Първоначално изпратено от tandem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Аз пък ще се спукам от смях, ако Кочината нападне Литва и даде повод на НАТО да я изравни със земята за два дни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Притопли друга манджа и опитай пак . И Финландия и Швеция е все тая дали са във или извън НАТО . Резултатите и от двете хипотези са едни и същи - познай какви .
А и какво е това ''нато '' ? Нима досега посмя да направи нещо , при толкова много лаене ? Дава някакви пари , които се крадат на 85% .
Другите 15 % Зеленски и ''о''лексей Арестович ги крадат на 70% . И толкоз !!!
Така и ще си остане .
Ще се спукам от смях , ако Руските не издържат психически и опляскат Литва , а НАТО измъкне изпод някъде някоя алинея и член , от която да стане ясно , че не са толкова задължени да се намесят .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Как пък всички натовски ястреби само за война и за убийства си мечтаете?!
Как пък не чух поне един про-натовски идиот да се бори за мир на планетата?
Ако някой от вас натовските идиоти направи съдбоносната грешка да посегне агресивно на Руската федерация, от момента в който посегнете ще имате от 2-5 минути да се порадвате за последно на 20-те си хиляди томахавки и 3 хилядите ви бойни изтребители, преди да се изпарите и да се превърнете в облаче от неутрони.Last edited by mibova; 29.06.2022, 12:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, това че руснаците ще изтрелят ракети по Америка не е вярно. Сахаров казва още през 70-те че имат оръжие с което да пометат континент. Не вярвам тази им способност да е изчезнала и не става въпрос да използват ракети със сигурност. Те няма да направят това нещо, изминали са 50 години през които са изтърпяли много трудни периоди и не са го направили. Те не са заплаха за мира.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мале колко си объркан (да не казвам друго, че само мен дебнат да трият)! "Лаенето" е точно от твоите идоли. Мине не мине ден без да плашат с я.о. Къде видя нато да плаши (лае) ? "Опляскването" на Литва още го чакаме, защо не е факт, а има само лаене? Защо? Защото ги е страх! Това не е украйна без авиация, без балистични ракети, подводници и ударен флот! Натовци ще ви сцепят сфинктерите за няколко дена. Ще потопят целия ви прехвален флот (маскава стана подводна с някаква допотопна ракета). ЩЕ свалят цялята ви авиация и ще ви оставят голи кът пушки. Пак повтарям тва не е разбита от войни и мизерия украйна! Тук има 3000 бойни изтребителя и кораби с 20 000 томахавки. Затвориха пътя за калининград и ви чакат в Литва за да ви надуят шушоните!
Как пък всички натовски ястреби само за война и за убийства си мечтаете?!
Как пък не чух поне един про-натовски идиот да се бори за мир на планетата?
Ако някой от вас натовските идиоти направи съдбоносната грешка да посегне агресивно на Руската федерация, от момента в който посегнете ще имате от 2-5 минути да се порадвате за последно на 20-те си хиляди томахавки и 3 хилядите ви бойни изтребители, преди да се изпарите и да се превърнете в облаче от неутрони.Last edited by mibova; 29.06.2022, 12:29.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, това че руснаците ще изтрелят ракети по Америка не е вярно. Сахаров казва още през 70-те че имат оръжие с което да пометат континент. Не вярвам тази им способност да е изчезнала и не става въпрос да използват ракети със сигурност. Те няма да направят това нещо, изминали са 50 години през които са изтърпяли много трудни периоди и не са го направили. Те не са заплаха за мира.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеджей е от лицата на медията. интервюиран инвеститор. в началото ми беше странно да му чета опростачените и инфантилни "мнения" сега просто съм го сложил в игнора редом с фон и герасим и не се натоварвам
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джей е от лицата на медията.
интервюиран инвеститор.
в началото ми беше странно да му чета опростачените и инфантилни "мнения"
сега просто съм го сложил в игнора редом с фон и герасим и не се натоварвам
Такива трябва да се разсъбличат форумно чрез опониране и да се показва на аудиторията ''големината на тезата им '' .
За останалите двама е безсмислено . Тях ги ''опознават '' лесно и тези със основно образование .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Притопли друга манджа и опитай пак . И Финландия и Швеция е все тая дали са във или извън НАТО . Резултатите и от двете хипотези са едни и същи - познай какви .
А и какво е това ''нато '' ? Нима досега посмя да направи нещо , при толкова много лаене ? Дава някакви пари , които се крадат на 85% .
Другите 15 % Зеленски и ''о''лексей Арестович ги крадат на 70% . И толкоз !!!
Така и ще си остане .
Ще се спукам от смях , ако Руските не издържат психически и опляскат Литва , а НАТО измъкне изпод някъде някоя алинея и член , от която да стане ясно , че не са толкова задължени да се намесят .Last edited by better; 28.06.2022, 23:29.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАко някой ми бе казал че 14г след като съм се регистрирал в този форум ще напълня игнор листата с над 30 ника нямаше да му повярвам -а това са хора подържащи и защитаващти един агресор и то православен агресор ,Срам и за вас и вашите родители .
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНовина от последния час https://twitter.com/emilyrauhala/sta...zR0lhSn9w&s=19 русия ще се 'уреди' с нови 1300+ км граница с НАТО И какво възпряха? Унищожена 100 000 (общо убити и ранени) армия барабар с оръжието и логистиката. А за десерт Финландия и Швеция в Нато.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар