https://www.youtube.com/watch?v=yC-05rVaztk, вижте какво правят китайците, качват добива на въглища с нечуван темп.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеУкраинците са пуснали обява, че набират дарения за производството на морски дронове, с които да се защитават от черноморския флот на РФ. За първите два часа от пускането на обявата са се събрали пари за първия дрон, и той ще се казва "Херсон".
Според американците има вероятност Кремъл да направи ответен удар, като този път се говори за взривяване на ядрена бомба в космоса над Украйна и по-точно над Херсон, като бомбата ще създаде мощен насочен електромагнитен импулс. Уверенията са, че този електромагнитен импулс ще повреди всяка една електроника (гражданска и военна). Ще се повредят и една камара електроенергийни съоръжения и дори голям брой транспортни средства.
https://youtu.be/fSu_0RjJEjg
Коментар
-
Украинците са пуснали обява, че набират дарения за производството на морски дронове, с които да се защитават от черноморския флот на РФ. За първите два часа от пускането на обявата са се събрали пари за първия дрон, и той ще се казва "Херсон".
Според американците има вероятност Кремъл да направи ответен удар, като този път се говори за взривяване на ядрена бомба в космоса над Украйна и по-точно над Херсон, като бомбата ще създаде мощен насочен електромагнитен импулс. Уверенията са, че този електромагнитен импулс ще повреди всяка една електроника (гражданска и военна). Ще се повредят и една камара електроенергийни съоръжения и дори голям брой транспортни средства.
Коментар
-
Mateev, ние сме плащали една от най високите цени за газ от Русия мисля, имаше хора които казваха да се сближим с тях и ще ни дадат газта по евтино. Честно никога не съм мислил че е правилно. Виждаш какво става с Украйна и е точно за това. По добре малко по скъпо. Не ти трябва да ставаш зависим за евтини енергизточници. Войната искам да я спират защото ни съсипва икономически. Тъкмо си стъпим на краката и почва поредната простотия и край нямат. Като гледам руснаците може да се изтеглят и напълно, но това въобще няма да означава - край на войната, напротив ще е началото. Защото руснаците си подготвят терена да могат да спрат доставки на обогатен уран и явно заради тях може би, не знам. Техните централи работят с руски, който Уестингхаус купуват от тях и пресоват таблетки. Познай как ще ни ударят от това нещо и ще спрат двата ни реактора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНещо за което много отдавна си говорим тук. А именно, прословутото руско бъдеще време и сричката ЩЕ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Спокойно - ще има преговори, но докато им дойде времето руснаците има да изядат още много много бой по всички фронтове. Няма как - такива са правилата на играта, измислена от самият путкин. Хора като него от добро не разбират. Разбират обаче от пердах, така че каквото повикало, това и се е обадило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Руският народ е унижаван и подтискан повече от всеки друг. Може би само в Африка има по-дрстични случаи. Не знам докога ще търпят...
Коментар
-
Tepix, това за чеченците са глупости и със сигурност фейк. Не ненавиждат нито украинците, нито руснаците. Там войната беше за петрола им, те си извоюваха правото да си го продават и да си вземат парите напълно, знаят си цената по договора и това е което Путин им е обещал и изпълнил. Защото има такива които нито знаят договорената цена, нито си получават парите напълно явно а договора им е с голяма западна фирма, тя е една която преработва и продава 70% от петрола в Света. Казвам това което съм намерил в интернет като информация. Наскоро гледах клип с автори от тази държава и те обясняваха как стоят нещата за техния петрол въпреки че и Казахстан е в РФ..не знам защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеНе знам Матеев, но явно си пристрастен към това че украинците трябва да победят със сила. Според мен конфликт със съседна страна, ако не завърши с преговори и изгледи да си оправят отношенията, просто не е свършил а продължава. Териториите дори нямат значение как ще си ги прехвърлят, по точно прехвърляните територии ще бъдат накрая неизползваеми с разрушени населени места. Погледни как живеем хората, ти ако не се разбираш със съседа си по имот живота ти започва да минава в дисконфорт и това ще ти се отрази на всичко. Има страни в които на това нещо се гледа много сериозно, не може да си купиш имот дори да имаш парите за няколко там да си вземеш, ако не те харесат в населеното място или ако е голямо района. Та съседни страни как ще я карат след война с победа от позиция на силата, и то срещу държава с ядрено оръжие, която от добро сърце не го използва срещу теб, а праща на хората си децата да погиват млади.
- 1 like
Коментар
-
Не знам Матеев, но явно си пристрастен към това че украинците трябва да победят със сила. Според мен конфликт със съседна страна, ако не завърши с преговори и изгледи да си оправят отношенията, просто не е свършил а продължава. Териториите дори нямат значение как ще си ги прехвърлят, по точно прехвърляните територии ще бъдат накрая неизползваеми с разрушени населени места. Погледни как живеем хората, ти ако не се разбираш със съседа си по имот живота ти започва да минава в дисконфорт и това ще ти се отрази на всичко. Има страни в които на това нещо се гледа много сериозно, не може да си купиш имот дори да имаш парите за няколко там да си вземеш, ако не те харесат в населеното място или ако е голямо района. Та съседни страни как ще я карат след война с победа от позиция на силата, и то срещу държава с ядрено оръжие, която от добро сърце не го използва срещу теб, а праща на хората си децата да погиват млади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Същата стратегия я прилагаха и укропите 2014г, немците 41-44г, пейзаните в африкаНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=v_tin;n3988982]Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Дето им намериха личните карти ли, май и на путин картата намериха тогава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko
Асъл, това е и моето мнение! Даже и ги ебът за кураж.......майка им мръсна, все пак сме християни!
За мен е логично кадировците с кеф да убиват украинци и с кеф да изнасилват руснаци - всяко посегателство над неверник увеличава шансовете за повече девици в послето. А знаем, че женското и мъжкото дупе в мюсюлманските култури имат знак за равенство, при все мъжкото задно окосмение - на едни козочукачи колко точно да им пречи?!?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар