IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Ако някой ми бе казал че 14г след като съм се регистрирал в този форум ще напълня игнор листата с над 30 ника нямаше да му повярвам -а това са хора подържащи и защитаващти един агресор и то православен агресор ,Срам и за вас и вашите родители .
    И при мен положението с игнора е сходно. Известно време се съпротивлявах, но простата истина е че между двете позиции няма място за никакъв диалог. В различни светове сме просто. С ескимосите имам повече обща приказка отколкото с русофилите.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Аз пък ще се спукам от смях, ако Кочината нападне Литва и даде повод на НАТО да я изравни със земята за два дни.
      Как за два дни? 60 подводници има само до бреговете им, ще "блеснат" за 20-30 мин и след тва ще "излъчват" енергия близките 200-300 хил год..

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Притопли друга манджа и опитай пак . И Финландия и Швеция е все тая дали са във или извън НАТО . Резултатите и от двете хипотези са едни и същи - познай какви .
        А и какво е това ''нато '' ? Нима досега посмя да направи нещо , при толкова много лаене ? Дава някакви пари , които се крадат на 85% .
        Другите 15 % Зеленски и ''о''лексей Арестович ги крадат на 70% . И толкоз !!!
        Така и ще си остане .
        Ще се спукам от смях , ако Руските не издържат психически и опляскат Литва , а НАТО измъкне изпод някъде някоя алинея и член , от която да стане ясно , че не са толкова задължени да се намесят .
        Аз пък ще се спукам от смях, ако Кочината нападне Литва и даде повод на НАТО да я изравни със земята за два дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Как пък всички натовски ястреби само за война и за убийства си мечтаете?!
          Как пък не чух поне един про-натовски идиот да се бори за мир на планетата?

Ако някой от вас натовските идиоти направи съдбоносната грешка да посегне агресивно на Руската федерация, от момента в който посегнете ще имате от 2-5 минути да се порадвате за последно на 20-те си хиляди томахавки и 3 хилядите ви бойни изтребители, преди да се изпарите и да се превърнете в облаче от неутрони.
          Не само ще посегне, ще ви смажат от бой, ако навлезете там дет не трябва. Преди да се опитате изобщо да си помислите да изтрелвате нещо, от всички посоки ще летят всякви ядренни, биологически и химически тояги (дебели, дебели) към вас и ще ви превърнат в радиоактивна дупка.
          Last edited by mibova; 29.06.2022, 12:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            better, това че руснаците ще изтрелят ракети по Америка не е вярно. Сахаров казва още през 70-те че имат оръжие с което да пометат континент. Не вярвам тази им способност да е изчезнала и не става въпрос да използват ракети със сигурност. Те няма да направят това нещо, изминали са 50 години през които са изтърпяли много трудни периоди и не са го направили. Те не са заплаха за мира.
            Само континет ли бре, аз мислех, че цялата галактика могат, направо черна дупка могат да отворят във вселената, нал затуй са ги кръстили "космически войски".

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мале колко си объркан (да не казвам друго, че само мен дебнат да трият)! "Лаенето" е точно от твоите идоли. Мине не мине ден без да плашат с я.о. Къде видя нато да плаши (лае) ? "Опляскването" на Литва още го чакаме, защо не е факт, а има само лаене? Защо? Защото ги е страх! Това не е украйна без авиация, без балистични ракети, подводници и ударен флот! Натовци ще ви сцепят сфинктерите за няколко дена. Ще потопят целия ви прехвален флот (маскава стана подводна с някаква допотопна ракета). ЩЕ свалят цялята ви авиация и ще ви оставят голи кът пушки. Пак повтарям тва не е разбита от войни и мизерия украйна! Тук има 3000 бойни изтребителя и кораби с 20 000 томахавки. Затвориха пътя за калининград и ви чакат в Литва за да ви надуят шушоните!

Как пък всички натовски ястреби само за война и за убийства си мечтаете?!
              Как пък не чух поне един про-натовски идиот да се бори за мир на планетата?

Ако някой от вас натовските идиоти направи съдбоносната грешка да посегне агресивно на Руската федерация, от момента в който посегнете ще имате от 2-5 минути да се порадвате за последно на 20-те си хиляди томахавки и 3 хилядите ви бойни изтребители, преди да се изпарите и да се превърнете в облаче от неутрони.
              Last edited by mibova; 29.06.2022, 12:29.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Защо канадците и американците им дадоха технология за шистов добив на петрол и газ ? Защо, ако не от лаком гъз. Защото ако не бяха сега това цялото нещо нямаше да се случи..
                D.Y.F-091066

Коментар

• better, това че руснаците ще изтрелят ракети по Америка не е вярно. Сахаров казва още през 70-те че имат оръжие с което да пометат континент. Не вярвам тази им способност да е изчезнала и не става въпрос да използват ракети със сигурност. Те няма да направят това нещо, изминали са 50 години през които са изтърпяли много трудни периоди и не са го направили. Те не са заплаха за мира.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    джей е от лицата на медията. интервюиран инвеститор. в началото ми беше странно да му чета опростачените и инфантилни "мнения" сега просто съм го сложил в игнора редом с фон и герасим и не се натоварвам
                    Защо те виждам и ти мен, щом съм игнор, бе?
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

джей е от лицата на медията.
                      интервюиран инвеститор.
                      в началото ми беше странно да му чета опростачените и инфантилни "мнения"
                      сега просто съм го сложил в игнора редом с фон и герасим и не се натоварвам
                      bertram - също. Всеки пети пост му е '' знаеш ли от кога пиша ? ти кой беше ''
                      Такива трябва да се разсъбличат форумно чрез опониране и да се показва на аудиторията ''големината на тезата им '' .
                      За останалите двама е безсмислено . Тях ги ''опознават '' лесно и тези със основно образование .

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Притопли друга манджа и опитай пак . И Финландия и Швеция е все тая дали са във или извън НАТО . Резултатите и от двете хипотези са едни и същи - познай какви .
                        А и какво е това ''нато '' ? Нима досега посмя да направи нещо , при толкова много лаене ? Дава някакви пари , които се крадат на 85% .
                        Другите 15 % Зеленски и ''о''лексей Арестович ги крадат на 70% . И толкоз !!!
                        Така и ще си остане .
                        Ще се спукам от смях , ако Руските не издържат психически и опляскат Литва , а НАТО измъкне изпод някъде някоя алинея и член , от която да стане ясно , че не са толкова задължени да се намесят .
                        Мале колко си объркан (да не казвам друго, че само мен дебнат да трият)! "Лаенето" е точно от твоите идоли. Мине не мине ден без да плашат с я.о. Къде видя нато да плаши (лае) ? "Опляскването" на Литва още го чакаме, защо не е факт, а има само лаене? Защо? Защото ги е страх! Това не е украйна без авиация, без балистични ракети, подводници и ударен флот! Натовци ще ви сцепят сфинктерите за няколко дена. Ще потопят целия ви прехвален флот (маскава стана подводна с някаква допотопна ракета). ЩЕ свалят цялята ви авиация и ще ви оставят голи кът пушки. Пак повтарям тва не е разбита от войни и мизерия украйна! Тук има 3000 бойни изтребителя и кораби с 20 000 томахавки. Затвориха пътя за калининград и ви чакат в Литва за да ви надуят шушоните!
                        Last edited by better; 28.06.2022, 23:29.

Коментар

• Jay Gould, и без това са в НАТО.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                            Ако някой ми бе казал че 14г след като съм се регистрирал в този форум ще напълня игнор листата с над 30 ника нямаше да му повярвам -а това са хора подържащи и защитаващти един агресор и то православен агресор ,Срам и за вас и вашите родители .
                            Ако ми беше казал че слагаш в "игнор листата" всеки, който е с различно мнение от твоето, щях да ти кажа че не си за форум за икономика и инвестиции, а за секта.

Коментар

• Ако някой ми бе казал че 14г след като съм се регистрирал в този форум ще напълня игнор листата с над 30 ника нямаше да му повярвам -а това са хора подържащи и защитаващти един агресор и то православен агресор ,Срам и за вас и вашите родители .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Новина от последния час https://twitter.com/emilyrauhala/sta...zR0lhSn9w&s=19 русия ще се 'уреди' с нови 1300+ км граница с НАТО И какво възпряха? Унищожена 100 000 (общо убити и ранени) армия барабар с оръжието и логистиката. А за десерт Финландия и Швеция в Нато.
                                По последни сведения Турция се съгласява с приемането на Швеция и Финландия в НАТО. Комично, че точно шефът на Роскосмос помества координати на "центровете на вземане на решения" на мястото на срещата в Мадрид. Смешно, след като координатите са достъпни на всеки с Гугъл карти и смартфон, но всеки умствено засегнат ще ахне от възторг.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X