IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В момента най същественното е това което се случва в Китай, заразени били с вирус 65% от хората.

    Коментар


    • Vergil1975, нали ти написах, не може да се изкара една стотинка от разпад на Русия..значи няма да има такъв.

      Коментар


      • И на мен не ми се пише, то няма какво да коментираме. Като напишете някоя глупост, коментирайте си я вие. Тези статистически данни не са верни, няма и спад на цената на тока във Франция, стигнала цената 9 евро за 5 минути понеже тези борси са едно недоразумение. Внос на втечнен газ няма и не е хукнал, това са миниатюрни количества. Индустриалното производство няма как да се е повишило, защото Германия има силна автоиндустрия а колите не се продават никак добре, когато се продават скача предлагането на втора употреба коли..ами не е скочило а е свито като никога и май ще ги карат до 20 годишна възраст.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Vergil1975, какво искаш да ти кажат ? Сега погледнах, не само че икономиката не е паднала, тя направо е станала невидима. Винаги се случва това от което могат да се спечелят пари, поне в момента е така. От разпада на Русия не може да се изкара нищо. Нещо друго ще се разпадне.
          Русия се разпада.След гражданска война. Освен ако руснаците не изметат корумпираните управници, което е невероятно.

          Коментар


          • Vergil1975, какво искаш да ти кажат ? Сега погледнах, не само че икономиката не е паднала, тя направо е станала невидима. Винаги се случва това от което могат да се спечелят пари, поне в момента е така. От разпада на Русия не може да се изкара нищо. Нещо друго ще се разпадне.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski

              НАЙ точното описание!
              следи го СЛЕД РАЗПАДА на расйиката
              поне 5+ фейк акаунта ще направи

              руzzия ТУМОР за цивилизацията
              империята на злото руzzия-РАЗПАД ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН
              ...и, като се събуди...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

                Ще отупат гаргите. На приказки сте много силни.Ама някои руски анализатори даже се съмняват дали балистичните ракети с ядрени бомби ще могат да излетят.Имаше една ракета за подводници "Булава ",която направи 8 неуспешни опити от 10.
                А падне ли Путин ,то в Русия ще има гражданска война. Изобщо няма да им е до Украйна .То не че сега им пука, ама Путин ще падне от власт ако изтегли войските.
                Въображението е Голяма работа.

                Коментар


                • Големия удар е ако САЩ се разпаднат, в това има много пари. ЕС също е доходоносен.

                  Коментар


                  • GiRo, Германия има голяма автоиндустрия, мисля че 25 милиона бройки на година производство са достигали ако не се лъжа. Сега има статии в които дават данни че това производство има сериозен спад. Мисля че няма голямо значение, но гледам сходни - равни коли като параметри и произведени в Азия и в Германия. Азиатските са два пъти по евтини и не са евтини китайските, а и японските. В Япония изглежда не ползваха субсидии и имаха мита върху износа си за коли, може би са по конкурентни и с по малко вложени суровини. Бързо се променят нещата, ще пуснат нови модели. То е така - изпреварят малко едните, после другите ги застигнат и ги изпреварят. Сега Германия като е правила по 20 милиона на година, вероятно пак ще прави по толкова, но има ще.

                    Коментар


                    • Виждам дежурната рос команда е използвала вълшебната думичка "ЩЕ". Специално за нея още малко допълнително информация. Предстои да разберем кое "ЩЕ" ще се сбъдне Аз залагам на второто ...

                      П.П. Рос командата би ли била така добра да ни обясни, как икономиката не работи, а германското индустриално производство се повишава? Това някакво руско тълкуване на икономиката ще да е

                      Вчера канцлерът на Германия и премиерът на федералната провинция Мекленбург - Предна Померания официално откриха втория германски терминал за втечнен газ (в Лубмин). Това се случва само четири седмици след откриването на първия германски терминал и само две седмици след откриване на финландския терминал, а скоро очакваме и следващи терминали. Така само за няколко месеца в Европа бяха открити четири чисто нови терминали за втечнен газ:

                      1. Емсхафен - Нидерландия
                      2. Вилфемсхафен - Германия
                      3. Инга - Финландия
                      4. Лубмин - Германия


                      В първата си фаза терминалът в Лубмин ще има капацитет 5.2 милиарда кубически метра газ годишно, а след около година във втората фаза на проекта капацитетът ще достигне 11.5 милиарда куб.м. В третата фаза, около лятото на 2024 година, терминалът ще достигне капацитет от 13.5 милиарда куб.м.

                      Новият терминал в Лубмин не е единствената положителна новина за енергийната криза. Франция лека-полека пуска ядрените си реактори, които бяха спрени за ремонт, което премахва дефицита на ток. В същото време, вятърните паркове в Северна Европа заливат пазара с евтин ток, което води до почти нулеви цени на тока в Германия и други съседни страни. Ще повторя - вместо да страда от липса на отопление и осветление, в момента Германия има свръхпредлагане на ток на почти нулеви цени (9 евро на мегаватчас днес спрямо 900 преди няколко месеца).

                      Друга положителна новина също дойде от Германия тези дни - за последните осем месеца германското индустриално производство е стабилно и дори леко се повишава. Това разби на пух и прах всички твърдения, че спирането на руския газ ще унищожи германската индустрия. Нищо подобно не се случи. Поредна опорка на руските тролове, която беше разбита на пух и прах от реалността.
                      Вместо да страда от липса на отопление и осветление, в момента Германия има свръхпредлагане на ток.
                      Last edited by GiRo; 15.01.2023, 09:05.
                      Не е препоръка за каквото и да било.

                      Коментар


                      • Изненадващо прозападния кандадат е повел с малко на първия тур на изборите за президент в Чехия. Споменът за руските танкове по време на Пражката пролет се е завърнал. Асвабадители ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                          Дори и да се повиши цената руснаците няма да захлебите(търси в речника тая дума),щото в Европа вече не ви искат газа.И ще трябва да продавате на ниски цени на Китай. А Китай има възможност да купува газ от цял свят.Лоша работа ребята.

                          Коментар


                          • GiRo, цената на природния газ след като направи дъно ще се повишава, особенно когато икономиката започне да работи.

                            Коментар


                            • Ребята, скоро не сте правили "анализ" относно газа
                              Кога да чакаме замръзването на Европа? Януари аха да се изниже ... Може би февруари? Хайде, споделете с нас невежите, кога ще зъзнем тази зима? То не бяха анимацийки, клипчета, писания, Р. Овч. и накрая пак си чакаме... Замръзването преди или след разпада на Европа ще се случи

                              Природният газ в Европа се продава на ценовите равнища от преди година. Това показват данните от лондонската борса ICE. Фючърсите за февруари на хъба Ти Ти Еф (TTF) в Нидерландия се търгуваха вчера сутринта на цена от 68 евро за мегаватчас или около 737 долара за 1000 куб. метра. Точно преди година – на 14 януари 2022 г. – борсата затвори на цена от 67,83 евро за мегаватчас.
                              Природният газ в Европа се продава на ценовите равнища от преди година. Това показват данните от...
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Те дали въобще се готвят с Украйна да воюват не е ясно, по скоро не.

                                Коментар

                                Working...
                                X