IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Корнелия Нинова вицепремиер е за предпочитане разбира се...

Освен това ако смрадта беше изрината още тогава през 1991-92, твоят любим Бойко никога нямаше да е в политиката. Нито щеше да го има Любен Беров, при когото мутрите се разпищолиха, нито щеше да има Жан Виденов, нито Корнела, нито даже Костов, царя, Бойко и т.н.
    Румънците като го застреляха като куче Чаушеско да не би да не се разрази див капитализъм.
    Какъв да се развие като ТАКЪВ Е ПЛАНИРАН - либерален (ака БЕЗКОНТРОЛЕН) и естествено МУТРИТЕ(борци и боксьори) като най-лудите глави направиха МУТРО-ОЛИГАРХИЧЕН капитализъм. Същия дето го има в украйна, русия и т.н. Навсякъде все същите мутри и олигарси.
    Трябва ни СТРОГО РЕГУЛИРАН КАПИТАЛИЗЪМ, задължително ПОНЕ РАВНА ДАНЪЧНА ТЕЖЕСТ, ГОЛЕМИ НЕПРЕКИ ДАНЪЦИ (ака имотни). За бедните - нула ДДС на основни храни, лекарства(евентуално символично 5%), НЕОБЛАГАЕМ минимум колкото е МАКСИМАЛНАТА ПЕНСИЯ. Няма логика пенсията да е необлагаема, па по малката заплата да плаща данъци !?!?!?!?
    Законите(беззаконието) предполагат МУТРИТЕ, КРАДЦИТЕ. Божков закон му направиха да открадне 700млн. Царя закон му направиха да си открадне имоти за стотици милиони, Доган законно си купи ТЕЦ за 3500лв, "законно" си направи върху морето поЗЕМЛЕН имот. Европейските измамници законно оставиха бойко и ортаците да КРАДАТ 12 години. Натовските "инструктори" законно обучаваха НАЦИСТИ ....
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Жалко че нашият народ не намери сили цялата тази гнусна продажна, ченгеджийска, крадлива смрад да я наврме в миша дупка още в началото на 90-те, а ги остави да се разпищолят, да грабят и мутризират страната ни.
      Наистина жалко ! Но какви бяха истинските причини това да не се случи ?! Американците превербуваха повече от половината апарат (готови кадри) и агенти на ДС ,гарантираха им безнаказаност и държейки ги в зависимост започнаха да ги използват за целите си . Всички опити за декомунизация и лустрация бяха блокирани .

Из спомените на проф. Янко Янков-Вельовски

Трето:

Длъжен съм за пореден път да подчертая, че съвсем наскоро след като излязох от затвора бех поканен (заедно с Румен Воденичаров!?!) в резиденцията на посланика на САЩ засреща с някакъв изключително високопоставен американски политически и благодетелен фактор, чието име по онова време не ми говореше абсолютно нищо, който, в присъствието на Воденичаров и Полански

ми предложи „бляскава политическа кариера” и „висок икономически статус”

в замяна на това, аз публично да обоснова тезата и да призова страдалците на комунистическия режим, че за да бъде избегната кървавата съпротива на комунистите България и Източна Европа се нуждаят от това, „страдалците” да „успокоят комунистите” като заявят, че „в името на гарантирането на безкръвния преход” се отказват от търсенето на наказателна и репараторна отговорност за престъпните дейци на комунистическия режим;

подчертавам, че аз веднага акуратно се позовах на Принципите и Нормите на Светото Писание и на Цивилизационното Право,

а видният американец, чието име е Джордж Сорос,

с явна спонтанна раздразнителност и неприязън веднага стана от масата, при което Негово Превъзходителство г-н Сол Полански конфузно ме покани да ме придружи до изхода на резиденцията,

а Румен Воденичаров остана на масата и наскоро след това бе високопоставено институционализиран като ръководител на „Отворено общество”.
      Четвърто:

Длъжен съм за пореден път да подчертая, че още през Февруари 1990 г., по време на срещата ми в София с държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър и неговия личен секретар по сигурността Боб Хътчингс,

по повод моето настоятелно изразено искане САЩ да обезпечат

КАКТО провеждането на спокойна, легитимна и прецизна съдебна процедура за наказателна и репараторна отговорност на отделните конкретни легитимно-прецизно доказани престъпни дейци (а не на всички комунисти),

ТАКА И построяването на широка мрежа от затвори тип „Шератон”, в които те да бъдат настанени,

на мен изрично и пределно ясно ми бе дадено да „проумея”, че САЩ никога няма да позволят да бъде потърсена каквато и да е отговорност от който и да е от престъпните дейци на комунистическия режим.

Нещо повече – по повод моите изрични думи, че „както в Румъния, така и в България никой не би могъл да направи нищо за бъдещото демократизиране на страната, ако преди това и там и тук не дебаркира Шести американски флот, който да прогони вече половинвековното окопаване на Трети Украински фронт”,

на мен фактически конклудентно, но пределно ясно ми бе дадено да проумея, че приказките за „крахът на комунизма” (за Крахът на „Империята на Злото”) са си чистопробни пропагандни лакардии, камуфлажно прикриващи онова, което предстои да стане.

{Виж напр.: Янко Янков, § 3. Маскарадът „Американска подкрепа на опозацията”, в книгата (48).Янко Янков, Легитимните основи на политическата власт в България, С., Янус”, 2007
      Last edited by neon7; 12.04.2022, 18:57.

Коментар

Тия самоходни артилерийски установки май пътуват към Украйна.

https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...Av5ozML0gQfZ7Q
        Надали, и да стигнат там - кой ще ги кара, укрокемафите са приучени само на савецка...

Коментар

Уф, тия са чудесни

Не, не са стока и те, ама на фона на "безалтернативните" ти тиквокалинки - са.

Ай стига че, че сме за друга тема, оспамихме тая...ма тя си е и такава де, бъкана с тролизми и спам.

Коментар

• Тия самоходни артилерийски установки май пътуват към Украйна.

https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...Av5ozML0gQfZ7Q

Коментар

Жалко че нашият народ не намери сили цялата тази гнусна продажна, ченгеджийска, крадлива смрад да я наврме в миша дупка още в началото на 90-те, а ги остави да се разпищолят, да грабят и мутризират страната ни.
              Жалко. Но си има обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

От какво е явно за ИТН бе умнико ?
                Как кво, квото и при другите
                ЗАВИСИМОСТИ.

Коментар

• Уф, тия са чудесни

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Коментар

• Корнелия Нинова вицепремиер е за предпочитане разбира се...

Освен това ако смрадта беше изрината още тогава през 1991-92, твоят любим Бойко никога нямаше да е в политиката. Нито щеше да го има Любен Беров, при когото мутрите се разпищолиха, нито щеше да има Жан Виденов, нито Корнела, нито даже Костов, царя, Бойко и т.н.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бих ти сложил 3 плюса на поста, че е верен и на място, ама що ли нещо ме спира...а, сетих се - твоя тикволюбимец еднокнижник съвсем точно се вписва в определенията на тая смрад
                    Last edited by Money; 12.04.2022, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Ще е много ХАРД и още повече ЛАНДИНГ...

ЖП-то вече дерайлира!
                      топли ли та това. Че нашите са фалит от как се помня и закъсняват по често от идването на мисъл за секс
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

БСП
                        въZраждане
                        ИТН

явно е !

Коментар

Бих ти сложил 3 плюса на поста, че е верен и на място, ама що ли нещо ме спира...а, сетих се - твоя тикволюбимец еднокнижник съвсем точно се вписва в определенията на тая смрад

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg   благоев.jpg
Views:	1
Size:	21.1 КБ
ID:	3908823

Първоначално изпратено от Pyramid

Слава UKRAINE?
                            :​​​​​​

Човешката низост няма граници!

Какво трябва да имаш в главата си, за да оправдаваш убийства на мирно население в собствената му държава?

Какво трябва да имаш в главата си за да повтаряш, че украинците се самоизбиват и саморазрушават?

Така ги учат за Кочината. Всички колонии доброволно се били присъединили към Московията, защото туземците разбрали, че руските свинособаки са най-добрите на света.

А като те учат на това от пелени, как да повярваш че армията е една сбирщина, способна само да убива, насилва и граби.

Last edited by vanevski; 12.04.2022, 20:44.
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Mariupol , след инвазията на орките .Вероятно "пропаганда" с "фалшифицирани кадри"

https://twitter.com/i/status/1513862849587822599
                              Нещо жителите на Мариупол, май не са същото мнение

https://www.youtube.com/watch?v=6zKCuDu5Bqo

https://www.youtube.com/watch?v=HM8mnKYfGUY

Коментар

• Mariupol , след инвазията на орките .Вероятно "пропаганда" с "фалшифицирани кадри"

https://twitter.com/i/status/1513862849587822599

Коментар

Working...
                                X