Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А бе не му обяснявай, разбира много добре, но се прави на улав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеУкрите вече са бита карта . Зеленски скоро ще изпадне в миманса . Сега е интересно , Полша ,Литва или Румъния ще бъде насъскана да продължи трилъра с трагичен край за ЕС
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДечица, за които от вас думата ротиране остане енигма, ще стават за смях с ей такива глупости като горната
(влизали в бой 600 е различно от армия от 600)
Интересен разговор за фундаментални неща.
https://www.youtube.com/watch?v=I27NttrTO7E
имащи проблеми с посочването на източници няма да го разберат, но вероятно ще запомнят факта, че Петър I е целувал отрязаната глава на ...аз мисля това им стига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И най-важното - милионите крепостни, които са въодушевени да му помогнат. Само перални да има.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Е, че Велика Русия минава през стотици хиляди жертви, няколко милиона безработни, милиони провалени планове, мечти, десетки хиляди разрушени сгради и т.н. е тъпо, ама цената той е готов да я плати.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение.... Общата бройка на на укрите влизали в бой досега е 600 000 .... .
(влизали в бой 600 е различно от армия от 600)
Интересен разговор за фундаментални неща.
https://www.youtube.com/watch?v=I27NttrTO7E
имащи проблеми с посочването на източници няма да го разберат, но вероятно ще запомнят факта, че Петър I е целувал отрязаната глава на ...аз мисля това им стига.Last edited by satz; 10.07.2022, 21:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Няма "подарък за Украйна", който тя може да а приеме в момента. Нея на първо четене трябва да я ИМА, за да план за възстановяването й.
Чакам аз Тайванската простотия. Абе-то не даде фира случайно. Това е все едно да убият Меркел, само че ако не се беше компроментирала.
До няколко години света ще е неузнаваем. Каквото и да виждаме, е само едно действия от цяла каскада. Трябва да се гледа 50 хода напред..
Що забравяш. шти дърпат ушитиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Я, колко бързо схващаш. Браво, маладец!
Остава само да почнеш да оправдаваш убийства на деца с думите "Ма знаете ли какво направи САЩ с Кадафи и Саддам" и си готов. Дерзай!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepxi, виж ако народа на Украйна има правото да реши дали веднага да получи този подарък от Европа и да спре тази война там докъдето е стигнала, ТОЙ какво би решил според теб ? Ако има свободата да решава, за СВОБОДА говорим не за друго..Тази война трябва да се спре, Русия да се обърне в посока на всички тези държави и включително и САЩ, защото има друг много по голям проблем, който е проблем и на САЩ и на Русия и на Европа и той ще почука на вратата, така ще почука че направо ще я изкърти.
Чакам аз Тайванската простотия. Абе-то не даде фира случайно. Това е все едно да убият Меркел, само че ако не се беше компроментирала.
До няколко години света ще е неузнаваем. Каквото и да виждаме, е само едно действия от цяла каскада. Трябва да се гледа 50 хода напред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това само ако те напада Русия- защото тя не напада, а "освобождава" , ако те нападне друга страна- може да воюваш.
Остава само да почнеш да оправдаваш убийства на деца с думите "Ма знаете ли какво направи САЩ с Кадафи и Саддам" и си готов. Дерзай!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Tepxi, виж ако народа на Украйна има правото да реши дали веднага да получи този подарък от Европа и да спре тази война там докъдето е стигнала, ТОЙ какво би решил според теб ? Ако има свободата да решава, за СВОБОДА говорим не за друго..Тази война трябва да се спре, Русия да се обърне в посока на всички тези държави и включително и САЩ, защото има друг много по голям проблем, който е проблем и на САЩ и на Русия и на Европа и той ще почука на вратата, така ще почука че направо ще я изкърти.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар