If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Защо русофилите в България не знаят руски език???? Не ходят да почиват в Крим .... Сочи ..... Защо не карат Лади ... Или УАЗ..... Защо не ходят да работят в Русия???? В Сибир търсят работници..... Плащат добре ...... Защо не ходят на секс туризъм в Русия???? Просто не ги разбирам тези наши русофили???!!!
Като свърши войната ще се “разбере”, че Руснаците просто са искали да направят един рейд, да оплячкосат Украйна като вземат пералните и килимите, да разрушат градовете и запалят библиотеките, да напарвят групивите изнасилвания, да убиват безразборно и… да се изтеглят накрая след якия пердах, който ще изядат и ядат и в този момент.
Сега може да ти се вижда тъпо и абсурдно, но като ти спуснат опорката от Кремъл, ще видиш, че и сам това ще го казваш
За съжаление такава е реалността. И аз бих искал да е по-различна, но руснаците са закарали точно орките от разни забутани републики с дръпнати очички дето цивилизация не са виждали и съответно тези неща се случват.
Относно пердаха дето го ядат и ще го изядат реалността обаче е доста различна. Въпреки всичките приказки за доставени оръжия, клипчета с разбити танкове, танкове теглени от трактори и прочие неща - никой не ги отрича. Както провала на операцията или каквото и да е било около Киев. Или сега приказките за доставени тежки оръжия. Или приказките за подкрепата и информацията дето идва от САЩ и НАТО. Никой не ги отрича тези неща.
Обаче като погледнеш картите на войната на ББС виждаш как окупираните територии си нарастват почти всеки ден. Реално една Одеса остана само като излаз на Черно море под контрола на Украйна.
За съжаление, връщането на тези територии няма да е лесна задача.
А иначе приказките и предвижданията на западните медии за войните ги слушам прекалено дълго за да не им вярвам вече.
Спомням си приказките за Сирия. Ама как въоръжават опозицията, Асад аха да падне. После се оказа че това не е баш опозицията. Ми били ИД и Ал Кайда. После взеха да им викат "умерена" опозиция, щото нали ИД и Ал Кайда също опозиция, ама се оказа че са по-голямо зло от Асад даже. После се оказа, че всъщност и "умерена" опозиция няма. Ми това са някакви главорези дето се бият за тоя дето плати повече и съответно се биеха и на страната на ИД стига да плащаше, ама въоръжени с УСА оръжия.
Демек Запада си мислеше, че като махне Асад и там ще настане мир и любов, парламентаризъм - партиите ще си говорят културно като немски политици в парламента и просперитет, шампанско, цветя и банбони. Само дето реалността се оказа ИД и Ал Кайда. Демек много по-голямо зло от Асад. В интерес на истината даже и аз си я мислех тая простотия в началото. После по някое време осъзнах, че е простотия.
После слушахме и приказките за великата афганистанска армия дето щяла да се справи с талибаните като САЩ и НАТО се изтеглят от там. Накрая великата афганистанска армия се разпадна за 2 часа и премина на страната на талибаните барабар с цялото оборудване за милиарди оставено там.
В интерес на истината и аз даже си мислех, че може да има демокрация в Афганистан. После обаче ми просветна че това е поредната западна заблуда налагана от медиите. Сега съм почти убеден, че те си вярват. Обаче без мене вече. Аз на такива заблуди не вервам вече.
Та сега вече съм почти убеден че те си вярват на някакви техни митове и заблуди (точно както руснаците). И много сериозно ми прилича на лъжливото овчарче тези западни медии. Та имам леки съмнения за всички тези приказки дали нещо коренно различно от това дето пророкуват няма да се случи накрая.
ЕК и ЕС са тотално обезличени. Няма нито един държавник, който да каже на новата ултралиберална комунистическа американска администрация на Джо Байдън какви последици може да има и каква енергийна криза може да има в Европа с блокирането на руското гориво.
В Германия има призиви от зеления им вицеканцлер да се намали отопляването и карането на коли, както и семействата да вечерят само под една лампа. "Билд" пък тръби и призовава германците да се къпят през няколко дни, за да се намали зависимостта от Путин! Даже намериха и някакъв либерален дерматолог, който наляво и надясно обяснява сутрин, обед и вечер, че това било полезно. Ето докъде се докара Европа, сваляйки гащите си пред Джо Байдън!
Вай още един се закахърил за европа. Много състрадателни станахте бре.
100 % от това, което произвеждаше България СТАВАШЕ за реализация на ВЪТРЕШНИЯ пазар.
Справка:
1. Построени жилищни сгради, които още се използват и НЯМА как отново да бъдат построени.
2.Построени административни сгради - НЯМА как отново да бъдат построени.
3. Предприятия за производство на електроенергия и отопление- във всички големи градове - ТЕЦ-ове ПЛЮС електропреносната мрежа и високоволтови далекопроводи - НЯМА как отново да бъдат построени...
4. АЕЦ......
5. Лека промишленост...
6. Химия...
Разбира се, това няма как да се беше случвало, без мляскането (целувките) на Бай Тоше и Брежнев...
Към нас течаха милиони тонове: желязна руда, въглища... (за стоманата на горепосочените - сгради - арматура в бетона, високоволтови далекопроводи, мостове...) и въглищата - за електроенергията на ТЕЦ-овете...
Всичко това (с мляскането Тошо-Брежнев) - създаваше ОГРОМНАТА заетост (пълна) в производството и сравнително достъпни цени на жилищата и издръжката на хората.
Строяха се бази и комплекси за почивка на море и планина, където почиващите плащаха символични цени, съответстващи на доходите им...
Защо пиша тия неща?
Истината трябва да се знае.
Коя истина? За мазната целувка между Тошо и Брежнев. Бай Тошо безрезервно е отдавал своята "девственост"
Днес Кирчо НИЩО не прави в тая посока - например - с Бай Дън.
И лежи на стари лаври: експлоатира онова, което е било направено от комунизЪма и ДРУГИ целувки..
Аве стига с тоз комунизъм бре. Умря той, умряяяя. Свърши. Хващайте се на работа, калпазани.
То ако с правопис се ставаше милионер всички фиолози щеха да си милионери......То ако и с теоритична подготовка се ставаше милионер всички професори по икономика и финанси щеха да са милионери.Други качества са по-важни.........Явно.......
ЕК и ЕС са тотално обезличени. Няма нито един държавник, който да каже на новата ултралиберална комунистическа американска администрация на Джо Байдън какви последици може да има и каква енергийна криза може да има в Европа с блокирането на руското гориво.
В Германия има призиви от зеления им вицеканцлер да се намали отопляването и карането на коли, както и семействата да вечерят само под една лампа. "Билд" пък тръби и призовава германците да се къпят през няколко дни, за да се намали зависимостта от Путин! Даже намериха и някакъв либерален дерматолог, който наляво и надясно обяснява сутрин, обед и вечер, че това било полезно. Ето докъде се докара Европа, сваляйки гащите си пред Джо Байдън!
Американското разузнаване помогна за убийството на множество руски генерали в Украйна
...
Освен това „украинските служители са комбинирали тази географска информация със собственото си разузнаване – включително прихванати комуникации, които предупреждават украинските военни за присъствието на висши руски офицери – за извършване на артилерийски удари и други атаки, при които са убити руски офицери“.
Ти по-добре ни разкажи какво правят
"Космическите войски на Руската федерация",
Никоя друга държава няма "космически войски",
пък вече 12 руски "космически" генерали наторяват Украинската земя
Коментар