IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Баф мааа му, да се местим в раша ли? Ши на вземити ли ва?
    Такива некъпани и без реални умения не сте потребни. Съжалявам. Може да опитате в Германия. Е, малко студено и тъмно, ама поне ще има "рефджис велкъм".

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Само да отбележа, че днес ЕС приключи със стоманата. Митал си затвори заводите. При все това, въпреки смъртта на еврото и повсеместните фалити (поздрави от Унипер), банкрутът на ЕС е преди всичко морален.

ЕС предаде Европа и европейците в стил Просто Киро.
      Баф мааа му, да се местим в раша ли? Ши на вземити ли ва?

Коментар

• Под Берлин са си говорели че след визитата при Хитлер, отиват на посещение на Сталин, по време на Втората Световна. Знам го от човек който е бил там и не можеше да повярва, че на Сталин му се е разминало. Но то май не му се е разминало, а е станало много бавно и все пак е станало.

Коментар

• Може да се случи обединяване на фронтовата линия на войските и да тръгнат да правят визитации на болните и в трите държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            бракята укри анонсираха настъпление на херсон, което се случи преди няколко дни... настъплението, освен политически и пиар цели, няма никакви военни аргументи, броя на убитите и ранените е шокираш, изтича славянска кръв... много скоро руси и украинци ще воюват рамо до рамо с Абсолютното зло!

Сергей Волчков - Я люблю тебя, жизнь!
            https://www.youtube.com/watch?v=rXjWs30FhOY
            Да, да и ще победят, после извънземните са на ред.

Коментар

• Само да отбележа, че днес ЕС приключи със стоманата. Митал си затвори заводите. При все това, въпреки смъртта на еврото и повсеместните фалити (поздрави от Унипер), банкрутът на ЕС е преди всичко морален.

ЕС предаде Европа и европейците в стил Просто Киро.

Коментар

• В момента в тези области където се бият всички имат оръжие, скоро няма да бъде събрано и да бъдат без оръжие. Може да настъпи мир, но тези хора до живот ще държат оръжие в къщите си. Има ли война, след нея е така.

Коментар

• бракята укри анонсираха настъпление на херсон, което се случи преди няколко дни... настъплението, освен политически и пиар цели, няма никакви военни аргументи, броя на убитите и ранените е шокираш, изтича славянска кръв... много скоро руси и украинци ще воюват рамо до рамо с Абсолютното зло!

Сергей Волчков - Я люблю тебя, жизнь!
                  https://www.youtube.com/watch?v=rXjWs30FhOY

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZMNT4B8uC/

​​​​​​Всеки руснак се радва на оръжие.
                    Но само Брадатата дама на руската песен - на оръжие с близалка.

Хетеросексуална вечер с традиционни ценности ви желая, скъпи путинофили!

Коментар

• украинската история, митове, легенди и лъжи разбира се... за съжаление ние също нямаме право на история

Жительница Украины которая учила историю по тик-току
                      https://www.youtube.com/watch?v=oiCmCECCOOk

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Повечето са разбрали че, да се спори с вас, е безсмислено и са се уморили. Аз, като малък домашен злодей, се забавлявам и ми е кеф да ви моря.
                        На обратното мнение съм ама грам не ме изморяваш!

Коментар

Мерси, те половината дали фира гледам. Копейките ли намаляха или ги е страх от украинките с джуките?
                          Повечето са разбрали че, да се спори с вас, е безсмислено и са се уморили. Аз, като малък домашен злодей, се забавлявам и ми е кеф да ви моря.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Страхливите и гъзоръките, всъщност са тия които се насират от сметки

Веселото е да обясни, като са самодостатъчни, защо една лада вече е 1,5млн златни рубпи
                            Обясних достатъчно но, СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ И САМО СЕГА, ЩЕ ПОВТОРЯ:
                            "Самодостатъчна" значи че, може само да изнася и пак, да има достатъчно за всички. Във ФИЗИЧЕСКИ смисъл.

Коментар

Освен че не е българин, не е и г-н, ами си е другар.
                              Другар съм с другарите си, не с вас. Думичката произлиза от "дружба" а това, че е опорочена, лежи на съвестта на разни партийци-натегачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, ама г-н офицер Вие българин ли сте или руснак?
                                Българин съм и само ви обясних, защо номерът с тавана на цените, няма да мине

Коментар

Working...
                                X