Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мнозинството на Генералната асамблея на ООН казва точно обратното, ноооо Група путлеристи за вас са по-важни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми руски са. Ам ти си наред, нали.
Един фалшифициран референдум под дулата на автоматите не е основание площи от една държава да се присвояват от друга. Иначе ако можеше така, знаеш ли колко много референдуми щяха да се направят по света?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А как са се казвали Васил Иванов Кунчев, Христо Ботев, Георги Сава Раковски?Наистина много странни имена за българи-Васил, Георги, Христо.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А да си имаме уважението.Ебат ги руските военни техните колеги от Чечня. Даже се обърнаха лично към Рамзан Ахматович в клип, за да му се оплачат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Попитах и теб и всички във форума кой как щеше да се казва ако не бяха руснаците да ни освободят от турско робство. До момента съм получил 2 отговора- единия от селена , другия от импотента. И двата бяха общо взето еднакви - че са щели да се казват какво се казват сега. Ако и твоят отговор е такъв може ли да ми кажеш турско име росомир дали съществува. Защото валентин определено не съществува
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...и твоят задник-сред укропските? Ами що се дърпаш, тогава? Голям праз, че ви ...на тъмно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/10000988662...36867028125547
филм на български журналисти за донбас- порошенко- нашите деца ще ходят на градина и на училище, а техните ще стоят под вала/ какво означава не знам. До 2020 убити по 10000 човека от двете страни
Филма е на български
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Попитах и теб и всички във форума кой как щеше да се казва ако не бяха руснаците да ни освободят от турско робство. До момента съм получил 2 отговора- единия от селена , другия от импотента. И двата бяха общо взето еднакви - че са щели да се казват какво се казват сега. Ако и твоят отговор е такъв може ли да ми кажеш турско име росомир дали съществува. Защото валентин определено не съществува
Да не би да се опитваш да пробутваш във форума расизъм и расова дискриминация, или отново си търсиш безсмислени опорки. Не само си смешен, а и си жалък нещастник. Промитият ти мозък ти пречи да се насладиш на живота. В него има само злоба, завист и садизъм, при това толкова много, че чак не можеш да се сдържиш да плещиш врели-некипели из форумите..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...и твоят задник-сред укропските? Ами що се дърпаш, тогава? Голям праз, че ви ...на тъмно.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Милошевич и той така беше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
То като няма с какво друго да се похвалите 8 месеца, нека да е тока. Тъкмо украинците на тъмно ги ..., старшинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Занзибарски ли са?
Ти верно не си със всичкия си.
Коментар
-
Мнозинството на Генералната асамблея на ООН казва точно обратното, ноооо Група путлеристи за вас са по-важни?
Коментар
Коментар