If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
"Ранним утром рф атаковала критическую инфраструктуру Украины. Стратегия армии рф проста - дождались морозов. Только вот, хоть кремель и бил по критическим объектам, почему-то без света и тепла сидят сами россияне в москве, которые уже стали записывать гневные видео."
Според теб в каква посока трябваше да поеме Русия в тези години? Мисля също като теб, Горбачов и Елцин сгрешиха с политиката си. Имаха прекалено прогресивни възгледи, които не съвпадаха със състоянието и психологията на съветския човек. Цивилизацията за някои е трудно достижима. Резултата се вижда от всички.
Възгледите им - а в следствие, и действията - бяха предателски. В каква посока БИ ТРЯБВАЛО да поеме Русия, не бях изобщо в позиция да давам акъли: Не бях руски гражданин (ВНЖ не се брои, пък се и отказах). Факт е, обаче, че отидоха в олигархичен модел и това ги задържа поне 25÷30 години назад И ВСТРАНИ от една читава, ценяща себе си и своите граждани, страна. Изобщо, глупостта се вихри с пълна сила както на тук, така и там. Добре поне, че Елцин доведе Путин та, стъпка по стъпка (поне те) се окопитиха. НАС изобщо ни няма в цялата картина.
"Практически все попадания стали следствием прорыва ПВО средствами поражения, перехват которых технически в этих областях был невозможен, из-за отсутствия соответствующих ЗРК. Речь идёт о прорывах ракетами Х-47М2 «Кинжал», 9М723 и Х-22/32, которые сбиваются ЗРК Patriot и SAMP/T."
Нали се изяснихме че, АМА ВСЯКАКВИ ракети може да се унищожат. НА ЗЕМЯТА.
Друго е. Няма палта от норки. Това означава, че британците са много бедни, според някои индивиди тук.
Сега, сериозно ли вярваш че, ако има някой много нули след единиците в сметките си, е богат? Да ти е хрумвало че, може ПАРИТЕ МУ ДА СА ЕВТИНИ? Пак се сещам, как по едно време всички бяхме "милионери" в България и...КАКВО? Всички ли бяха БОГАТИ? Човек, наистина ли не може да се мисли сериозно? Богати в Англия, и сега има. И у нас се намират. АМА СА СКРОМЕН ПРОЦЕНТ. Ей ТОВА е проблемът. А средна класа, почти никъде не остана.
"Практически все попадания стали следствием прорыва ПВО средствами поражения, перехват которых технически в этих областях был невозможен, из-за отсутствия соответствующих ЗРК. Речь идёт о прорывах ракетами Х-47М2 «Кинжал», 9М723 и Х-22/32, которые сбиваются ЗРК Patriot и SAMP/T."
Точно по Елциново, баяха най-гладните и оскъдни години в Русия, зверски цени и т.н. Двамата с онзи Белязания, разсипаха страната и последиците от това, доведоха до днешните украински събития.
Според теб в каква посока трябваше да поеме Русия в тези години? Мисля също като теб, Горбачов и Елцин сгрешиха с политиката си. Имаха прекалено прогресивни възгледи, които не съвпадаха със състоянието и психологията на съветския човек. Цивилизацията за някои е трудно достижима. Резултата се вижда от всички.
То и Homo Erectus е носил одрани животни като дрехи. Не смятам, че да одереш лисица/норка/заек и да си я преметнеш през врата предполага някакво голямо индустриално или човешко развитие, ама пък знам ли, за руснаците може да е стъпка напред в еволюцията.
Държа да отбележа, че на опашките пред ГУМ-овете са без копия, лъкове и прашки, така че явно при Елцин все пак не е толкова зле.
Точно по Елциново, баяха най-гладните и оскъдни години в Русия, зверски цени и т.н. Двамата с онзи Белязания, разсипаха страната и последиците от това, доведоха до днешните украински събития.
Коментар