IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Браво, Путлер, и беларусите те заобичаха като украинци

    Коментар


    • v-tin, това че ако спрат да добиват и кладенеца се губи е голяма глупост и..напротив тези кладенци с дренажен сондаж се разрушават дренажите им като се изпомпва, самата суровина избутва - внася скална маса в канала който е една хоризонтално разположена спирала. Също имат изчерпани находища, които по никакъв начин не могат да се изцедят да дадат още, но в тях може да се прехвърли, напомпи суровина..както в България в Чирен.
      Руснаците се натискаха преди 35 години да започнат да продават суровини на запада и от това щяха да станат голяма работа..но то вече се видя до къде стигнаха. Сега идват времена през които ще добиват за собственни нужди, защото има много без суровини които си живеят добре, пък който иска да произвежда с руски суровини да отиде в Русия, там да произвежда и там да продава. Европа няма друг избор освен да се електрифицира и за отоплението ще и се наложи да мине на водород, обаче зелен. САЩ много природен газ нямат, те са 5-7 години след Русия техните сондажи, като започнат да намаляват и ще кажат ние бяхме до тук с газовозите.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

        Пени се от "прогнилия" западен DAF, вместо да кара якия, безаналогов Зил.
        Фирмата му е дала такъв, той какво да направи

        Коментар


        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

          Значи и на пропаганда почнаха да ви бият.
          Руснаците никога не са били силни в пропагандата, опитват се да се учат, но..... не твърде успешно. Всъщност няма как да са силни защото им блокират каналите. На практика оставяш населението с една гледна точка. Алтернативата я няма. В момента в който и те започнаха да правят същото ги оплюха че не са демократични. Но те явно разбраха какво е демокрацията- по голяма сопа само че с кадифе и започнаха и те да я прилагат. Онзи ден четох оплакванията на дойче веле че са ги наритали , но какво да се прави- германия спира РТ руснаците спират дойче веле

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

            Това с анексирането на Черноморското крайбрежие (Южна Украйна), украинците няма да го приемат и ще продължат да се сражават, независим от огромните човешки и материални загуби. Излазът йна море е ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН ЗА УКРАЙНА и няма украински държавник, който да подпише примирие, което изисква отказ от държавен суверенитет, по отношение на територии, които са жизненоважни за държавата им. Ако Зеленски приеме това, то ще бъде физически елиминиран от самите украинци.
            Ами може да смяташ че е елиминиран

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

              A, погледнах, баси, що така наистина...ми че то руплата почти на същите нива като 1-я ден на войната....
              За шорт си е отвсякъде май...ма няма добър инструмент за целта, не съм и форексаджия.
              Продължава да се качва. в момента е 86 вече така че добре че не си видял подходящ инструмент да шортване... Турски лири си вземи. поне 5 години ще е само нагоре!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Русия":
                "последния път получих смляно кафе с различни отстъпки (около 200 рубли на опаковка от 250 гр., днес гледах почти никакви отстъпки, след това кафе от 450 рубли до 650 някъде различни марки), не го получих на тези цени, въпреки наличието на карти за отстъпка, чай също не получи

                елда, ориз около 120-130 рубли. пакет, слънчогледово масло в присъствието на малко над 100 рубли. литър, мляко, кефир около 70-80 рубли. литър, масло 250-300 рубли. ппържоли Miratorg за 189 рубли

                захар от такива опаковки на кг. последния път бяха по 56 рубли. кг, сега при наличие на насипна захар в найлонови торбички за 89 рубли"
                Инфлация какво се оплакваш. Като дойдох краве масло беше 0,69 цента, сега нормална цена 1,69- оказа се че това е било преди 8 години

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  В украинския плен е по-добре, отколкото в руската армия

                  За това свидетелства друг нашественик от Руската федерация, който беше заловен (https://bit.ly/3IKhda1) от наши защитници.

                  „Ако имах възможността да се бия за Украйна, да положа клетва, да преместя семейството си и да остана тук да живея, бих искал да го направя“, казва 21-годишният войник.

                  Той е изненадан, че в плен към него се отнасят като с човешко същество и вижда това като поразителен контраст с родината му.
                  Явно не са го стреляли в краката или кастрирали затова така си приказва

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                    Това дали е имало референдум за НАТО не е работа нито на Масква, нито на разни руски копелета живеещи по различни причина у нас, нито на Атака, БСП, Израждане и всякакви подобни ракови образувания на хранилка към Масква.
                    Споко брато, още не си видял нищо, ще вземеш да получиш инфаркт

                    Какво ли ще стане ако копейкин вземе власста и вземе че изпрати едногодишно предизвестие на говедарите

                    Как смятате , дали че го свалят само или ще го думнат направо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                      НАТО не е окупатор. За доказателство щом такива като теб бълват денонощно в нета - свобода има.
                      1944 до 1989 в България имаше мракобесен режим. Предатели (като теб), който бяха подметката на руския ботуш - та затова нямаше нужда от руска армия тук...армията предатели беше колосална.

                      ПП иди в москва и бълвай за войната в Украйна да видим до колко часа ще си в изправителна колония.
                      Определено беше мракобесен, затова преди 3-4 години достигнахме БВП на бай тошо. Най мракобесния режим- за 45г държавата + 2 милиона. За сегашния - 3 милиона

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                        цивилизован враг като американци или германци,
                        Може ли да дефинираш горното, че ми звучи като евроатлантическите ценности на монката псаки

                        Коментар


                        • Dragodanov, не се притеснявайте за Украйна - USSR, като видят зора и пак ще се влеят в СССР. Те го управляваха 40 години сигурно и го оглавяваха. Украинеца иска бензин за копейки, 70 копейки казват били много и се разправяха с руснаците че при тях по 60 също било страшно скъпа цена и били много прости да търпят такова государство...Та каква Европа, в нея искат да продават само, но не и да купуват.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            На тези, които казват, че Китай ще поеме газта за Европа, да обясня, понеже вероятно не са запознати. Още с подписване на сделката в 2014 или 15 г. не помня добре, руснаците бяха леко прецакани.

                            Мрежата ''Силата на Сибир'' не е свързана с тръбопроводи, които изпращат газ към Европа. Ама никак!

                            Тръбопроводът е твърде далеч на изток, за да може Газпром изгодно да изпраща газ до западните клиенти - китайците заеха твърда линия по време на продължилите почти десетилетие преговори и Газпром отстъпи пред искането китайците газът да бъде изпомпван към източен, а не западен Китай. Така китайците пестят разходи вътре в страната за пренос на газ
                            От началото на годината руснаците започнаха строителство на свързваща линия между потоците и силата или между месторожденията на газта. Потърси , със сигурност ще ти излезе нещо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Една колежка путинофилка и българка (то кой друг ще е путинофил!)
                              Хахахахаха, кефишшшшшшшш ма................................

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                След опита на отравяне на Абрамович и останалите, не е много сигурно, че ще има преговори , при това Зеленски обяви, че би се говорило за някакви претенции на Русия, след референдум в Украйна, а с тази омраза против руснаците дали украинците ще гласуват за даването на Русия на 3 области. Песимист съм.
                                Ами то никой няма да ги пита, луганск казаха че ще направят референдум за присъединение,донбас по същите стъпки и ето ти населението на русия с една България повече

                                Коментар

                                Working...
                                X