IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Има. Армията и флота.
    Чия - тяхната /руска/ ли? Виждаме я колко струва /и колко е била надценявана/ от всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Казвам го, защото бях останал с впечатлението, че някой мислят, че Русия има и други съюзници освен Беларус, Еритрея, Кимландия и Армения.
      Има. Армията и флота.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        Tepix, дронове от Китай получават всички без проблем. Дали те не дърпат конците на всички баламурници, които сега са полудяли да се изтрепват ? Защото без китайско пръстче трябва да ти кажа, че тези неща не могат да се случат.
        Казвам го, защото бях останал с впечатлението, че някой мислят, че Русия има и други съюзници освен Беларус, Еритрея, Кимландия и Армения.

Коментар

• "Село Белогоровка на Луганщине вчера без боя было освобождено от орков
          Да, это то самое село, рядом с которым в мае ВСУ уничтожили более 100 единиц бронетехники и ликвидировали более 400 оккупантов."

Коментар

• Tepix, дронове от Китай получават всички без проблем. Дали те не дърпат конците на всички баламурници, които сега са полудяли да се изтрепват ? Защото без китайско пръстче трябва да ти кажа, че тези неща не могат да се случат.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              И Еритрея са пропуснали От Еритрея русия ще получи копия и лъкове
              Пак е нещо. От Китай и купа с оризови нудели не са получили.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Тука имат грешка, Ирански дронове все пак са дошли. Скоро и севернокорейски снаряди ще дойдат
                И Еритрея са пропуснали От Еритрея русия ще получи копия и лъкове

Коментар

• Така е само Германия може да подържа як търговски профицит от всички некадърници в ЕС. Тя го крепи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ...
                    1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
                    2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
                    3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
                    4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)..
                    т1. не ти е вярна ЕС е проект платен от САЩ (както и съвременна Япония)

в т.4 дори си посочил защо има интерес България да помага на Украйна

и малко тъжни за ватенките новинки от фронта:

Click image for larger version

Name:	haha.jpg
Views:	1
Size:	29.5 КБ
ID:	3964254

(а ги предупреждаваха, но те не вярваха)

Коментар

• Груьо, да не мислиш че руснаците и украинците си чупят краката да подкрепят Зе и Путин..нема такава нещо..това са сънища. Руските войни зарязаха техниката и сега в териториите има по малко руска армия отколкото в Киев да се развлича. Какво ти пука за Северна Фиромия, на нея не и пука за нея, да да вземем да ги присъединим заедно с шиптърите с които вървят в комплект. Фиромците не са проблем толкова, но предстваяш ли си тяхното шиптърско братство да има право с лична карта да ходи до България. Отврат.

Коментар

• Аз за последен път ще пробвам и ви оставям да си драскате из темата с тролщините и от едната, и от другата страна - все пак не мога да не призная, че довотията на Макс е недостижима за тролчетата от Козяк, ама на него май му идва и отвътре, че даже си и вярва, като Путя пред портите на Киев

Та не разбрах къде е интересът на България в цялата работа. Чух някакви фантасмагорични лафове как украинците се биели заради мен, иначе рашките идвали и почвали да ядат деца за закуска, и дотам. ЧУх и как следва да сме солидарни, ама за какво и защо - не разбрах. Ще пробвам с 3-4 точки по основните теми:
                        1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
                        2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
                        3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
                        4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)

Та от всичко казано по-горе, жу су и Зеленко върви, щото още е топло и няма ядове, т.е. дебологъзите и разглезени европейци (от които сме част - и то с кеф, само малоумник би сменил ЕС за Рашата) не са усетили дебелия. Е, има там някаква инфлацийка, но всичко е точно, няма драма - то ние грипа преживяхме, та това няма да преживеем. Обаче зимата, ако има и студ, и инфлация (и двете изглеждат незибежни), пък ако се появи и безработица, логично ще дойде въпроса, който задавам и сега - какво ми пука за двете джуджета Зеленко и Путя, дето са решили да си мерят израстъците на наш гръб (и малко по-бадолу). да се оправят - изобщо не ми пука дали в украйна ще говорят руски, или в русия - украински, както и чия е Киевска рус. Гледам си нашия интерес, а той е ниски цени на енергоносителите и да сме част от ЕС. И понеже ЕС не могат да ни пръднат на детеправния орган (точно както не можеха да изхвърлят маляките от ЕЗ преди 10 години, а им наляха поредните стотици милиарди) по никой начин -това е прогнил откъм устои съюз, крепящ се само на папуто от Дойчланд, то значи можем да си правим каквото си искаме.

Апропо, ние, като най-верен васал на ЕС (както преди на сесесере), хем признахме дивотията северна фиромия с все езика (направо срахме на родовата си памет, ама поне умнокрасиво срахме де, едно демократично такова, а не като Гошо тарабата по комунистически преди 70 години), хем ни намалиха парите по плана за възстановяване, хем не ни дадоха и евро компенсация, задето първи се направихме на мъже и престанахме да получваме газ от рашките....

та така -спирам, бройте си там квадратните километри, подрепяйте си зеленко или путя, ваша воля. Мен ме вълнува интересът на България, а той засега е в миманса
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                          Тука имат грешка, Ирански дронове все пак са дошли. Скоро и севернокорейски снаряди ще дойдат

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Това с разпада на РФ не го казвай дори на шега.
                            В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.
                            За съжаление мисля, че вече Руската Федерация, не може да остане цяла след тази загуба и този срам ! Абсурд !

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хахаха, искрено се разсмях. Мечтаеш за разпад на Украйна, като всички вече виждат ,че РФ е пред такъв. Значи след като не можем да победим украинците да се разпаднат, а ? Смешно и жалко !!!
                              Всичко свърши за руснаците и от тук нататък ги чака само още загуба до края който признавам може да се проточи ,но това е края и на Руската Федерация и на днешното кремълско управление.
                              Това с разпада на РФ не го казвай дори на шега.
                              В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                Вати ко стаа ве? Дракона и той нещо се дърпа?
                                Китай пак отряза Русия за дълг в юани

Пекин не е готов да направи изключение за Москва, призна руски зам.финансов министър

https://www.segabg.com/hot/category-...-za-dulg-yuani
                                БРИКС вече ще диктува правилата. Само ЮАР и Бразилия да оцелеят, а Индия и Китай да изчакат да се включат на страната на победителя.
                                Турция вече избра.

Засега от целия БРИКС май само Иран е дал истинска помощ на филипкиркоровците.

Коментар

Working...
                                X