Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Стига драска глупости. Ако имаш поне грам реална преценка за ситуацията ще замълчиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Стига драска глупости. Ако имаш поне грам реална преценка за ситуацията ще замълчиш.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо украинските победи:
Добре де. Връщат си обезлюдени населени места, няма отопление, осветление и т.н. Разкварироват се, идва зимата... Да, яма няма и ядене, вода (възможно) и т.н.
Въпрос:
- Ами сега? Ще бръснете на кьосето брадата ли?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Хахахаха, това ли е новото успокоение, старшинка? Много ме разсмя. Руснаците като превзеха Мариопул, разрушен от тях на 95%, нямаше проблем. Гледай само до зимата да не са в Херсон на топло, че тогава пак ще се наложи да сменяш плочата.Last edited by Mateev; 04.10.2022, 17:33.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Добре де. Връщат си обезлюдени населени места, няма отопление, осветление и т.н. Разкварироват се, идва зимата... Да, яма няма и ядене, вода (възможно) и т.н.
Въпрос:
- Ами сега? Ще бръснете на кьосето брадата ли?
И огромно количество изоставена бронетехника, защото са нямали гориво да избягат с нея....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Въпрос:
- Ами сега? Ще бръснете на кьосето брадата ли?Не е препоръка за каквото и да било.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Танкът си е танк,сериозно оръжие . Само че тъпаците го използваха без подръжка от пехота,авиация и така нататък. И руските танкове станаха лесна плячка на джавелините и другите противотанкови оръжия .
отделно и корупцията:
" генерал-лейтенант Андрей Гурулев заявил, что из пунктов приема личного состава пропало 1,5 млн комплектов военной формы для мобилизованных"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мен ме кефи, как им пръснаха халките с лекобронирана техника. Танковете вече самостоятелно са нищо, в 21-ви век.
и когато стигне до медиите "пробив" - то са поне едно 30км. и дузина селища.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Mateev, ще се пишат украинци всичките и тогава на тях ще им дължат, а не те да дължат. Тези сега които ще останат в някои населени места, понеже явно се преселват, ако са в Украйна ще им викат руснаци..на тях на децата им..а тези които ще отидат в русия, понеже били руснаци пък там в Русия ще им викат украинци. Един познат от друга държава така се преселва и после се върнаха там където са били преди години ми го беше обяснил. Казва аз отидох в държавата от която националност съм, те ми викат че съм бил от другата съседна държава с такава националност и спечелили пари и хайде обратно откъдето са си.
Коментар
Коментар