"преди час - 47°25′N 33°24′E Украинските военни освободиха Архангелске, Старосилия, Велика Александровка, Давидов Бор в Херсонска област"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеПътниците в руските самолети ръкопляскат след ... излитане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Поне се води някаква дискусия с него и тук-там признава по някой неоспорим факт. Не просто да влезе и да напише "Смърт за украинските деца, Русия на пет океана" и да си излезе.
Иначе, преценката ти, е възгрешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеGiRo, откъде да знам как вървят нещата на фронта, нямам информация, чета коментари под разни неща в интернет и според мен където е писано от някой случаен човек изкачат съвсем други неща. Руснаците като завземаха територии, понеже това ви вълнува да се коментира, ами чудех им се на акъла и толкова и не само аз. Четях руснаци коментираха и примерно пише човека - какво е това чудо, територии които Русия е предоставила на Украйна сега да тръгне със сила да си ги връща и кръв да се пролива. Руснаците са много против това нещо и но от самото начало, пишете били орки..нормални са си сигурно 99.9--%. Путин печелел удобрение с това нещо, не печели, губи..а защо го прави - ЗАГАДКА ! Сега последно за фронта мярнах че ВСУ влизат в леки бронирани машини в тези територии, движат се само с голяма скорост и без да се спират си ги връщат, може би ходят по този начин и до руската граница и вече са там, тези машини не се движат със скорост половин километър за час, движат се със 100кмч. според мен отдавна са си върнали територите тогава. Сега чакаме да видим в Русия ще влязат ли ? Войната свърши, ако е било за връщане на териториите..вие още влакове взривявате.
Така че Путин го провали армията му.Което пак показва, че и в наши дни армията пак играе огромна роля в политиката.САЩ са най-богатата държава, ама и с най-силната армия и никой не може да се ебава с тях ,щото ще го ликвидират.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНаправих си труда да разцъкам калкулатора и стигнах до извода, че до момента Путин е заплатил по повече от 10 000 USD за всеки един завладян декар украйнска земя. И това без репарациите, които като ги плати, и сметката му ще набъбне на 20 000 USD на декар. И на всичкото отгоре сега тези декари ежедневно ги губи с бързи темпове.
Та голям майтап. Да беше взел да ги изкупува тези земи в мирно време, щеше да се размине 100 пъти по-евтино ....
Ето информация каква е цената на войната за руската икономика и руския народ (2.31 минута), която Путин е заплатил и продължава да плаща. Цената расте с всеки един изминал ден, а декарите под негов контрол намаляват с всеки един изминал ден. Добра сделка, няма що ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Предполагам имаш предвид Сирия, Беларус, Северна Корея, Еритрея, евентуално и Иран? Клубът на големите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Поне се води някаква дискусия с него и тук-там признава по някой неоспорим факт. Не просто да влезе и да напише "Смърт за украинските деца, Русия на пет океана" и да си излезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
В лека грешка си, той си е от полезните......
Коментар
-
Направих си труда да разцъкам калкулатора и стигнах до извода, че до момента Путин е заплатил по повече от 10 000 USD за всеки един завладян декар украйнска земя. И това без репарациите, които като ги плати, и сметката му ще набъбне на 20 000 USD на декар. И на всичкото отгоре сега тези декари ежедневно ги губи с бързи темпове.
Та голям майтап. Да беше взел да ги изкупува тези земи в мирно време, щеше да се размине 100 пъти по-евтино ....
Ето информация каква е цената на войната за руската икономика и руския народ (2.31 минута), която Путин е заплатил и продължава да плаща. Цената расте с всеки един изминал ден, а декарите под негов контрол намаляват с всеки един изминал ден. Добра сделка, няма що ....
Last edited by Mateev; 04.10.2022, 16:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Ама...любопитно, на база моите изяви тук, МЕН към кои ще припишеш? НАИСТИНА, искам да видя преценката ти.
Благодаря.Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
От първите си, с лек "Русия да дойде да срита малко западни задници" привкус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ама...любопитно, на база моите изяви тук, МЕН към кои ще припишеш? НАИСТИНА, искам да видя преценката ти.
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПредполагам, с времето, още ще има.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За тези карти не знам, мярнах какво пишат в коментари хора които са там и според тях ВСУ са много навътре в тези територии вече. Едва ли не е вярно, поне останах с впечатление че там може би и фронтова линия няма, не съм сигурен разбира се.Last edited by super99; 04.10.2022, 15:58.
Коментар
-
Фактче за осмисляне:
""... Перевозчики ломят бешенные цены. Сегодня в Старобельске таксисты не работали. Все вывозили Сватово. Тех, у кого есть деньги.""
Първоначално изпратено от satz преди два дни Разгледай мнение
Какво наричате няколко дни? Това същите аналлизатори ли са, къде ви вързаха на фльонга с прогнозите си за Изюм
Межпрочим, те ви малко инфо, за анимациите в които путлеристите казват ще участват лично,
вангую скорошни анализирания на поредната отрицателно настъпваща Добра Воля
при Сватово и СтаробелскLast edited by satz; 04.10.2022, 15:57.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар