Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСам сте написали какво ви дреме... Който не му дреме, по принцип плаща най-скъпо и пряко и преносно.
Да знам има такива хора - обичат да плащат скъпо. факт.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКаква война да обяви Русия, влязоха си като у тях и не било военна операция, а било война. При война другата страна те чака на границата и от там те подпуква, защото нарушаваш териториалната и цялост, нямаш място отвъд границата и с танкове и пушки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМога ли да запитам зашитниците на едните или другите в конфликта - а на вас какво ви пука? Мен не ми дреме нито за едните, нито за другите. искам евтини енергоносители и също не ми дреме откъде ще дойдат. Време е Европа да се събуди, това със жу су и -то се изтърка здраво и не е от полза за никого. А дали украинците ще разбият руснаците, или руснаците ще разбият украинците, ми е все тая.
Та кажете на вас какво ви дреме, ако предположим, че не е плащането в центове/копейки на пост? И, моля, не ми отговаряйте с онези заучени лафчета на един изпаднал германец, дето като дошли за комунистите, на него не му дремело, щото не бил комунист, като дошли нацитата за евреите, на него не му дремело, щото не е евреин, пък като дошли за него, нямало на кого да му дреме за него. Нито Русия, нито Украйна е в ЕС, така че да се оправят помежду си и точка!
Да знам, има такива хора - обичат да плащат скъпо. факт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМога ли да запитам зашитниците на едните или другите в конфликта - а на вас какво ви пука? Мен не ми дреме нито за едните, нито за другите. искам евтини енергоносители и също не ми дреме откъде ще дойдат. Време е Европа да се събуди, това със жу су и -то се изтърка здраво и не е от полза за никого. А дали украинците ще разбият руснаците, или руснаците ще разбият украинците, ми е все тая.
Та кажете на вас какво ви дреме, ако предположим, че не е плащането в центове/копейки на пост? И, моля, не ми отговаряйте с онези заучени лафчета на един изпаднал германец, дето като дошли за комунистите, на него не му дремело, щото не бил комунист, като дошли нацитата за евреите, на него не му дремело, щото не е евреин, пък като дошли за него, нямало на кого да му дреме за него. Нито Русия, нито Украйна е в ЕС, така че да се оправят помежду си и точка!
- 8 Харесвания
Коментар
-
виж ако утре дойдат русите и ти сложат копейкин за мин. пред и тн и тн идиоти
и ти кажат Груец свободен си да пътуваш както го правят гражданите на богат и демократичен Беларус
... може би ще ти светне, че всичко си има цена на този свят..
да не говорим, че ние открай време плащаме скъп газ въпреки (или благодарение) на корупционните схеми, които финансираха 5-тата колона у нас в последните години
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Колаборационистите и нацистите са освен боклук и страхливци! Гаулайтерът на Мелитопол назначен от Путин подаде оставка след опит за атентат, докато е пътувала в Мерцедеса си (западна кола). Данилченко е подала оставка , тъй като се страхувала за живота си. През март Главната прокуратура на Украйна, започна разследване срещу Данилченко по обвинение в държавна измяна и опит за създаване на окупационно правителство в Мелитопол.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Мога ли да запитам зашитниците на едните или другите в конфликта - а на вас какво ви пука? Мен не ми дреме нито за едните, нито за другите. искам евтини енергоносители и също не ми дреме откъде ще дойдат. Време е Европа да се събуди, това със жу су и -то се изтърка здраво и не е от полза за никого. А дали украинците ще разбият руснаците, или руснаците ще разбият украинците, ми е все тая.
Та кажете на вас какво ви дреме, ако предположим, че не е плащането в центове/копейки на пост? И, моля, не ми отговаряйте с онези заучени лафчета на един изпаднал германец, дето като дошли за комунистите, на него не му дремело, щото не бил комунист, като дошли нацитата за евреите, на него не му дремело, щото не е евреин, пък като дошли за него, нямало на кого да му дреме за него. Нито Русия, нито Украйна е в ЕС, така че да се оправят помежду си и точка!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДребни тактически победи постигнати на цената на оперативни загуби. Не разбирам на какво се радваш.
След успешното тримесечно превземане на металургичен комбинат е интересно да видим за колко време Русия ще си завоюва вече откъснатите отпреди години от Украйна територии. И все пак ...
С Харков какво стана? С Николаев? Ще се срине ли нацистка Одеса с нейните нацистки паркове, градини и театър? Защо Молдова още е в лапите на неонацистите?
Колко още славните приднестровци да чакат възкръсването на Ленин?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеЕй пак сте се унесли в разни абстрактни разсъждения и дискусии. А на терен се оказва, че героичната и славна Украинска Аармия организирано се изтегля от Северодонецк.
Изглежда се надяват да се укрепят по-ефективно в Лисичанск. Двата града са от двете страни на река Северен Донецк. Лисичанск е на по-високия десен бряг и се смята, че ще е по-тръдно да бъде атакуван от територията на Северодонецк.
Само че като гледам на картата всъщност руснаците са форсирали реката в ляво и в дясно от Лисичанск, така че мача май е вече приключен. Но няма лошо нека надеждата да ги крепи бъдещите славни защитници на Лисичанск.
Както и да е за утре вероятно ще бъде отчетено освобождаването на Северодонецк и обкръжаването на Лисичанск.
Разбирасе може Лисичанск също организирано да бъде изоставе. Тогава на днесевн ред са Славянск и Краматосрск.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНабързо да спомена за още една " победа" на спецоперазията за денацификация и демилитаризация на Украйна . Частта от украинската църква, която беше подчинена на Руската патриаршия след гласуване стана независима- тоест Руската патриаршия загуби влияние над повече от 1/ 3 от диоцеза си заедно със съответните имоти и приходи. Ай честито за новия успех
Изглежда се надяват да се укрепят по-ефективно в Лисичанск. Двата града са от двете страни на река Северен Донецк. Лисичанск е на по-високия десен бряг и се смята, че ще е по-тръдно да бъде атакуван от територията на Северодонецк.
Само че като гледам на картата всъщност руснаците са форсирали реката в ляво и в дясно от Лисичанск, така че мача май е вече приключен. Но няма лошо нека надеждата да ги крепи бъдещите славни защитници на Лисичанск.
Както и да е за утре вероятно ще бъде отчетено освобождаването на Северодонецк и обкръжаването на Лисичанск.
Разбирасе може Лисичанск също организирано да бъде изоставе. Тогава на днесевн ред са Славянск и Краматосрск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Да имаш подобна картинка според ниво на образование?
Казахстан дори имали проблем с наличните долари, поради масово желание за теглене (има на Сбербанк клонове там)
Колко още ще изтърпят не се знае, но в началото, в целия спектър неодобряващите нямаха 15% , като при бедните бяха и под 10% - дефакто са се утроили неодобряващите, а заедно с "незнаещите" минават 50% - съответно обяснява и защо мобилизация не беше направена.
Коментар
Коментар