IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Путин християнин ли е? Праведен човек ли е. Мн искам да разбера това от теб, като човек прокламиращ христянските ценности и вярата в Бог
    Не съм изповедник на Путин та да го знам от кое вероизповедание е а и не ме интересува.Религията и Бог са две много различни неща..А тия глупости в главата ти къде си ги писал не знам отде нахлуват..Ти си отговори за евроатлантическите християнски ценности за Путин не бери грижа...Съвсем скоро ти и тези като тебе ще отрезнеете и ще се излекувате от евроатлантизма.Само глад студ и безработица ви оправят.Сега почвам да ви гледам сеира...Само внимавайте народа да не подивее че не знам какво ще правите и къде ще се дявате?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са ти че мразиш Путин е ясно.Най лошото за такива като тебе е че Путин дори не подозира за съществуването на подобни идиоти.Като си толкова смел заминавай за Кремъл и му го кажи лично а може и с калашника в Украйна да го победиш.То е лесно да живееш при мама и от децката да тракаш по клавиатурата.Най вероятното което ще ти сеслучи е мама да ти дръпне шалтера и на хуй да идеш ти.Напълни се форума с идиоти които нищо не могат и не умеят ама тръгнали с Путин да се мерят
      Е как да отида при него след като скапаняка живее в бункер. Такъв мишок света не е виждал отдавна. Я си припомни как съветите са пращали децата си на фронта за личен пример... а путкин крие себе си и семействата си понеже христянчето има бая незакони в разни бункери. Пак казвам такъв страхливец като него няма никъде другаде

Коментар

• Посвещава се на парамедални повери, пишат ви от фронта опулени вярващи мурзилки

"Ирландец через знакомых в больнице озвучивал какие-то чудовищные цифры трехсотых и двухсотых, но я тогда не верил"

Коментар

• Абе нали знаете че през този 30 годишен преход процесите се контролират от масква.... че дпс и гроб са верни лакей на джуджака. Защо са несменяеми... дпс, гроб и бсп който и да управлява точи народа и облагодетелства себе си и олигарсите на путин. Мислите си че живеете в свобода, а пт 45 година сме руски крепостни селяни. Така че с право хората мразят путин и смрадливата му кочина. А обичат го само разни комплексари лумпени и маргинали. Ама така руснаците оправят България че става по зле и по зле.
          Last edited by RUBLA; 28.04.2022, 10:46. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

РР така и не разбра, че голяма част от вота за него (вкл. и моят) беше против безличния професор на ГЕРБ и ятото лешояди зад него, а не защото си мечтая за жителство и бунгало с дървеници на ММЦ Приморско за 4 лв. на ден.

Него вече му е широко около врата, 5 години кеф.

Хитро пробута харвардците пред себе си, овъртя се в тях и с това спечели проевропейците, отделно Лозан Панов беше в свой собствен космос по време на цялата кампания.
            Ха ха ха да ти припомням ли кви ги плещеше тогава.И сега ги плещиш без връзка с кораба майка.Забрави само да кажеш че тоя миризлив чорап сега се прави все едно тия са паднали от небето той ни лук ял ни лук мирисал.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са ти че мразиш Путин е ясно.Най лошото за такива като тебе е че Путин дори не подозира за съществуването на подобни идиоти.Като си толкова смел заминавай за Кремъл и му го кажи лично а може и с калашника в Украйна да го победиш.То е лесно да живееш при мама и от децката да тракаш по клавиатурата.Най вероятното което ще ти сеслучи е мама да ти дръпне шалтера и на хуй да идеш ти.Напълни се форума с идиоти които нищо не могат и не умеят ама тръгнали с Путин да се мерят
              Путин християнин ли е? Праведен човек ли е. Мн искам да разбера това от теб, като човек прокламиращ христянските ценности и вярата в Бог

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Путин мн мрази България, но и ние го мразим него и крадливата му шайка престъпници. Путин да ходи на хуй. Малък скапан джуджак. Що не се изрепчи на някоя силна държава, а на малка и бедна България.... щото толкова си може комплексираният джуджак. Пред силните на деня подвива опашка. Путкин е един страхливец издигнат в очите на неудачниците като божество. А той е крадлив и жалък мухльо. Да путин е един мухал. Такъв е роден и такъв ще си умре- крадлив страхлив, комплексиран мухльо. Скоро некой ще му дръпне щепсела.

Коментар

• Др алаху акбар путкин си построи дворец за над милиард.... свръх лукс. Толкова е комплексиран джуджака че иска да притежава такъв палат внушителен. Пък голям христянин бил.... докато е женен е имал афери с всякакви ку.ви родили му незакони деца. С една дума скапаняк. Путкин не е никакъв християнин. Нито пази христянскоте цености. Той се кланя само на парите. Алаху акбар путин. Слагай чалмата и към джамията джуджак прост

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Като не можеш да решиш дадена ситуациа достойно се оттегляш..........
                    Как ли прилагат тоя Ви съвет, достойните в Кремъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не питай ние какво правим защото ние ще се оправим. Правилният въпрос е Русия, какво ще прави и на кого ще продава след като цял свят вижда що за надежден партньор е тя !
                      Въх малеее жив да не бях дурка се ЗАГРИЖИЛА ЗА РУСИЯ.
                      Хич не ми пука кво ще прави Русия, ама АЗ ДАЛИ ЩЕ ЯМ ЛЯБ много ми пука, дали ще имам ТОК още повече ми пука.
                      Щот кинтите които имам НИ ЩЕ МЕ СТОПЛЯТ (евентуално за 1 час) ни ще ме нахранят
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не питай ние какво правим защото ние ще се оправим. Правилният въпрос е Русия, какво ще прави и на кого ще продава след като цял свят вижда що за надежден партньор е тя !
                        Ама аз слушам само глупости от рода на
                        1.ЕС ще отговори.Ние сме единни и солидарни.
                        2.Работим за алтернаивни доставки.
                        3.Ще спечелим войната
                        4.Ще се оправим
                        Въобще една умно красива мъгла.Тая сутрин по битивиту започнаха да ни преподават уроци как се пестяла енергия...Затваряш прозореца пускаш завесата намаляваш температурите на топлата вода и парното.Отказваш се от колата така хем и на глобалното затопляне пречиш...Скоро ще почната да обясняват и как да не се яде.Ти му мисли аз съм на дърва.Освен това с какво и как ще купуваме ядрено гориво щото това репчене на Русия ще ни излезе през носа...Спре ли Козлодуй жална ни майка...Както е казала леля Слава най тъмно е преди зазоряване.Тоя софийски умнокрасивитет ще свърши по дереците и в Белене запомни какво ти говоря.Тая крадлива и продажна сган уби България но края иде....

Коментар

• Путин мн мрази България, но и ние го мразим него и крадливата му шайка престъпници. Путин да ходи на хуй. Малък скапан джуджак. Що не се изрепчи на някоя силна държава, а на малка и бедна България.... щото толкова си може комплексираният джуджак. Пред силните на деня подвива опашка. Путкин е един страхливец издигнат в очите на неудачниците като божество. А той е крадлив и жалък мухльо. Да путин е един мухал. Такъв е роден и такъв ще си умре- крадлив страхлив, комплексиран мухльо. Скоро некой ще му дръпне щепсела.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            В момента за България е златен шанс да национализира обратно Нефтохим
                            и да разкара путлеристите сред висшите магистрати и прокурори.

300% по-скъп газ ни е "доставил" еднолично уволнения шеф на Булгаргаз - материалите са в прокуратурата и още няма обвинение.... Факт!
                            (айде сетете се защо путкин много дава акъл как България и Украйна да си избират магистратите )
                            няма защото тези, които назначиха гл.прокурор са лапали от тия сладки газови евра/долари
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Чудя се дали са автентични глупаци или платени такива.
                              И двете булка, и двете. Разпада на коалицията е само въпрос на време, неизбежен е. И ще доведат тиквата на бял кон....клета държавица

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Като не можеш да решиш дадена ситуациа достойно се оттегляш.........Президента води най-правилната за момента политика.Как той можа в прав текст да каже на еврокомисаря дошъл заради Македония че ние си имаме интереси и държим да се спазват.Там натиска също е голям.
                                Бе нали тоя Президент ни ги докара тия.Сега да не се прави все едно няма нищо общо с тях.Чудя се кой от Киро измамника и Кокорчо е по голям идиот.Кокор даже победи Русия в Украйна...

Коментар

Working...
                                X