Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
ЕС възнамерява да въведе забрана за застраховане на танкери, превозващи руски петрол. Малко компании ще желаят да транспортират петрол без застраховка. Тази мярка, въведена по-рано срещу Иран, вече показа своята ефективност.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКато ще си говорим за извратеният, психично болен, разпадащ се западен свят - Would you eat bug bolognese? Primary school children in Wales could be offered EDIBLE INSECTS including mealworms and crickets as scientists urge the next generation to embrace eco-friendly meat substitutes Ще дават червеи за храна на децата в училище.
надявам се до тогава да не изневерим на традициите и да сме последни и в тая работапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Мда когато бях млад и живеех в съветската ссфера на вляние се чудех как са оцелявали родителите ми които когато са били млади са живеели в неруската сфера на влияние. След като дойде и моя ред да ме преместят от съветската сфера на влияние в другата от личен опит се убедих че и в едната сфера и в другата сфера общо взето се живее не лошо. Горе доло както си го описал. Има известен проблем по време на преходния период. Например между 44 и 60-та година в БГ се живее не много добре, от гледна точка на възможните репресии. Обаче и след 89 до към 2000-та година пак се живееше не много добре от гледна точка на репресиите - мутренските репресии.
Като чета написаното от теб оставам с впечатление че какво е било до 89-та само сиго слушал, а какво е било след 89 май не си го преживявал лично. Целия ти смислен житейски опит е в комфортните години след 2000-та. Но това не е достатъчно.
Само паразитиращ организъм не би го разбрал това. Ама разни хора, разни идеали.Last edited by mitaka7; 31.05.2022, 22:53.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
В „Оцеляване на предела“ водещият Беър разкрива своите методи за оцеляване насред дивата природа, само с помощта на манерка вода, ножче, понякога кремък и дрехите на гърба си, като основната му грижа е намирането на храна и вода.
- 1 like
Коментар
-
Обявяването на ембаргото събори днес цената на петрола с 5.7 %Last edited by Jay Gould; 31.05.2022, 22:40.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Родителите ми, бабите и дядовците ми са живели в руската сфера на влияние. Освен, че са били млади и че е имало нищожна битова престъпност, други позитиви не изтъкват.
Вложих десетилетия от живота си да стана добре платен специалист, с добро момиче до себе си, малко, но верни приятели, количка нов внос и две почивки годишно. Вложих себе си, за да имам спокоен и достоен живот, в който с труда си допринасям за обществото, а в него аз се чувствам добре (с всичките му минуси).
Не желая да дойде най-простия доносник на квартала и да ми отнеме всичко, защото е верен на Рассия, пък акъл няма за 5 стотинки.
Като чета написаното от теб оставам с впечатление че какво е било до 89-та само сиго слушал, а какво е било след 89 май не си го преживявал лично. Целия ти смислен житейски опит е в комфортните години след 2000-та. Но това не е достатъчно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеПращай в Оксфорд, пращай...
Да видим какво поколение ще създадат изпратените и дали изобщо ще създадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКато ще си говорим за извратеният, психично болен, разпадащ се западен свят - Would you eat bug bolognese? Primary school children in Wales could be offered EDIBLE INSECTS including mealworms and crickets as scientists urge the next generation to embrace eco-friendly meat substitutes Ще дават червеи за храна на децата в училище.
Коментар
-
Това че Нефтохима не плащал данъци или нещо друго по съвсем друг начин се оправя, не ако се заменят с други които не плащат. Ако някой не плаща това защото вижда как други също не плащат. Въвеждаш данъчни карти и всички данъци и продажби попадат под контрол и то жесток, при който мърдане няма. Като се засече търговията при крайния потребител, защото той дава парите и той е прицелен да плати..никой по веригата не може да мръдне да не си плати нещо, защото то ще се появи в системата и няма да остане скрито. Иначе да искаш някой да плаща, а друг да може да се скрие това си е начин да фалираш този който е глупав да плаща. Всички са прицелени в печалбата, който не плати печели конкурентно предимство, който плати фалира и отпада. Това обаче може да се прави само при система без обратна връзка, има ли връзка между крайния потребител и държавата никой няма да може да не отчете - плати някакви пари в хазната. Е лошо е за разни дребни тарикати даже, но те така си мислят, защото едно е да живееш в държава в които нещата са в ред и съвсем друго в някакъв бардак. Ако някой иска България да се възроди, това е пътя, не става само да се тюхкаш че всичко било станало само внос. Който и да е собственик на Нефтохим в крайна сметка ще спечели от това че България е станала държава в която има ред, защото хората ще имат пари и ще ползват и горива и автомобили.D.Y.F-091066
Коментар
-
Като ще си говорим за извратеният, психично болен, разпадащ се западен свят - Would you eat bug bolognese? Primary school children in Wales could be offered EDIBLE INSECTS including mealworms and crickets as scientists urge the next generation to embrace eco-friendly meat substitutes Ще дават червеи за храна на децата в училище.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Родителите ми, бабите и дядовците ми са живели в руската сфера на влияние. Освен, че са били млади и че е имало нищожна битова престъпност, други позитиви не изтъкват.
Вложих десетилетия от живота си да стана добре платен специалист, с добро момиче до себе си, малко, но верни приятели, количка нов внос и две почивки годишно. Вложих себе си, за да имам спокоен и достоен живот, в който с труда си допринасям за обществото, а в него аз се чувствам добре (с всичките му минуси).
Не желая да дойде най-простия доносник на квартала и да ми отнеме всичко, защото е верен на Рассия, пък акъл няма за 5 стотинки.
Хората непрекъснато влагат и губят , поради стотици причини . И не се самоубиват . А ти не можеш и да му се насладиш - вечер като лягаш при жената , сигурно Путин ти диша във врата
Всичко което си придобил или създал може да загубиш за един миг , и да е абсолютно извън причина на влияние от РУСИЯ .
Доносници , с каквито са те плашили през '70те вече няма . И е почти невъзможно да загубиш нещо , ако е стойностно , при условие че РУСИЯ спечели в дългосрочен план . А тя ще спечели .
И нищо от това което са ти разказвали или се опасяваш - няма да стане . Ще станат много по неочаквани и страшни неща , които в мозъчето ти още не съществуват , но причината за тях няма да е демона ти - РУСИЯ .
И запомни от мен , всеки за който си мислиш че няма акъл за 5 стотинки - може да те направи на 2 стотинки .
Особенно плашливи и предпазливи индивидчета като теб .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе бе, в Омск искаме да ги изпратим. Апропо, ти изпрати ли ги в матушката ти?
Да видим какво поколение ще създадат изпратените и дали изобщо ще създадат.Last edited by 77; 31.05.2022, 21:57.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не бе, в Омск искаме да ги изпратим. Апропо, ти изпрати ли ги в матушката ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеТова плюс или минус е за теб?
Чувстваш ли се добре да подкрепяш системата, която насажда на децата ни такива ценности?
https://afera.bg/%d0%b2%d1%81%d0%b5-...%d0%b0-%d1%81/
Харвардоиди и оксфордоиди с такива "ценности" решават бъдещето на децата ни и ни водят към .... какво?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар