Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Брех, Путин държал целия свят за топките и ние не сме знаели 20 години. Ма той с тия безценни и незаменими ресурси можеше и по милиард да направи литъра нефт и килограма тор, пак щяхме да плащаме - нали нямаме избор?
Ще видим какво ще стане в крайна сметка. Вярно, че ЕС и САЩ се управляват от малоумници, ама в Москва е още по-зле положението.
А тия изнудвания а-ла "без моя газ, нефт и торове ще умрете, държа живота ви в малките си монголски ръце" може да изнервят и най-великодушните народи тип Швейцария, Норвегия, Исландия и прочее.
То утрешен ден Путин може да каже "Искам Полша, иначе няма газ". После "Искам Германия, иначе няма газ". После "Искам да опъна Макрон, иначе няма газ". Не става така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Брех, Путин държал целия свят за топките и ние не сме знаели 20 години. Ма той с тия безценни и незаменими ресурси можеше и по милиард да направи литъра нефт и килограма тор, пак щяхме да плащаме - нали нямаме избор?
Ще видим какво ще стане в крайна сметка. Вярно, че ЕС и САЩ се управляват от малоумници, ама в Москва е още по-зле положението.
А тия изнудвания а-ла "без моя газ, нефт и торове ще умрете, държа живота ви в малките си монголски ръце" може да изнервят и най-великодушните народи тип Швейцария, Норвегия, Исландия и прочее.
То утрешен ден Путин може да каже "Искам Полша, иначе няма газ". После "Искам Германия, иначе няма газ". После "Искам да опъна Макрон, иначе няма газ". Не става така.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Кои са се прецакали?!?Руснаците?!?Или?!?Нали разбираш че утре курса на рублата ще е такъв какъвто иска господаря на Кремъл.Съответно който иска газ ще купува рублата на определената от него цена....Войната по фронтовете е второстепенната война.Истинската война е на финансовото и стоковото поле......там се определят новите сфери на влияние и издигането на едни групи спрямо други........А финансовата война предстои да се разгаря......нейното гориво ще са основно еврото и долара.....Преди всичко еврото............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Съгласен, не става. Задали са се продажби още на въглища, торове, алуминий, титан, уран, все такива дреболии. Да, още не са ги обявили но, са на път.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съгласен, не става. Задали са се продажби още на въглища, торове, алуминий, титан, уран, все такива дреболии. Да, още не са ги обявили но, са на път.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
За съжаление е вярно, за точилки и камъни не знам и аз четох статията, но при мен няма такова нещо. Поне от 1 месец не съм виждал олио в магазина. Пуска се сутрин, който свари, той натовари. Жената каза че са и останали 2 бутилки и иска до края на седмицата да купи поне 2-3 още. Не съм много сигурен, но май струва около 3 евро бутилката слънчогледовото
- 1 like
Коментар
-
Пикай, пикай. Дано ти олекне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТи си умрял от липса на газ ли! Хващай влака за москва, никой не те спира!!! НИе ще мрем тука вмсето тебе без руска газ. Да ти пикая на газта аз. Големи сте калитари. Е затова Путин ще ни блъска като маче у дувар, Щото му се кланяте като на падишаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТи си умрял от липса на газ ли! Хващай влака за москва, никой не те спира!!! НИе ще мрем тука вмсето тебе без руска газ. Да ти пикая на газта аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
И 1о кинта да е, не я ща. теева и газта. През оная работа ми е - колко ще да я правят!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеАло тука помните ли кво реване беше, как рублата отивала към нула и Раша фалира до 1 месец, и кви псувни летяха по мой адрес като казах че санкциите удрят Европа главно. Щото и инфлацията(верижната) в Русия се стабилизира доста бързо, магазините днеска пак пълни с внос - Китай, Индия. Сега на Европа, Канада и САЩ лидерите откровенно говорят за продължителна инфлация и недостиг на храна. Оказа се че санкциите са оставили Судан без доставки на зърнени култури и е започнал режим. Просто Европа и САЩ със напечатани пари са изкупили фючърсите които Судан не можел да плати навреме и сега най-вероятно ще има умрели от глад. Ама тия неща не ги говорят по западните медии. Не че аз го предвидих това но санкциите вече очевидно са предназначени да ударят Европа, и то най-бедните в Европа, а не Русия. Само напомняне по леко с пропагандата.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
За съжаление е вярно, за точилки и камъни не знам и аз четох статията, но при мен няма такова нещо. Поне от 1 месец не съм виждал олио в магазина. Пуска се сутрин, който свари, той натовари. Жената каза че са и останали 2 бутилки и иска до края на седмицата да купи поне 2-3 още. Не съм много сигурен, но май струва около 3 евро бутилката слънчогледовото
Коментар
-
Вярно, пусто. Пукваме и веки проблеми не ни ловят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениекак смятате с оглед на долната статия в която се казва че говедарите искат хранителни продукти от русия, дали руснаците ще поикат плащане в рубли- все пак доларите и еврото са забранени
Как смятате по колко евро за рубла трябва да се цака за кило газ, петрол, тор или каквото ви дойде на ума
...предполагам.
- 1 like
Коментар
Коментар