If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Гордото надупване си е основно наш патент.
То те окупира, краде ти златото и те връща 50 години в развитието ти зад съседите ти, ти му викаш "братушка".
И му строиш паметници в идеален център по- големи от на които и да е национален български герой.После като Втина бягаш на запад и от там убеждаваш сънародниците си как трябва да станат втора Беларус и как запада загнива, но ти продължаваш да седиш там
Досега само бях чувал, че има глупаци мислещи, че Киев няма милион жители.
ама си първия къде казва че е 350 хиляди.Прекланям се пред вашата гРАМОТНОСТ.
пп
имам новост за вас:
критическата възраст не означава, че критически мислите
12 държави ще предоставят на Украйна помощ под формата на енергийно оборудване за възстановяване на енергийната й система, заяви министърът на външните работи Дмитрий Кулеба.
Това съобщи министърът на външните работи Дмитрий Кулеба.
Финландия, Франция, Израел, Италия, Литва, Германия, Северна Македония, Полша, Република Корея, Словакия, Словения и Испания ще предоставят на Украйна 954 броя енергийно оборудване.
Викаш ГОРДО да се надупят на руснаците и да дадат заграбените области без бой.То бива наглост, ама вашето минава всякакви граници.
Гордото надупване си е основно наш патент.
То те окупира, краде ти златото и те връща 50 години в развитието ти зад съседите ти, ти му викаш "братушка".
Кажи нещо по-различно от това, дето го слушаме всеки ден. Струва ми се, че има и друг прочит на нещата. Най-малкото от уважение към логиката. Дори машините "мислят" бинарно, а тук е дало накъсо.
Ами просто и двете страни си мелят едно и също - и на мен ми писна да слушам как "до две седмици" целите Германия и Дания ще умрат от глад и студ, а Русия ще царува в новия световен ред със златната рубла, ама по цял ден го чета навсякъде (е, чета доста путинофилски групи и статии и сам си го причинявам, ама все пак).
GiRo, ако бяха горд народ нямаше да искат тези отцепените области в държавата си. Също нямаше да искат парите на Русия, да ги обезщететяват с тях, а щяха да плюят на тях и да си оправят държавата без тях. Обаче те явно не са.
Викаш ГОРДО да се надупят на руснаците и да дадат заграбените области без бой.То бива наглост, ама вашето минава всякакви граници.
GiRo, ако бяха горд народ нямаше да искат тези отцепените области в държавата си. Също нямаше да искат парите на Русия, да ги обезщететяват с тях, а щяха да плюят на тях и да си оправят държавата без тях. Обаче те явно не са.
Руските подлоги не разбраха ли, че украинците са горд народ? Казаха им го веднъж. Без ток, без газ или без вас? БЕЗ ВАС. Щом и "братският" украински народ не иска москалите, работата е пределно ясна. Всъщност нито един техен съсед не ги иска. Нито Грузия, нито Молдова, нито Украйна, никой. Дори народът на Беларус не ги иска. Брутално смазаните протести там го доказаха. Никой не иска да има вземане даване с рашистите, НИКОЙ. Всички гледат към ЕС. Включително синовете и дъщерите на същите тези рашисти.
Кажи нещо по-различно от това, дето го слушаме всеки ден. Струва ми се, че има и друг прочит на нещата. Най-малкото от уважение към логиката. Дори машините "мислят" бинарно, а тук е дало накъсо.
Явно е че или лъжеш като бит ...трол, или просто всеки пост ти е някаква си твоя ''пенсионерско - койнескачаечервен '' измислица - закачка .
Много ясно са го написали в медията , в която ти си постнал точно обратната си опашата лъжа . И не за първи път
Ето я истината : Стотици хиляди семейства в Киев са без вода и ток
Руските подлоги не разбраха ли, че украинците са горд народ? Казаха им го веднъж. Без ток, без газ или без вас? БЕЗ ВАС. Щом и "братският" украински народ не иска москалите, работата е пределно ясна. Всъщност нито един техен съсед не ги иска. Нито Грузия, нито Молдова, нито Украйна, никой. Дори народът на Беларус не ги иска. Брутално смазаните протести там го доказаха. Никой не иска да има вземане даване с рашистите, НИКОЙ. Всички гледат към ЕС. Включително синовете и дъщерите на същите тези рашисти.
Коментар