IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • GiRo, и като излезеш как ще влезеш в новия цивилизационен център, ще се изместиш в Русия ли ? Като е център той няма да се отличава от Европа, САЩ..въпрос на 20 години е и идват други хора, на които ако кажеш че руснаците са лоши, или американците са лоши или пък европейците са гадни..ще си измият ръцете ако са те пипнали случайно..
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

      Моите деца, израснаха с честото ми отсъствие от дома, по служба. Израснаха с Cartoon network , Том и Джери и т.н. и говорят английския както българския, без секунда запъване, без да се замислят. Та, оказа се, не мога да им формирам аз мирогледа, да ги уча нам"комунизъм" и др. Глупости, които Матеев си ги измисля. И аз закъснях, и те показват самостоятелност, гордост и т.н. И, изведнъж...
      ...слушам, как голямата казва на малката, че изобщо и е писнало от тези америка ски лъжи и измислици. Почнах да надавам ухо (малко не е красиво да се подслушва но, аз само отдалеч, каквото дочуя) и се оказва че, те си дават сметка за много повече неща, отколкото баща им де могъл да предполага. НЕ СА русофилки, категорично. Никога не сме говорили за потенциални мои партийни членства (които, НЕ ОТГОВАРЯТ на това, което Матейко разнася като пръдлив) и т.н.ИЗОБЩО. Но, се чувства, как те нямат доверие на всички пропаганди, които се леят от нашите медии. САМИ достигат до същите изводи.
      Т.е.?
      Българската младеж НЕ Е загубена, нито е изгубена. Умна е и е будна. Ще се справи и без нас. Спокоен съм.
      ​​​​
      Аз не знам кой е твърдял, че САЩ имат някаква идеална система и живот. Сигурно някои малоумни русофили. Ама да твърдиш, че Кочината, Северна Корея, Куба и т.н. са решение на проблемите в системата на Запада си е чиста идиотия. Да се радваш как Кочината е нападнала една по-малка страна и избива там хиляди през 2022г също е идиотия. Да твърдиш, че интересите на българина съвпадат с това Кочината да се разширява и това ти твърдение те прави патриот е също чиста идиотия.

      Коментар


      • Pyramid, в самите САЩ по будните, по интелигентните младежи не питаят по различни чуства към НАТО и подвизите в кавички на армията им, отношението им е 1 към 1 същото като на това поколение което расте в Европа към тези неща. Дори си мисля дали не е за отмъщение да ги атакуват с джендър - мендър идеи и разни простотии, май дъртаците мразят поколението което расте. Това да се полагат усилия за опротастяването му въобще не е случайна реакция.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          САМИ достигат до същите изводи.​​​​
          Кои изводи? Тези, че трябва да излезем от ЕС и НАТО и отново да сме с новия "цивилизационен център" Русия или ... Бъди по-конкретен.
          Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Mateev, немците, французите ги мразят и те какво общо имат с червените които са на власт само в Китай сега. Русия е синя поне в момента все още. НАТО е мразено защото отнема работни места за военни в тези държави, работни места във военна индустрия, не им позволяват да имат собствени армии с възможностите на щатската която пък храни точно много народ който вместо да си стои при бананите се мъкне в САЩ . В интерес на истината у нас младите повече мразят САЩ, защото ходят в Европа, срещат се други с европейци на тяхната възраст и това нещо се предава - намагнитват ги. Новата вълна АнтиНАТО и антиамериканска политика е много млада и при нас идва от Европа. Единственния вариант е НАТО и американската политика да се променят. Байдън случайно или не подхвърли - не може ли нашата армия да се занимава с производство на соларни клетки, тези нови технологии които сега навлизат..Ето това ако направят младите много харесват тези неща, а иначе пълно с руснаци по Света и в Европа и в САЩ ..те много добре знаят какво представляват тези хора и ги приемат за същите като тях.
            Моите деца, израснаха с честото ми отсъствие от дома, по служба. Израснаха с Cartoon network , Том и Джери и т.н. и говорят английския както българския, без секунда запъване, без да се замислят. Та, оказа се, не мога да им формирам аз мирогледа, да ги уча нам"комунизъм" и др. Глупости, които Матеев си ги измисля. И аз закъснях, и те показват самостоятелност, гордост и т.н. И, изведнъж...
            ...слушам, как голямата казва на малката, че изобщо и е писнало от тези американски лъжи и измислици. Почнах да надавам ухо (малко не е красиво да се подслушва но, аз само отдалеч, каквото дочуя) и се оказва че, те си дават сметка за много повече неща, отколкото баща им де могъл да предполага. НЕ СА русофилки, категорично. Никога не сме говорили за потенциални мои партийни членства (които, НЕ ОТГОВАРЯТ на това, което Матейко разнася като пръдлив) и т.н.ИЗОБЩО. Но, се чувства, как те нямат доверие на всички пропаганди, които се леят от нашите медии. САМИ достигат до същите изводи.
            Т.е.?
            Българската младеж НЕ Е загубена, нито е изгубена. Умна е и е будна. Ще се справи и без нас. Спокоен съм.
            Last edited by Pyramid; 05.04.2023, 18:13.

            Коментар


            • Интересен коментар. Малко длъжък но, чуйте го внимателно: https://youtu.be/zjYY_dMdpcI

              Коментар


              • Да не говорим за младите американци каква любов към НАТО хранят и към армията си, такава че тя не може да си набира млади служащи ако не са изпаднали финансово.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Mateev, немците, французите ги мразят и те какво общо имат с червените които са на власт само в Китай сега. Русия е синя поне в момента все още. НАТО е мразено защото отнема работни места за военни в тези държави, работни места във военна индустрия, не им позволяват да имат собствени армии с възможностите на щатската която пък храни точно много народ който вместо да си стои при бананите се мъкне в САЩ . В интерес на истината у нас младите повече мразят САЩ, защото ходят в Европа, срещат се други с европейци на тяхната възраст и това нещо се предава - намагнитват ги. Новата вълна АнтиНАТО и антиамериканска политика е много млада и при нас идва от Европа. Единственния вариант е НАТО и американската политика да се променят. Байдън случайно или не подхвърли - не може ли нашата армия да се занимава с производство на соларни клетки, тези нови технологии които сега навлизат..Ето това ако направят младите много харесват тези неща, а иначе пълно с руснаци по Света и в Европа и в САЩ ..те много добре знаят какво представляват тези хора и ги приемат за същите като тях.
                  Last edited by supertrader; 05.04.2023, 16:03.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                    аа, не вярвам да иска да трупа печалба на гърба на укро-фашистките братя
                    То (само) на нашия да трупаше, би трябвало да му стига но, няма индикации. Стар човекът, болен...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                      САЩ и НАТО ги мразят само червените отрепки, независимо къде се намират те по света. Това са предимно провалили се в живота си хора поради некадърност, ниско образование, пиянство или наркомания. Та тези отрепки и търтеи искат да лежат по гръб и бананите сами да им падат в устата, и ако това не се случи, търсят си някой друг виновен за собствената им некадърност. И мечтаят за старото време, когато при соца мързелуваха и крадяха. Добрата новина е, че тези червени отрепки вече са на възраст и скоро ще измрат всичките, и чак тогава светът ще си отдъхне.
                      Да се върнем кум лафа, че много интересен: Излиза, според него че, "червени отрепки", са още ВСИЧКИ сърби, ВСИЧКИ либийци, ВСИЧКИ иракци, ВСИЧКИ иранци и т.н.и т.п.
                      Ами това, дори само теоретично, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЯРНО. Следователно, опитваш, в гнева си (породен от комплекси и ментални отклонения), да излъжеш всички нас? НЕСЕРИОЗНО Е, МАТЕЕВ. ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Нещо май се подготвя кютек за зеления тиквеник в полша- селяните не са доволни от цената на украинското зърно и яйца. То и в бг не са доволни, ама кой ли ги пита. Габровския швестер само си мечтае да се набута в тази търговийка- хем бързо, хем сигурно, няма да чака абдалите да ходят да правят соларни паркове с месеци- днес купуваш- утре продаваш, бързи пари
                        аа, не вярвам да иска да трупа печалба на гърба на укро-фашистките братя
                        препоръка е

                        Коментар


                        • Данъчни карти и ДДС да се възтановява на потребителите, ако те са купили стока локално производство, това с вноса на елементарни продукти е прекалено.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Нещо май се подготвя кютек за зеления тиквеник в полша- селяните не са доволни от цената на украинското зърно и яйца. То и в бг не са доволни, ама кой ли ги пита. Габровския швестер само си мечтае да се набута в тази търговийка- хем бързо, хем сигурно, няма да чака абдалите да ходят да правят соларни паркове с месеци- днес купуваш- утре продаваш, бързи пари
                            А какъв е смисъла да се внасят яйца и зърно от чужбина в страни които имат собственно производство, те не са някакви високотехнологични производства тези, например ако е соларни клетки само в Китай могат да произвеждат толкова чист силиций и няма производства на друго място, но да мъкнеш яйца е прекалено. В Украйна ако искат да си използват земята да произвеждат примерно метанол, масло, биодобавки за горива или направо биогорива. Никой не е виновен че имат толкова много плодородна земя и толкова малко хора храни тя в собствената им страна.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Нещо май се подготвя кютек за зеления тиквеник в полша- селяните не са доволни от цената на украинското зърно и яйца. То и в бг не са доволни, ама кой ли ги пита. Габровския швестер само си мечтае да се набута в тази търговийка- хем бързо, хем сигурно, няма да чака абдалите да ходят да правят соларни паркове с месеци- днес купуваш- утре продаваш, бързи пари

                              Коментар


                              • Консорциум «Трансмашхолдинга» поставит Индии 1920 вагонов на сумму $1,7 млрд

                                Александра Юшкявичюте
                                close
                                100%
                                Павел Ткачук
                                Российский «Трансмашхолдинг» поставит Индии 120 пассажирских электропоездов (1920 вагонов) на сумму более $1,7 млрд. Об этом написала газета «Ведомости» со ссылкой на сообщение пресс-службы строительного подразделения министерства путей сообщения Индии Rail Vikas Nigam Limited (RVNL), которая является дочерней компанией индийского национального железнодорожного перевозчика Indian Railways (IR).

                                Российско-индийский консорциум, членом которого является «Трансмашхолдинг», выиграл в конкурсе на поставку этих вагонов в Индию. В консорциуме 25% принадлежат RVNL, остальные 75% относятся к «Трансмашхолдингу» («Метровагонмаш» и «Лок

                                Коментар

                                Working...
                                X