IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
    Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко

https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-r...vorite-6140370
    проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР

ако ще по 99 точки да се разберат, то последната 1 за югоизточна Украйна... няма да се съгласят.
    русите може да се опитат да пласират компромис - Одеса да остане украинска, но не мисля, че ще им го приемат.
    Last edited by bertram; 25.03.2022, 16:24.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
      Предполагам,че вече подготвят новите и модерни лагери (ГУЛАГ) Нали казват,че лилипута бил много умени и винаги е няколко хода напред
      Те ги имат вече, Навални след новата присъда в такъв го изпратиха, в Сибир
      Досега беше до Москва

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
        Финляндия с понедельника прекращает железнодорожное сообщение с рф. Это был один из последних транспортных маршрутов из россии в ЕС.

Бетер северна корея ще станат
        Предполагам,че вече подготвят новите и модерни лагери (ГУЛАГ) Нали казват,че лилипута бил много умени и винаги е няколко хода напред

Коментар

• Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко

https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-r...vorite-6140370

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
            Ми като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
            Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
            Ааа, 'ич не налитам, еле пък на мецанки!

Аз съм хрисим човек, само се шалим (както викат сърбите).

Коментар

• Финляндия с понедельника прекращает железнодорожное сообщение с рф. Это был один из последних транспортных маршрутов из россии в ЕС.

Бетер северна корея ще станат

Коментар

Арестович сообщил о полном уничтожении 200-ой мотострелковой бригады рф (из 648 человек выжили 3).
                Хахаха...иначе на НАТО се перчат руските мърши,а само украинците ги правят диви калинкиНемците още това лято спират напълно въглищата и намаляват газа на половина,а от 2024г. тотално среден пръст за Русия Само мачкане за рускофашистката сволоч!
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Бабо Мецо, някой да те не изклеца?

С таквоз мислене по-добре гледай да пропуснеш тия шествия, че после цял живот мед има да носиш...
                  Ми като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
                  Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
                  Last edited by baba_meca; 25.03.2022, 15:59.

Коментар

• Арестович сообщил о полном уничтожении 200-ой мотострелковой бригады рф (из 648 человек выжили 3).

Коментар

• За конфискация:
                      "Тайната на Шехерезада" - Яхтата на Путин за 75 000 000 000 рубли

Коментар

Главное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.
                        Е тук следва голям хилеж. Нали се начетохме, как вече нефта,газа (явно и войнишките заплати) - в рубли,

а сега Внимание въпрос:

Колко е руското в руската рубла?
                        хартия, бои, печатни машини... ааааа не съм очаквал, че и тук ще се осерат, бахти орките...

Коментар

• Главное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.

Коментар

• Last edited by Julius_BG; 25.03.2022, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                              Путинистите -русофили в България са много добре организирани, щедро финансирани, имат добре структурирана пропагандна система. Същите тия предатели са и много кресливи и създават усещанетг, че поне половината българи са почитагели та владимир путин и путинова русия! А Костадин Копейкин директно подбужда към физическа саморазправа с инакомислещите хора. Има и такива предатели, като ,,национален съюз ,,Васил Левски"...Васил Левски, ако види как безсрамно си служат с името му, българските представители на руксия шовинизъм и империялизъм, в безименният си гроб се обръща...Та тия пунинисти дисредитират България пред съюзниците ни и пред всичи в ЕС. Троянски кон на Русия в НАТО и ЕС сме.
                              Няма страшно, не бойте се, деца
                              Путлер скоро ще капитулира и ще отиде при Сталин
                              Навалний ще стане президент на Русия и червената сган в България
                              ще бъде завряна там където им е мястото
                              Last edited by barbaron; 25.03.2022, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Тепкси е прав, за съжаление. Прави ми впечатление, че посланията на путинисткага пропаганда, която беше оставена свободно и на воля да се разпространява в България, е взела своите идеологически жертни и сред младото и високообразовано население. Има и много млади хора, които са убедени, че ,,бъдещето на България е с руската федерация", в рамките на някакъв си ,,Евразийски съюз" и че ,,НАТО и ЕС да пред разпад" и България трябва да излезе от тези организации
                                Прав си, но от от това има и ползи. Населението яко се калява в борбата с фалшивите новини и пропагандата. Според мен това е правилния начин. Вярно е, че ще има жертви, но това е цената на нормалното общество. Другият път - колосална цензура и промиване на мозъците с пропаганда не води нищо добро. По добре е да се инвестира в образовано население отколкото в защити и "филтри" за глупаво такова.

Коментар

Working...
                                X