Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хората се бият и умират за земята си
глупендерите са други
за качеството на оръжейните системи, които получи украйна може да се вадят изводи като се отчете какви загуби имат русите
при положение, че в доставките няма самолети, танкове, кораби и ракети с дълъг обсег на действие
..представям си какво щеше да бъде ако имаха и такова оръжие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Тези "помощи" от камари дългове за военна техника, едва ли някой и мисли за връщане. Ще се плаща с национални активи и влияние
България е добър пример, за Гърция да не говоримЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
съни(тя), ще се плаща с яки фалити на много големи бизнеси. Индустрията е направена така - в една фабрика се правят леви маратонки, в друга на хиляди киломери десни маратонки, в трета се прави кутията и в четвърта се доставят трите неща и се напълва кутията, после се продават. Като се скарат фабриките се разделят, един има лява маратонка..друг дясна маратонка...и всички ходят боси по асвалта и си свиркат. Дори е още по зле отколкото с маратонките, не е много удачен пример. Единственно в Китай остават цели неща, могат да се направят там и така в общи линии в Азия. Какъв е шанса на американците да се справят чрез сила с някой в Азия ? Колкото с Виетнам. А днешните азиатци могат да ти спрат всякакви оръжия, не ти доставят части и преоткриваш чука и теслата.D.Y.F-091066
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хората се бият и умират за земята си
Ахам, як отпор.
ООН: Над 6 милиона са напуснали Украйна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Тези "помощи" от камари дългове за военна техника, едва ли някой и мисли за връщане. Ще се плаща с национални активи и влияние
България е добър пример, за Гърция да не говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха това в темата за бисерите.Украйна била въоръжена с модерни оръжия тва сигурно Радио Ереван го е съобщило..По скоро Укрйна се сдоби с нови колосални дългове...И гащите ще им свалят на тия глупендери...
глупендерите са други
за качеството на оръжейните системи, които получи украйна може да се вадят изводи като се отчете какви загуби имат русите
при положение, че в доставките няма самолети, танкове, кораби и ракети с дълъг обсег на действие
..представям си какво щеше да бъде ако имаха и такова оръжие.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ Украйна вече няма руснаци и галичани, както ги наричаш. Има украинци и заслугата за това не е на Юшченко а на Путин, който създаде единната украинска нация.
Като видя странното ддддивотно, той се ухили глупаво от възглавницата. После махна с ръка и като се прозина, извика:
— Марш назад!
Телето изчезна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене знам какви нацисти борят русите при положение, че техните агитики са си по-нацисти от немските такива
резултатът от специалната операция в крайна сметка е:
- въоръжена с модерни оръжия Украйна.
- 30К + жертви на русите = 100К почернени семейства поне (слагам и родители и близки)
- унищожена руска военна техника за милиарди
- унищожена инфраструктура за трилиони
- сериозни и дългосрочни ограничения от целия развит свят
и ВАЖНОТО
- Финландия и Швеция в НАТО (с турчина или без са там)
- Германия от неглижираща армията си започва да се въоръжава и да прави армия, която технологично ще е в порядък по модерна от руската
тия малоумници ще вдигнат хитлер от гроба ( русите визирам)
- 7 Харесвания
Коментар
-
terziеv, не знам какво има там, не съм там. Някой питаше какво правят генерали на фронта, мисля че там им е мястото при войската на генералите иначе няма да знаят какво се случва и ще загубят битките. Сега без да съм наясно например си мисля, че се протака защото икономиките много повече падат отколкото се чува от медиите. Може войната да излезе от фокуса и за съжаление ще е по добре отколкото да се разрастне до размери при които 100 милиона ще загубят живота си, Байдън го каза това като развитие но за 60 милиона. Не е ли по добре икономиките и веригите за доставки така да се сринат, че никой да не може да води война защото оръжието с което ще се раздели няма да има изгледи да го възтанови и просто ще предпочете да го запази.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар