Първоначално изпратено от filchef
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тъй, ами. А щатите, да си вземат там, к'вот'решат. Датчани, канадци, мехиканос кон сомбрерос - д.г.д.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdfLast edited by filchef; 07.03.2025, 20:48.
- 1 like
Коментар
-
Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdfТи също имаш грешки. Нямаш запетайки
Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знам ли. Отивам на концерт на Верди.
Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ само що си толкоз мой човек, кака!. Отивам на концерт на Верди.
Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Знаеш ли каква е истината? Няма кинти за хората и трябва някак си да бъде оправдана беднотията, към която ни тикат, защото вече няма газ, и няма нефт, и хлябът е от мъката по-чер. Затова - Русия ще ни изяде утре за закуска и ще сме бедни, но въоръжени и свободни. Свободни от стандарта, който имахме и го похарчихме за розови гащи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеЧела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Матеев понеже днес цял ден съм се разписал за неща, които е циклични и повтаряеми в исторически план, заради простата логика.....Много хора са се опитвали да направят това, за което пишеш и искаш.....понеже сме инвестиционен форум с наклон към фондовата борса, нали знаеш една от най-големите заблуди на инвеститорите? "Този път ще е различно".....Така е и в политиката.Няма да е различно.Пак така ще е. Въпросът е как да бъдат държани алчните за територия и влияние в разумни граници. Не само Русия, но и САЩ. На Русия трябва да се начертае една линия и да се каже:" No pasaran".
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Книга се чете, не се гледаИли ще чакаш филм да направят?
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdf
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Защото Русия трябва да бъде изтрита от картата на света, иначе никога няма да има световен мир. Затова и в момента не само Европа, но и целия свят се подготвя за деня Х, когато всички държави ще си премерят пи..ките и след това които останат цели, ще преразпределят отново картата на света. Карта, в която няма да има държава Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Защото Русия трябва да бъде изтрита от картата на света, иначе никога няма да има световен мир. Затова и в момента не само Европа, но и целия свят се подготвя за деня Х, когато всички държави ще си премерят пи..ките и след това които останат цели, ще преразпределят отново картата на света. Карта, в която няма да има държава Русия.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Китай ограничи тотално износа, Русия и Таджикистан също. И какво става сега? Да не се окаже че и барут само от тези 3 държави идва...
Last edited by Pyramid; 07.03.2025, 19:34.
Коментар
-
Ще я видя.Или ще чакаш филм да направят?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Чети книжката, иначе пак отиваме на кръжок по художествено слово.
- 1 like
Коментар
Коментар