Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение"Лукашенко давал фашистскому диктатору РФ обещание наступать в Украину не позднее 21 марта. Путин в бешенстве", — Геращенко.
По его словам, теперь в окружении Путина прорабатывается вариант насильственного отстранения Лукашенко от власти, путём переворота.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе вярвам да го направи в този момент. Междуцарствието може да доведе да военен бунт и сваляне на целия пропутниски режим в Беларус, което ще е пълна катастрофа за Путин.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не вярвам да го направи в този момент. Междуцарствието може да доведе да военен бунт и сваляне на целия пропутниски режим в Беларус, което ще е пълна катастрофа за Путин.
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение"Лукашенко давал фашистскому диктатору РФ обещание наступать в Украину не позднее 21 марта. Путин в бешенстве", — Геращенко.
По его словам, теперь в окружении Путина прорабатывается вариант насильственного отстранения Лукашенко от власти, путём переворота.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Защо? Идваш с работата си от Киев, продължаваш да работиш remote - в Бургас ли ще отидеш или в Мюнхен?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Дани, с дървената глава допускате една и съща грешка - мислите за комунизма в практически измерения, докато за мен това е идиология без качествено практическо приложение. От там идват и “нюансите”. В идеологичен план именно идеята за равенство е това, което пали сърцата на хората и осигурява дълговечност на идеята. Колкото до останалата част от мнението ми - не държа да съм изчерпателен, а да задам насока за бъдещи разсъждения. От там и негодуванието на дървоглавия, че съм представил нещата в черно и бяло. Който има достатъчно акъл, ще оцвети за себе си пропуснатото. Който няма, ще реве, че съм му скрил пастелите.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Точно програмисти (конвертируема професия) едва ли ще дойдат в Бургас. По-скоро хора търсещи работа в туристическия сектор.
- 1 like
Коментар
-
blqblq, не сме по идеологиите, но понеже става въпрос затова. Виж това са стари неща, технологиите много променят всичко. Сега хората това нещо още не са го разбрали. Равенството в някаква степен е съвсем реално, всички ползват до едно ниво еднакви технологични постижения, има го. Като започнеш например от електричеството, равни сме и ги получаваме нещата само благодарение на това че сме се родили в този отрязък на времето, никакъв личен принос нямаме т.е. всичко се получава като подарък. Мисълта ми е че бъдещето е 100% технологии и 0% идеологии.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеblqblq, много интересни разсъждения, а как стоят нещата с комунизма в Китай знаеш ли ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнениеБургаско да се стяга за 6500 нови програмисти(от северо-исток).това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар