IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
    Ти къде си?
    Съмнява ме, че пишеш от центъра на София..по-скоро пишеш от центъра на масква. Как се бориш? С клавиатура и мишка?
    Аз съм в България и искам на България да и е добре. Ти?

Коментар

• Между другото ако знаят повече единството ще стане още по твърдо, но това означава пак война.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми копирайте тогава, що не копирате? Боинг и Ербъз също са при вас, защо и тях не ги копирате?

Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
        Ти къде си?

Коментар

• better, трябва да четеш мислите на хората като знаеш обстоятелствата при които са поставени и попаднали, това да нямат хора приключи с потъването на Москва. Доста са единни че не искат да бъдат унижени, а и те знаят твърде малко за да решат нещо друго. Те казват на украинците, че никой не ги обича и те са колкото да могат запада да стигнат до тях да се разправят с Русия. 140 милиона са си доста хора, те дори са над 150 милиона. Те в Китай са повече от милиард и половина, не са броени никога точно.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Точно така съм описал руските сноби и еснафи малко по-долу.
            Що бе, не ти харесват нашенските ли? СЪЩИТЕ са.

Коментар

Спокойно, няма да се натискат копчета. Ядренните тояги стават само за сплашване. За война си трябват хора, техника и паре. Техниката и парите от запада - хората от Украйна. Отсрещния лагер и трите неща са на изчерпване, а помощ сякаш не идва (с малки изключения).
              Предлагам някои хора да не бъркат боба с боя.

Коментар

Могат и да не бъдат, дечко. Формулата, за да се патентова е публично достъпна. Копирането и, не е толкова сложно. Ако не признаваш авторските права. Въобще не си наясно с материята. Спри, да се излагаш. Както с Биркойна.
                Ми копирайте тогава, що не копирате? Боинг и Ербъз също са при вас, защо и тях не ги копирате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Ти написа "Русия е един, от най-големите износители на зърно и торове, за Европа." Аз пък пиша, че Африка е по-зависима от въпросното зърно.
                  Какви санкции на НАТО намесваш в случая?
                  Ми ти ги намесваш. Хуманитарна катастрофа в Африка, заради санкции на НАТО, в Европа.

СКОРО ще вденеш ли, или да потретвам?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха
                    Дали има прошляк да ходи на БАЛ на френската ривиера. (аз съм един от малкото
                    Да му платят за костюм под наем от 500€ да е в крак с парвенютата. Гаджето беше от НАЙ-НАЙ и като и казаха че парцалките и НИЩО не струват и и наеха рокля за 900€+още толкова за бижута изпадна в ступор
                    И на винения лист най евтиното вино да е 7000€.
                    Знаеш ли какви очи облещих - имаше 6 ЦИФРЕНИ.
                    Яденето беше "БЕЗ ПАРИ" - имаше и 2 цифрени и макс 3 цифрени.
                    Грам обаче не ми хареса - тотална простотия. Виж някой ако ми сметне 8908*78723 наум ще ми скрие шапката
                    Точно така съм описал руските сноби и еснафи малко по-долу.

Коментар

• Беше ми интересно да ти прочета мнението.

Както и да е, ще поживеем, ще видим кой прав, кой - крив.
                      Мечта от много време е света да се управлява от БРИКС, а САЩ, ЕС и Япония да стоят бедни и гладни. Хайде да видим новите лица на световната хегемония какво ще измислят.

Смятам, че Китай има много повече потенциал да бъде фактор номер 1 в света, отколкото Русия и нейната "Новорусия в 21 век".
                      Даже смятам, че накрая Русия ще е доста зависима от Китай.

Коментар

Глупости говориш! 70% от лекарствата са внос от Ес.
                        Могат и да не бъдат, дечко. Формулата, за да се патентова е публично достъпна. Копирането и, не е толкова сложно. Ако не признаваш авторските права. Въобще не си наясно с материята. Спри, да се излагаш. Както с Биркойна.

Коментар

Алоу. Има ли връзка, с главния мозък? Санкциите на НАТО са едно. Вноса в Африка е дуго.
                          ПилИ,в кълчища..
                          Ти написа "Русия е един, от най-големите износители на зърно и торове, за Европа." Аз пък пиша, че Африка е по-зависима от въпросното зърно.
                          Какви санкции на НАТО намесваш в случая?

Коментар

• От съседния форум препоствам линк:
                            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65012358765497
                            Почти 5000 евра, колкото са Мюнхен, Барселона, Париж. Това ли е бедната България?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              satz, да струпат железарията която НАТО им подариха на една голяма поляна и да дадат координатите да могат да я унищожат без да убиват хора. Не им трябват тези железа, не спират война а само я палят. Другата страна вече е отчаяна, ще трябва да натискат копчета. Те също нямат армия, няма нормални хора които да искат да си дадат живота за да имат олигарси яхти и по 100 фабрики. Украйна и тя е същата, 40 милиона със смешна като численост армия..дайте ни оръжие, дайте ни пари и накрая цивилните се ловят и се ползват за щит от маломерната армия. Сега гаубици със 155 милиметра снаряди и дронове камикадзета и онези и без това са рухнали психически, ще натиснат копчетата едновременно дори. Който натисне по много копчета пръв печели, тези ответни удари са само по филмите, отвръщаш на удара и после няма къде да идеш. При своите не става, искат да те убият за това че си им отрязал пътя и няма къде да идат вече..защото ще има някакви бункерирани останали да има после кой да се мъчи. Сравнително умни са били тези които са стигнали до извода че ядреното оръжие има възпиращо действие, сега обаче се явяват едни по умни които решават че с държава която има ядрено оръжие може да се биеш и да я унижаваш дори..Путин е злото, Пин Понг и Си са доброто, че даже и съюзници май.
                              Спокойно, няма да се натискат копчета. Ядренните тояги стават само за сплашване. За война си трябват хора, техника и паре. Техниката и парите от запада - хората от Украйна. Отсрещния лагер и трите неща са на изчерпване, а помощ сякаш не идва (с малки изключения).

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Алоу. Има ли връзка, с главния мозък? Санкциите на НАТО са едно. Вноса в Африка е дуго.
                                ПилИ,в кълчища..

Коментар

Working...
                                X