени оръжия, клипчета с разбити танкове, танкове теглени от трактори и прочие неща - никой не ги отрича. Както провала на операцията или каквото и да е било около Киев. Или сега приказките за доставени тежки оръжия. Или приказките за подкрепата и информацията дето идва от САЩ и НАТО. Никой не ги отрича тези неща.

Обаче като погледнеш картите на войната на ББС виждаш как окупираните територии си нарастват почти всеки ден. Реално една Одеса остана само като излаз на Черно море под контрола на Украйна.

За съжаление, връщането на тези територии няма да е лесна задача.

А иначе приказките и предвижданията на западните медии за войните ги слушам прекалено дълго за да не им вярвам вече.

Спомням си приказките за Сирия. Ама как въоръжават опозицията, Асад аха да падне. После се оказа че това не е баш опозицията. Ми били ИД и Ал Кайда. После взеха да им викат "умерена" опозиция, щото нали ИД и Ал Кайда също опозиция, ама се оказа че са по-голямо зло от Асад даже. После се оказа, че всъщност и "умерена" опозиция няма. Ми това са някакви главорези дето се бият за тоя дето плати повече и съответно се биеха и на страната на ИД стига да плащаше, ама въоръжени с УСА оръжия.

Демек Запада си мислеше, че като махне Асад и там ще настане мир и любов, парламентаризъм - партиите ще си говорят културно като немски политици в парламента и просперитет, шампанско, цветя и банбони. Само дето реалността се оказа ИД и Ал Кайда. Демек много по-голямо зло от Асад. В интерес на истината даже и аз си я мислех тая простотия в началото. После по някое време осъзнах, че е простотия.

После слушахме и приказките за великата афганистанска армия дето щяла да се справи с талибаните като САЩ и НАТО се изтеглят от там. Накрая великата афганистанска армия се разпадна за 2 часа и премина на страната на талибаните барабар с цялото оборудване за милиарди оставено там.

В интерес на истината и аз даже си мислех, че може да има демокрация в Афганистан. После обаче ми просветна че това е поредната западна заблуда налагана от медиите. Сега съм почти убеден, че те си вярват. Обаче без мене вече. Аз на такива заблуди не вервам вече.

Та сега вече съм почти убеден че те си вярват на някакви техни митове и заблуди (точно както руснаците). И много сериозно ми прилича на лъжливото овчарче тези западни медии. Та имам леки съмнения за всички тези приказки дали нещо коренно различно от това дето пророкуват няма да се случи накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                              ЕК и ЕС са тотално обезличени. Няма нито един държавник, който да каже на новата ултралиберална комунистическа американска администрация на Джо Байдън какви последици може да има и каква енергийна криза може да има в Европа с блокирането на руското гориво.

В Германия има призиви от зеления им вицеканцлер да се намали отопляването и карането на коли, както и семействата да вечерят само под една лампа. "Билд" пък тръби и призовава германците да се къпят през няколко дни, за да се намали зависимостта от Путин! Даже намериха и някакъв либерален дерматолог, който наляво и надясно обяснява сутрин, обед и вечер, че това било полезно. Ето докъде се докара Европа, сваляйки гащите си пред Джо Байдън!
                              Вай още един се закахърил за европа. Много състрадателни станахте бре.

Коментар

100 % от това, което произвеждаше България СТАВАШЕ за реализация на ВЪТРЕШНИЯ пазар.

Справка:
                                1. Построени жилищни сгради, които още се използват и НЯМА как отново да бъдат построени.
                                2.Построени административни сгради - НЯМА как отново да бъдат построени.
                                3. Предприятия за производство на електроенергия и отопление- във всички големи градове - ТЕЦ-ове ПЛЮС електропреносната мрежа и високоволтови далекопроводи - НЯМА как отново да бъдат построени...
                                4. АЕЦ......
                                5. Лека промишленост...
                                6. Химия...

Разбира се, това няма как да се беше случвало, без мляскането (целувките) на Бай Тоше и Брежнев...

Към нас течаха милиони тонове: желязна руда, въглища... (за стоманата на горепосочените - сгради - арматура в бетона, високоволтови далекопроводи, мостове...) и въглищата - за електроенергията на ТЕЦ-овете...

Всичко това (с мляскането Тошо-Брежнев) - създаваше ОГРОМНАТА заетост (пълна) в производството и сравнително достъпни цени на жилищата и издръжката на хората.

Строяха се бази и комплекси за почивка на море и планина, където почиващите плащаха символични цени, съответстващи на доходите им...

Защо пиша тия неща?

Истината трябва да се знае.

Коя истина? За мазната целувка между Тошо и Брежнев. Бай Тошо безрезервно е отдавал своята "девственост"

Днес Кирчо НИЩО не прави в тая посока - например - с Бай Дън.

И лежи на стари лаври: експлоатира онова, което е било направено от комунизЪма и ДРУГИ целувки..
                                Аве стига с тоз комунизъм бре. Умря той, умряяяя. Свърши. Хващайте се на работа, калпазани.

Коментар

Working...
                                X