Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Командование Восточного военного округа направило военнослужащих инженерного подразделения в Джидинский район Бурятии для наведения понтонного моста через горную реку Джида, что позволит обеспечить наземное сообщение с селами Дырестуй и Зарубино.
https://www.eastrussia.ru/news/ponto...ye-v-buryatii/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Инвестиция в бъдещето, сега не може никой да ти отговори- всъщност могат да ти отговорят земеделците в крим- но аз не съм там за да ги питам. Все пак преди беше - дай боже дъжд, сега вода имат в изобилиеи война, дето не е война
Инвестиция е ето това https://dnes.dir.bg/svyat/harvatiya-...s-video-snimki
никоя агресивна война не е инвестиция, сравнена с мирните такива...
Ама човека за залог пише, пък не се знае какъв еLast edited by satz; 27.07.2022, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм, а преди това? Сан стефанска България кой я прецака? О, и да не забравя съединението на България? Кой провокира сръбските мекерета да ни нападнат в гръб, докато изтегли висшите си офицери и се биехме с капитани и редници?
Аз попитах на няколко пъти кой как е щял да се казва ако е останела турската власт- ти и импотента казахте че ще останат същите ви имена, всички други мълчаха. Мълчи галфоню, мълчи зазката, мълчи баровеца , мълчат и други. Как смяташ дали това не навежда на някой мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе знаете, че тогава сме обявили война ??? Или пък да обявиш война, за Вас не е предизвикателство?
От тогава България е включена и фигурира в черния списък на Вашингтон като ненадежден и потенциален враг на САЩ.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеОпишете моля, по-подробно какъв е залога. Трябва да ви е лесно и печалбите на руския народ да опишете...
"Като загробихме десетки хиляди, убихме >400 деца и похарчихме над 200млр.$ спечелихме по т.1 т.2 т.3 т.5.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Супер! Любимата ми митология живее! Очаквам и нещо за лунните кацанияD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Обявили сме война, да. Не сме нападнали Англия или САЩ...
да нападнеш съюзник на Англия или САЩ също е нападение срещу Англия или САЩ.
(бре инвестора няма ли изискване тук да пишат пълнолетни)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Но детски играчи с бомби е извергщина, не мислите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМеждувременно за 0,5млр eur, те какъв мост построиха китайци и хървати https://dnes.dir.bg/svyat/harvatiya-...s-video-snimki
за да заобиколят евроазийска Босна...D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе знаете, че тогава сме обявили война ??? Или пък да обявиш война, за Вас не е предизвикателство?
Но детски играчи с бомби е извергщина, не мислите ли?
Че и паметник на свален американски пилот ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение...Да не забравяме кой разруши София с от никого непредизвикани бомбардировки. ...
Коментар
Коментар