IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз съм СИГУРЕН че автомат не си държал. Тръгнал военни стратегии да ми развива.
    АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
    Боте, с АК система(7.62х39 и по новите родни "арсеналски" версии на АК в 5.56 ) съм стрелял и с AR-15 (5.56х45)и с AR-10(.308).
    Та, криво ти е, защото ти преди няколко дни ти казах, че не си никакъв дисидент, а си бил "легендаризиран"(сам добре знаеш, какво означава това). Имал бил досие на 13 годишна възраст, "бил бил репресиран" при соц-а. ДА, може и да си имал досие, ама за кражба на дъвки "Идеал", боза и сухи пасти "Балкан" от някой квартален НАРКООП. И си бил "легендаризиран"...

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Прочел, осмислил,запомнил, запомнил+осмислил са различни неща.

Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?
      Ами и от руски закони ли разбираш?
      Да вземе путин да те пита тебе кво да прави?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

.. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
        Прочел, осмислил,запомнил, запомнил+осмислил са различни неща.

Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?

Коментар

за война има ДВАМА ВИНОВНИ. ДВАМА, както за развод.
          НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО МАЛКО - ДВЕ ВИНОВНИ СТРАНИ=ВОЙНА
          Мадабе, единия - щото нахлул, а втория - щото не ще да се предаде и да си подари страната на първия
          Да ти дойдат крадци у вас и да те подпукат, после ела тук и кажи че и ти си виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Е те сега се изясни що българска армия е на това дередже
            Така беше в българо-савецката армия. Сигурно и нападението на Киев на савецката армия сега някой писар го е "планирал" докато генералите са се наливали с водка.

Коментар

• Отново тъжен ден за савецките говеда на бойното поле. При Харков са отстъпили 3-4 селища
              https://www.unian.net/war/voyna-na-d...-11790747.html

а в северен Донбас след тежки сражения са загубили 42 единици бойна таехника.
              https://www.unian.net/war/voyna-na-d...-11790747.html

Очакваното нападение по този фронт може и да не се състои изобщо. Подобна иформация от тези източници винаги се потвърждава до 2-3 дни, това не като от "Гаварит Масква"

Коментар

АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
                Е те сега се изясни що българска армия е на това дередже

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Интересни времена настанаха. Отиваш някъде, и научаваш за себе си и това, което още не е било.
                  Като ходиш неканен на хората по къщите, така.

Коментар

• - Доларов нет! - Ха! Америка е фалирала! - Ухили се Повер Семьонич, докато сричаше надписа пред банката

Коментар

• Смърт на фашизма . Свобода на Европа .

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                        Украйна днес 17.04.22 вечерта.
                        Мариупол е на път да падне,
                        групировката Донбас е на ръба на поражението,
                        а "главнокомандващият" в Киев е пиян като прасе
                        и записва видео в това състояние:

https://t.me/yurasumy/3163
                        Не е само тая вечер . Тоя е по зле и от Перуката , когато му стана лошЕ , зад Бойко .
                        Как колективния Запад го е избрал да бъде острие срещу Русия , нямам представа . Пиян и дрогиран е повечето време

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

То такива бяха масковските новини и на 25 февруари.
                          Времето на азовци изтече, тежки бомбардировачи Ту-22М3 атакуват "Азовстал" ВИДЕО (blitz.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                            Украйна днес 17.04.22 вечерта.

То такива бяха масковските новини и на 25 февруари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Ботич, просто не знаеш какво означава "военни действия в градски условия". Да не се забравя, че войната на руската педерация против Украiна, е типичен асиметричен военен конфликт, при който много-по слабата страна, се опитва да компенсира донякъде с возене на бой в среда, където поне отчасти да се компенсира огромното качествено превъзходство на агресора.
                              А огромните разрушения се дължат на "специфичният" типично руски боен опит за водене на военни действия в урбанизирана среда, свързан с огромни жертви сред цивилното население и почти пълно унищожаване на цивилната инфраструктура.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Украйна днес 17.04.22 вечерта.

Коментар

Working...
                                X