IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

А бе и аз се чудя не ти ли писна да пишеш глупости, ама на- не спираш. И интересното е че всеки път измисляш някаква нова глупост с която учудваш целия форум
    От устата на човек със снимка на Путин в профила си това звучи като похвала ...
    Благодаря ти. Обещавам в същия дух да продължавам да громя всички Путлеро-пристрастени и Путлеро-платени тролове.

Коментар

• БАрби, а бе те цените във франция станали като немските- дизела 2,20, бензина 1,99. Ееееееехххххххх кога беше онова добро време когато зареждах с 50 цента по евтино във франция. Ама лошия путин е виновен

Междувпрочем тотал енерги са направили до момента 10 милиарда печалба, а ессо 18

Но вие скачайте срещу лошия путин и сложете таван на цените на петрола му- е те тогава печалбите ще се удвоят

Коментар

• Търговските банки в Киргизстан обявиха, че спират транзакциите с руските карти "Мир"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Отново личностни нападки към посетител на форума, при това пълни с правописни грешки. Не ти ли писна да се заяждаш с всеки, който мисли различно от тебе? Това е признак на невежество и ниска култура, както и на мания за величие - един вид "аз съм най-великия".
          А бе и аз се чудя не ти ли писна да пишеш глупости, ама на- не спираш. И интересното е че всеки път измисляш някаква нова глупост с която учудваш целия форум

Коментар

• ватка,
            в свободния свят хората са свободни да протестират
            в руский мир бият жени на улицата, че викат не на войната

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Върнах се 3 страници назад- хора вие живеете в някакъв различен свят от реалния. В реалността руснаците изпратиха групировка в беларус от 20000 човека, договориха се с лукашенко за още 70000- това цялото ще се стовари върху киев, от долната страна удрят непрекъснато одеса, взеха бахмут и лимана, ще вземат и одеса. Украйна ще остане селскостопанска държава, без излаз на море и всеки следващ неин президент ще започва царуването си с думите- да се свети името на другаря путин. Вечна слава на героите на русия и на целия руски мир. Френския пенсионер пише за някакви 60000 човека убити- но удобно пропуска че самите украинци говорят вече за около 130000 герои, да не говорим за инфраструктура и промишленост. В момента се дават стокови кредити на фалирала държава. Но дали кредиторите няма да си поискат кредитите

Санкции- колко дълго ще траят тези санкции. Ето ви санкциите срещу иран- най вероятно 1-2 поколения живеят под санкции- и.........??? Какво от това?? Когато петрола подскочи и говедарите изпищяха на умряло отидоха преи иранците за петрол- какво стана- дали някой си спомня?? Ами не стига че това беше най краткото посещение на правителствена делегация- около 2,5 часа, ами на следващия ден иранците удариха и няколко бомбички по най голямата в света говедарска база- според говедарите- няколко кенефа запалени, според арабелите - няколко сгради, автомобили и минус 250 човека. Какъв беше отговора- нямаше такъв- поне до момента

Във франция- стачката продължава- кютек между шафьорчетата щото бензин -йок Франция е обхваната от стачки в редица сектори

17 Окт. 2022
              329

Ама нашту мунче това не го вижда-но за сметка на това вижда от шанзелизето проблемите на путин

Ето ти я германия- https://www.facebook.com/eli.petrova...69746896845326, но тя не е важна- важно е путин да има проблеми.

Ето ви и говедария- https://www.youtube.com/watch?v=gEIA3PRGQlU

Аз не си спомням да съм мечтал за стачки и бездомници, нито да гледам кютек по улиците

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не тебе имах предвид, СПОКО. Пък оставянето на границите отворени, постига повече от едно въздействие:
                1.Страната се изчиства донякъде от неблагонадеждни елементи.
                2.По един или друг начин, тези хора, увисват на Запада.
                3.След време, когато започнат да мрънкат и там, се явяват удобни за внушения.
                4.Целият този фон, е приличен повод за експорт на шпиони.
                5. И други моменти, за които, се сетиш.
                Чак пък на запада? Увисват на врата на грузинците, казахите и турците и то докато не им изтекат 90 те дни, после?
                Инак за "неблагонадежни" си прав, но за путин, но не и за държавата.
                Last edited by better; 18.10.2022, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                  https://m.facebook.com/story.php?sto...27078&sfnsn=mo
                  Китай играе някаква много интересна игра. Без да взима страна в конфликта между Русия и Украйна, те също се готвят да се позатварят лека-полека. За толкова експортно-ориентирана икономика ми е страшно интересно как точно ще стане ...
                  Интересна статистика Но още по-интересна би била ако отразяваше и контекста - положителен или отрицателен за думата

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Геноцида на Путлер над собствения му народ продължава с пълна сила!

Дори Сталин, Хитлер и Пол Пот могат да му завидят!

Рано или късно злобното кремълско джудже ще бъде изхвърлено на бунището на историята!
                    Аз з което по виждам, са едни други хора, кои ти о злобеят. Да си чул Путин да нарича още някого с подобни епитети? Признак на слабост и безсилие е подобно оплюване и не прави теб самия по-добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Aз никъде не съм казвал, че знам всичко. Или дори близко до това. Аз съм средностатистически, не особено умен, гражданин. Не се различавам от вас с нещо особено. Но все пак видяхме в Украйна как протече същото действие. С обявяването на мобилизацията бяха затворени и границите. Не искаш да го признаеш, но фактите подкрепят твърденията ми.
                      Не тебе имах предвид, СПОКО. Пък оставянето на границите отворени, постига повече от едно въздействие:
                      1.Страната се изчиства донякъде от неблагонадеждни елементи.
                      2.По един или друг начин, тези хора, увисват на Запада.
                      3.След време, когато започнат да мрънкат и там, се явяват удобни за внушения.
                      4.Целият този фон, е приличен повод за експорт на шпиони.
                      5. И други моменти, за които, се сетиш.

Коментар

...СВОЙ СИ, дневен ред...
                        Мен хулите не ме смущават,

врагът с които те покри —

аз знам, аз вярвам, че си права,

когато съгрешиш дори!

Коментар

Нашият си мисли, че знае всичко. Само го виж, "Как не трябва да се провежда мобилизация." А това, че хората се съобразяват с друг, СВОЙ СИ, дневен ред а не с неговите заблуди, дори не му е минавало през ум. Да а н ЕС говорим, че не е провеждал лично от мобилизация, дори с учебна цел. Видял, че му отговарят и - дай, да се изявява. Ами ОК, няма лошо, доставя ни поредната порция смях, а смехът е здраве.
                          Aз никъде не съм казвал, че знам всичко. Или дори близко до това. Аз съм средностатистически, не особено умен, гражданин. Не се различавам от вас с нещо особено. Но все пак видяхме в Украйна как протече същото действие. С обявяването на мобилизацията бяха затворени и границите. Не искаш да го признаеш, но фактите подкрепят твърденията ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Ако военната операция продължи през следващите месеци, както се очаква, Русия може да отчете по-малко от 1,2 млн. раждания следващата година – най-ниското ниво в модерната история, посочва Игор Ефремов, учен и специалист по демографията в Института „Гайдар“ в Москва. Общите смъртни случаи в Русия се доближават до средно 2 млн. души годишно, макар че броят се увеличи по време на пандемията и достигна 2,5 млн. души миналата година.
                            Геноцида на Путлер над собствения му народ продължава с пълна сила!

Дори Сталин, Хитлер и Пол Пот могат да му завидят!

Рано или късно злобното кремълско джудже ще бъде изхвърлено на бунището на историята!

Коментар

• Ако военната операция продължи през следващите месеци, както се очаква, Русия може да отчете по-малко от 1,2 млн. раждания следващата година – най-ниското ниво в модерната история, посочва Игор Ефремов, учен и специалист по демографията в Института „Гайдар“ в Москва. Общите смъртни случаи в Русия се доближават до средно 2 млн. души годишно, макар че броят се увеличи по време на пандемията и достигна 2,5 млн. души миналата година.
                              Ако военната операция продължи през следващите месеци, Русия може да отчете по-малко от 1,2 млн. раждания следващата година
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Съветските таралясници и без война падат. Надявам се при ядренните ученията да не гръмне някоя ядренна гемия. 13 души са загиналите при катастрофата със Су-34 в Русия

Това е десетият военен самолет от началото на войната, който се разбива заради неизправност

https://www.segabg.com/hot/category-...a-su-34-rusiya

Коментар

Working...
                                X