Първоначално изпратено от Retro_696
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какво общо имат глупостите, които ми плещиш. Путин окупира Крим, окупира и Донбас. Ами естествено е, че Украйнците ще се защитават. Ако утре Родопите се обявят за република и турците влязат там на тази територия, ние няма ли да започнем да се защитаваме (разбирай да водим война)?
Самообявяването на дадена република от хората, живеещи там, е незаконно. Това е така защото с този си акт те на практика крадат от държавата територии, крадат инфраструктура, крадат природни богатства. Все едно наемател на някой твой апартамент да обяви, че го конфискува, само защото той живее там. Ами ти ще си в правото си да започнеш война с него с цел да го изгониш от апартамента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, те не знаели защо е ескалирал конфликта, така казва Арестович който тогава е бил сред тези хора в Киев най близо до Зеленски. ВСУ казват че са стреляли в Донбас да плашат другите да не влязат според тях още на 17 февруари, те така си мислят и знаят какво количество снаряди са били изстреляни, около 5000 броя. Тези неща ги казват изстрелвалите тогава тези снаряди. Да им имам логиката - ще стреляли за да ги изплашат, но това е. Има много неща които се крият и не се казват.
Самообявяването на дадена република от хората, живеещи там, е незаконно. Това е така защото с този си акт те на практика крадат от държавата територии, крадат инфраструктура, крадат природни богатства. Все едно наемател на някой твой апартамент да обяви, че го конфискува, само защото той живее там. Ами ти ще си в правото си да започнеш война с него с цел да го изгониш от апартамента.
Така че Крим, ДНР, ЛНР и Приднестровието са КРАЖБА НА ТЕРИТОРИИ, КРАЖБА НА ИНФРАСТРУКТУРА и КРАЖБА НА ПРИРОДНИ БОГАТСТВА от живеещите на тези територии. А Русия е държава-агресор, щом влиза на тези територии и започва да защитава крадците.Last edited by Mateev; 03.02.2025, 22:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Ето ти ги истинските хазяи .
[ATTACH=CONFIG]n4245213[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Mateev, те не знаели защо е ескалирал конфликта, така казва Арестович който тогава е бил сред тези хора в Киев най близо до Зеленски. ВСУ казват че са стреляли в Донбас да плашат другите да не влязат според тях още на 17 февруари, те така си мислят и знаят какво количество снаряди са били изстреляни, около 5000 броя. Тези неща ги казват изстрелвалите тогава тези снаряди. Да им имам логиката - ще стреляли за да ги изплашат, но това е. Има много неща които се крият и не се казват.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
"Украине понадобится около 100 лет, чтобы вернуться в то состояние, в котором она была до 2014 года. Это трагическое событие и мы должны спасти нашу страну от этого события", — премьер Грузии Кобахидзе. Альтернатива для Германии” включила в предвыборную программу требование отмены санкций против России и восстановления "Северных потоков" Партия также заявила, что планирует развивать экономическое сотрудничество с ЕАЭС.
http://www.svr.gov.ru/smi/2025/02/na...zelenskogo.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
КГБ е в Белорусия...ФСБ /не е Формация Студио Балкантон/е в Русия....
Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНаталия Кобилкина
Виктория Капитонова
Алина Осипова
https://www.facebook.com/share/p/1EkCoDY7T2/
КГБ отдавна праща откачалките си навън да морят чужди мъже.е в Русия....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сигурно. Какво искаш от "предател"? Вярно, никакеи подочени действия нито улики но, щом един заблуден от илюзии хлсоак хо твърди... За србе си, аз проследявам една верига от събития която, Зеленски можеше да пресече но... според В., аз съм бил "предателят" Зарежи. Уморих се от негативизъм.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Наталия Кобилкина
Виктория Капитонова
Алина Осипова
https://www.facebook.com/share/p/1EkCoDY7T2/
КГБ отдавна праща откачалките си навън да морят чужди мъже.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Всички,които защитавате Русия предавате интересите на България. И сте национални предатели. Като оня евро депутат, който се е именувал на река в Русия.Тоя ЕДИНСТВЕНО говори в европарламента за интересите на Русия и никога не е защитил интересите на България.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. Абе разбираш ги ти. Я кажи, АЗ с какво съм "предал нацията", че от маса време те питам, пък ти скромно се измъква, катоморъдня из гащи.
Та? Думай, да видим.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И аз мисля нещо подобно. Познаваме се отдавна и те имам за умен и интелигентен човек и изведнъж започваш да защитаваш някакъв кръвожаден психопат. Ама украйнците били такива или онакива - сам осъзнаваш, че това не е оправдание. Имаме един единствен и неоспорим факт - Путин нападна Украйна, а не обратното. От тука нататък оправдавайки Путин ти всъщност си окървавяваш ръцете.
Разбирам ги разните платени росотрепки, или рос-тролове, но ти защо се нареди при тях? Кукувица ли ти изпи акъла?Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 20:57.
Коментар
-
Mateev и ти не можа да разбереш, че украинците са руснаци с южняшки манталитет, те са по топли, по сърцати от северните хора които са много по въздържани. Който попадне при тях обаче го вербуват с този си южняшки манталитет, на него поддават както и северните руснаци, така и предполагам американците. То е интересно, те Байдън го посрещаха с едни маси като на нашите селски сборове едно време, народ и млади украинки търчат и им сервират и всички си говорят и е интересно и весело. Но тези хора въобще не са имунизирани срещу собствената им глупост. Военолюбиви са, не отричат употребата на сила като начин да наложат собственото си мнение, а при тях точно за мнение става въпрос а не за друго. Конфликта е украински, Русия е въвлечена и Нато също. Странно че сърбите са същите, ако си ходил до там и си общувал с тях - те са много сърдечни хора.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар