Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Основния достъп, който Китай дава на КНДР, е до храна. Буквално.
Иначе действително става дума за прогресиращ народ - дори в Беларус няма регулировчици на кръстовища без коли, нито пък всяка сутрин от високоговорителите в Минск зазвучава инструментала от "Къде сте, драги командире".
Мисля, че след многомесечните дискусии за бъдещата икономическа доминация на Русия в света и тазвечерните за прогресиращата същност на КНДР, ми е малко пиенето. Или ми е много, не знам вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3976652[/ATTACH]
Коментар
-
barovec, интересите на СССР през цялото време на съществуването му съвпадат с интересите на България много по добре, отколкото интересите сега на САЩ с тези на Украйна. САЩ не се интересуват от Украйна, тях ги интересува Европа, защото цялата им е съперник. В случая много лесно се парират техните страхове, могат..прави се еврото локална валута и въпроса приключва, за международна приемаме долара който те ще девалвират след това. Няма смисъл от война и преструвки че Света е влюбен в Украйна, тя колкото и да се старае не се различава от Русия, неразличими са и са огледални дори в употребата на крадци на перални за специални цели. Важното е да не затрият планетата, така има шанс нещата да се оправят някога, не сега веднага.
Коментар
-
ама разбира се, че е така
единствения период в който интересите на руската империя съвпадата с интересите на България е именно при управлението на три пъти героя на НРБ, другаря Брежнев
слвд края на гражданската война при мяликите
след кат врътнаха гъзовете свинарите от белград, единствения и най-верен съюзник на москва , тук на балканите останахме ние
естествено, другаря брежнев беше наясно как се гради империя. както беше писано по-назад. с мека сила. или с ена дума ПАРИ
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеако екстраполираме твърдението ти, че Златния век който народа ни живя при Бай Тошо се дължи на целувките уста в уста с другаря Брежнев
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеДобре не знаят ли всички че истината за Северна Корея е различна от официалната, ами то всеки се досеща че има нещо което е шито..шито с конци. И на него му е направило впечатление. Кореите се държат разделени за да може в краен случай да се изпусне налягането в Азия чрез тях, знаят го и самите кореи и в един момент, невъзможното ще се случи - ще се съберат, а северните по принцип са по прогресивни в развитието на разума си, по труден живот защото природата го е задала, повече трябва да мислят а това развива. Като имате представа какво правят южните корейци, които не са изолирани си представете какво ще е със северните които дори жестоко изолирани се развиват извън промитите мозъци на цивилизацията и придобиват някакви ценни цивилизационни качества. Сигурно не знаете, че покрай икономическия бум който Китай прави и политическата му близост с тях той им дава достъп до доста неща, те са по равити от една България в ЕС и това изненада ли е ?
Иначе действително става дума за прогресиращ народ - дори в Беларус няма регулировчици на кръстовища без коли, нито пък всяка сутрин от високоговорителите в Минск зазвучава инструментала от "Къде сте, драги командире".
Мисля, че след многомесечните дискусии за бъдещата икономическа доминация на Русия в света и тазвечерните за прогресиращата същност на КНДР, ми е малко пиенето. Или ми е много, не знам вече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре не знаят ли всички че истината за Северна Корея е различна от официалната, ами то всеки се досеща че има нещо което е шито..шито с конци. И на него му е направило впечатление. Кореите се държат разделени за да може в краен случай да се изпусне налягането в Азия чрез тях, знаят го и самите кореи и в един момент, невъзможното ще се случи - ще се съберат, а северните по принцип са по прогресивни в развитието на разума си, по труден живот защото природата го е задала, повече трябва да мислят а това развива. Като имате представа какво правят южните корейци, които не са изолирани си представете какво ще е със северните които дори жестоко изолирани се развиват извън промитите мозъци на цивилизацията и придобиват някакви ценни цивилизационни качества. Сигурно не знаете, че покрай икономическия бум който Китай прави и политическата му близост с тях той им дава достъп до доста неща, те са по равити от една България в ЕС и това изненада ли е ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Маркс, какво употребяваш?
Разбира се, винаги има възможност наистина във форума на инвестор.бг да имаме почитател на Северна Корея. Видял съм много неща в тоя живот - и това не отричам да го има.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако отворим един руски учебник по история, ще ни трябват не повече от два часа, за да разберем , че николай беше най-слабия руски цар
идеята беше що вовата се заглежда се в историята?
а самия николай втори, барабар с цялата му свита няма как да си го представя строени в две редици в цариград…,
днешните снимки на първите кримлински левенти , строени в две редици пред падишаха са показателни
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеначина, по който беше убито царското семейство съм го срещал в книжката на МорисДрюон, АлександрВелики... Една от жените и децата му ги хвърлят в кладенеца и камъни, просто такива са правилата от хилядолетия
Друг красив момент е, когато Александър е безнадеждно болен и лечебната напитка му е поднесена от личния му лекар, който го лекува от дете... Александър преди да изпие отварата го пита, службите са ме информирали, че искаш да ме отровиш... Лекарят нито отрича, нито потвърждава. Докато пие отварата, Александър го гледа в очите... на другия ден оздравява
Владимир Владимирович знае на кого вдигна ръка, Владимир Владимрович знае какво ще се случи, ако загуби битката. В кладенеца ще бъдат хвърлени и жена му, и дъщерите му, и Кабаева и трите му сина
Коментар
-
Как да не крадат перални, перални са крадени и от бойците на ВСУ и от другата страна, украинците в началото използваха затворници за да започне войната, ти непроявените криминално не можеш да ги настроиш за война преди да е започнала, някой трябва да я почне..и те си използваха затворници като по учебник, руснаците включиха такива масово много по късно. А обвиненията към руската армия бяха за да парират това което ще се появи за всу бойците така или иначе, че между тях има такива които са си крадци и..други престъпления. Сега че ти си чел за убийците на Александър ок..да това се тиражира, но истината винаги е била скривана и всички го правят много старателно, защото истината води до война и във всяка една война има някой който е научил някаква такава истина и я е започнал, да войните започват в главата на един единствен човек..грозно но е така. Не са убити, пръснали са се по други страни. Просто официалната история е друга, ако не се скрие истината това означава войната да не спре, винаги се намира някой който да я скрие, първо сам, после стават повече тези които я крият. Сега в момента има много истини които се крият например, те могат да бъдат повод за война и ако се постъпи така че тези неща да се изчистят и войната ще стане още по голяма..САЩ са в много лоша позиция по отношение на истината, защото на тях много по дълго време отколкото на другите не им се е случвала война там, при тях у дома. Каква част от историята е измислена по тази причина ? Тяхната история въобще не е такава, много е различна от официалната версия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеМакс, ще се разочароваш но отдавна не е така и това със царското семейство е фотомонтаж от него време.
- 1 like
Коментар
-
погледайте един видео албум с герои на Русия. Нима това са хората, които крадат перални и хладилници... ако искате да разберете защо Русия е непобедима, ами просто се запознайте с историята на поне един от героите от албума
Матушка Русия гарантира именно тази ирационалност, тази вяра в бъдещето след теб, която кара тези хора да жертват живота си за Родината! А европейците за какво ще умират за правото да бъдат родител 1, 2, 3 и т.н., правото да бъдеш содомит, правото да бъдеш извратеняк, правото да бъдеш лицемер, подлец и лъжец
Видеоклип к классному часу 'Герои России'
https://www.youtube.com/watch?v=hTvxEvVmyTs
- 4 Харесвания
Коментар
-
Макс, ще се разочароваш но отдавна не е така и това със царското семейство е фотомонтаж от него време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениевсъщност, златния век е петилетка и половина
но все пак фактите са си факти - златна петилетка и половина
говорорим за любимото на вашия днешен любимец - вовата: да се заиграва с погледи в историята
същата история, която ще сложи срамно петно в историята на русия . а той , самия ще бъде низвергтнат до ниво по-ниско от николай
Друг красив момент е, когато Александър е безнадеждно болен и лечебната напитка му е поднесена от личния му лекар, който го лекува от дете... Александър преди да изпие отварата го пита, службите са ме информирали, че искаш да ме отровиш... Лекарят нито отрича, нито потвърждава. Докато пие отварата, Александър го гледа в очите... на другия ден оздравява
Владимир Владимирович знае на кого вдигна ръка, Владимир Владимрович знае какво ще се случи, ако загуби битката. В кладенеца ще бъдат хвърлени и жена му, и дъщерите му, и Кабаева и трите му сина
- 1 like
Коментар
Коментар