И двете страни правят много грешки. Днес се сетих за потока за газ към Германия за да заобиколи Украйна Още тогава си мислех, че е съоръжение което технически не е удачно. Работи но защо са тези смени на много скъпи компресори, явно са доста натоварени. Нямаше ли да е по добре да е през Украйна, технически със сигурност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
Мда там зимъска се пада след месец време.
ПП.
Абе къде изчезнаха съфорумците?
За последните два часа само два коментара.
Да не са отшли да отпразнуват победата на украинците? В случай че са победили де.
Щот ако са загубили, може пък да са ги уволнили.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Питах не като текущо разположение на позициите, ами като способно да прави нещо, каквото и да е. Като хора, инфраструктура, като заводи, като плодоносни земи, които, да не са унищожени от и покрай бойните действия. Много подвеждащо е да твърди човек че, текущите стойности, са установени и задълго, то е като температурата на човек, доде е болен. Накрая, да не стане "- Ама тъкмо го изписваха, и той умря."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Зимъска ще ги видим като запрее тока о газта....Хи хи хи и евроатлантическите помияри ще видим
ПП.
Абе къде изчезнаха съфорумците?
За последните два часа само два коментара.
Да не са отшли да отпразнуват победата на украинците? В случай че са победили де.
Щот ако са загубили, може пък да са ги уволнили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, да следиш коментари в мрежата, доминирана от една-две американски компании... То същото, като аз да се пиша наглоскакска и да пускам тъпни за техните, нали.Има и официална информация. Орлето е смешно, изстрелват го с помощта на някакъв харпун.харпун, който го сглобяват 10-15 мин..... ако искаш го виж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ние пък имаме дръва и малко кюмюр. Ръгаш в печката и те боли дедовия за европци. Да се спасяват.
п.с аве напоследък много зехте да ги м7слите европци? Що тай?
Аве, а ти какО желиш - да не ги мислимО, ле?
Аз сУм европЕЦ, оти що ги мислимО!
И сУм плаЧал пАра тамО!
7 милиардИ евра сУм вкарал в "ОБЩИОТ" бюджет на ЕС!
Как я мислиш? Вкарвам 7 милиарда евро, а Макрон си стиска ядрените реактори? Нали и той е член, или само, когато му е удобно - тогава е член?
Баси, петокласниците, с които споря...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеИнтересно! Наистина ли си ги вярвате тия приказки? Тези номера с шпертплатовите макети са минавали през втората световна война. в момента дали обекта е метален или не се установява доста лесно по отразените от него радиовълни. Дори ако е на земята с радар от въздуха биха го засекли. Така че забравете за тия глупости с шпертплата. Макетите трябва да се правят от ламарина.
Иначе играта с фалшивите цели - "ловушки" си е съвсем легитимна и всяка армия си я играе според силите си. респективно се разработват и методи за разкриване. Например погледнат с термовизор шпертплатовия ХИМАРС ще е доста различен от истинския метален.
Но за публика която е дълбоко убедена в наложената от Гьобелс и Розенберг теза че на изток живеят унтерменшен, сказката за шпертплатовите ХИМАРСИ е съвсем таман.
Все пак си припомнете как са завършили вече споменатите хер Г и хер Р.
ПП.
Продължавайте да творите, не се отчайвайте! Сега е момента! Както е казал Ото фон Бисмарк най-много се лъжи по време на война и преди избори. Точно в нашата сегашна ситуация. Така че лъжете на воля и с повече въображение. Ако може и със стил ще е още по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗа лекуване на тежко невежество https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92...BD%D0%B8%D0%B5
моля посочете кое от това е извършил путкин и кое БайдънLast edited by Pyramid; 30.08.2022, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеПървият ден от началото на войната. Работех с група млади украински инжинери в международна компания, аз съм им началник. Всички бяха като треснати с мокър парцал. Уклюмали и тъжни. Цял ден прекараха в Интернет да следят какво става. Само най-младия от тях беше весел и доволен. Оказа се родом от Херсон. Проруски настроен, с роднини в Керч и Воронеж. Вика ми: След два три дена всичко ще свърши, ще получим руски паспорти и ще продължим да живеем в Русия. След няколко дни спряха полетите на европейските авиокомпании до РФ, първите сериозни санкции се появиха на хоризонта и ми стана ясно на къде вървят нещата. Пак го питам: Мислиш ли че с руски паспорт ще можеш да работиш както сега и да получаваш тия 3500 $? Замисли се, но пак държеше на своето че всичко ще е наред. Колегите му го гледаха като прокажен, но на него не му пукаше. След месец на заминаване му казах, че мнението му за ситуацията ще се измени, но той не ме разбра. Чудеше се какво му казвам. Повече не съм го чул ни видял. Сега работя с друга група украинци, но всички са напълно уверени че страната им ще се справи с руската агресия. И са единни в мнението си. Не им е леко, семействата им са пръснати из Европа, прибират се при тях за малко и пак заминават. А аз помогнах на една самотна майка с две малки деца да преживее по-леко това лято в България. Това от мен. Лек ден на всички.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Аха де, голям смях са коментарите на самите руснаци под клипове с полета на орлето, струващо 100 000 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Гледаме кво' да правим......
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеАмериканец се забавлява: "Те твърдят, че са унищожили повече HIMARS, отколкото ние сме изпратили"
Потърсете радар в най-ползвания руски безпилотник Орлан10 - Успехов желаю...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение.. за военния престъпник ..?
моля посочете кое от това е извършил путкин и кое Байдън
Коментар
-
Роджер Уотерс, в интервюто му по СНН, говори за причините за войната в Украйна, за военния престъпник Байден който разпалва войната, за излъгания Горбачов, за Тайван и Китай, за 2008, за 2014, само ленивия няма да може да намери интервюто, ако иска да го глледа
когато водещия казва, Господи Боже, какъв бунтар сте, Легендарния Уотерс го помоли да не го нарича Господи Боже.... и наистина
Pink Floyd - " MOTHER " The Wall 1980
https://www.youtube.com/watch?v=73UMWoXRbjg
Mother, do you think they'll drop the bomb? Mother, do you think they'll like this song? Mother, do you think they'll try to break my balls? Ooooh aah, mother, should I build the wall?Last edited by Макс; 30.08.2022, 17:21.
Коментар
Коментар