IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

за какви миномети пишеш, наричаш шефчето лъжец????
    Ако го е казал така Лавров е излъгал ( за мен) независимо ,че го водят "спец. операция -денацификация " Това обаче не променя общата картина на събитията .

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Аз досега видео с действащ и унищожен Бук или С-300 от ТБ2 - не съм виждал. Случката със стрелящия е от Сирия - срещу израелски налет с Далила - просто го третовариха по целеви канали, което не е проблем за тях, още повече срещу единична цел. ЕОП на птица има някой малък тактически безпилотник или квадрокоптер, но не и машина от класът на Байрактар. Апропо, долу видео с унищожаването на действащ украински Бук - такива има, да. Има и с С-300, пак украински.
      Слабо си търсил.
      В предното видео С300-то е с еректирали тръби (преполага връзка с действащ радар, защото имаш и кацнал Ка52),
      а ето и действащ панцир, байрактаросан https://news.liga.net/world/video/ud...e-vtoroy-video
      Last edited by satz; 09.04.2022, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Фащай адвокат и ги съди. Виждам сериозен шанс да получиш компенсация. И ако трябват свидетели свиркай, много сме.
        Надявам се че си видял линка за газопровода

Коментар

• Сега не знам дали ще има кастрирани, все пак главния лекар така каза, как смятате

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Фащай адвокат и ги съди. Виждам сериозен шанс да получиш компенсация. И ако трябват свидетели свиркай, много сме.
            Окрадените? Абе, знаех си аз.

Коментар

Вижда се че, не можеш да четеш и не знаеш руски. Който е ТРУУУДЕН, особено, ако те мързи...

Коментар

Флота на педерацията нещо започнал да си заличава надписите и номерата
                Зли езици шпрехат нещо за някакъв наличен Нептун. Тоя бог на морето беше нещо... Някой да е виждал Мацква...и Варяг

Има видеа с унищожени разгърнати и БУК и С300 и Панцир, дори от Сирия или от Либия Панцир пускаше ракети не по него
                Според мен ги ползват на ято, като влизащия първи е гол (ЕОП като на птица) и той насочва другите.
                Аз досега видео с действащ и унищожен Бук или С-300 от ТБ2 - не съм виждал. Случката със стрелящия е от Сирия - срещу израелски налет с Далила - просто го третовариха по целеви канали, което не е проблем за тях, още повече срещу единична цел. ЕОП на птица има някой малък тактически безпилотник или квадрокоптер, но не и машина от класът на Байрактар. Апропо, долу видео с унищожаването на действащ украински Бук - такива има, да. Има и с С-300, пак украински.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

кражбата на мозъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Някъде през есента на 2021 в Кремъл Путин е попитал Шойгу "Според теб може ли да нападнем Украйна и да имаме успех" и отговора на Шойгу е бил т.
                    Не знам какво е канализирал, но в мариупол са се предали 300 човека

https://www.1tv.ru/news/2022-04-08/4...ie_v_mariupole Около 300 украинских солдат и офицеров сложили оружие в Мариуполе

с видео разказ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Добре, на какъв се правиш?

Казаха си хората:

Киевската операция беше за отвличане на вниманието.
                      35 км. колона танкове бяха просто за красота и за по-голям удобство на украинската артилерия.
                      .
                      Киев взяли?
                      - Нет.
                      - Харьков взяли?
                      - Нет.
                      - а шо взяли?!
                      - Миксер взяли, ковер взяли...!

хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Да,да всичко руско е фейк това е повече от ясно ! ТОварищ е неподходящо обръщение към мен .

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Tepxi, войната скоро няма да приключи, не знам защо руснаците въобще влязоха там, като ти каже ехидко влизаш с армия и ти го правиш..голяма грешка.
                          Някъде през есента на 2021 в Кремъл Путин е попитал Шойгу "Според теб може ли да нападнем Украйна и да имаме успех" и отговора на Шойгу е бил "Ама, тавариш Владимир Владимирович, "успех" е малка дума, за 48 часа и Киев ще е паднал". Останалото е история.

Диктаторите имат един голям проблем. Идва точката на пречупване, когато им се поднася само положителна информация и никой не им казва истината, от страх. Тогава се взимат малоумни решения.
                          Като например това да навлезеш към Киев откъм Беларус и да канализираш хиляди танкове по 3 пътя, понеже всичко друго в района са блата и тресавища
                          (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B0%D1%82%D0%B0)

Както и да смяташ, че понеже един човек по професия е комедиен актьор и продуцент на сериали, то не може хем да бъде истински мъж, хем да използва уменията си по ПР и хем да мотивира народа си до краен предел, хем да покаже на целия свят какъв си гъз.

Жалко е, че Путин приключва така. Дотук играеше картите си почти перфектно с помощта на русофилите Шрьодер и Меркел.
                          Не знам, сигурно има нещо влашко в гените си с това давене накрая на житейския си и властови път.

Коментар

• Ето една добра новина от Мариопул за българските моряци. Российские войска и НМ ДНР вошли в Мариупольский морской порт и взяли под контроль большую его часть (topwar.ru)
                            крайна сметка няма да се налага Кире Арвардо да ги освобождава със специална операция. За тях войната приключи.
                            Last edited by Бързоходко; 09.04.2022, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Наивно би било да се мисли че, Западът и особено, САЩ, ще клекнат лесно и бързо. Огромна сила са. Ти не вдяваш другото: Те, че са сила, сила са но...
                              НА СВЕТА МУ ДОТЕГНА ОТ ТЯХ. От тяхното постоянно разпалване и подклаждане на войни (като тази в Украйна Сирия, Либия, Ирак и т.н.), от техния натиск в която и сфера да се сетиш, от изпомпването на ресурси, кражбата на мозъци и пари - да, последният им удар, бе кражбата на 300 МИЛИАРДА долара суверенен руски държавен резерв, кражбите на злато - спомни си китайския инцидент, т.нар. афера злато-волфрам и т.н. Е, Русия поведе хорото но, нито е единствена, нито е сама. И, което е още по-интересно, последните години, САЩ ГУБЯТ съюзници, а Русия ги печели за каузата си. Т.е., целувайте сега американски задници че, след 3-5 години, то пак ще може, ама няман да а е тол ли ова печеливше това поведение. Дерзайте.
                              Пирамидес, де сОпрИ се малко! Де, сОпрИ се! Че нещо пОчнА да се излагаш яко. Като ти чета последните мнения, изпълнени с малоумен патос рашистки патос, имам усещането, че тук пише оня тъп, кухавел александър симов! Тоя е изключително тъп и проЗт човек. То и затова политическото ниво на ония престъпници и неследници на терористи бьесьепье-то Ви е толкова зле...Нормален човек, който да не е компраметиран и да членува, просто защото подкрепя идеологията и пратформита в бьесьепье-то, просто няма..

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

ТОварищ, това е долен руски фейк! Много долен, а и много рошо качество на изпълнението. Дано поне си захлебил добре, за това дето ядеш и разпространяваш словесна помия.
                                Да,да всичко руско е фейк това е повече от ясно ! ТОварищ е неподходящо обръщение към мен .

Коментар

Working...
                                X