IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

И двете са верни, старшинка. Империи, които се стремят да се разширяват с войни, в крайна сметка се разпадат. Проблемът им е, че не водят ли войни пак се разпадат. Въпросът е коя война ще доведе до разпада на Ръшката? Дали тази с Украйна или друга? Все още не съм убеден напълно, че ще е тази, но гледам ти си убеден
    Русия не се разширява, тя укрепва границите си. С колко ще се разшири Русия, като прибави размерите на една малка България или си скаран със сметалото? Все едно да си залепиш етикет на ташаците и с това да станеш по-тежък. Опорките са ви изпилили тиквите, като радиоточки сте. Де да милеехме така за нашите интереси така, както сме се загрижили за американските. Виж унгарците какво правят, гордите унгарци, спирали с голи гърди танковете на руснаците:

https://blitz.bg/svyat/ungarskiyat-v...ews921884.html

Жалко, че е публикувано в жълт вестник, но ние нямаме сериозна преса, всичко е грантаджии. Е, който се интересува, намира, чете чужда преса, чете нещо наше.

Коментар

• Рашистите в Украина в първите 3 дни от войната

Коментар

• Руска ракета уби бебе на 2 дни в Запорожка област, при удара по болницата са ранени двама лекари

През нощта нашествениците са обстреляли с ракети С-300 родилното отделение на местна болница във Волнянск.

Това е истината. Шепа бездушни рос тролейбуса и един заблуден промит мозък я отричат, но не могат да я скрият.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• mirodes, получават си парите от петрола до копейка, Русия нищо не им дава. Друг е въпроса, че успяват да си продадат петрола така и да си получат парите, нещо което са договорили явно с Путин. И така войната там е спряна. Те и да се разбунтуват сега срещу Русия, това няма да им доведе нейн заместник, който да им осигури това нещо. Ти да не мислиш, че 6 милиона българи изкарват по малко приходи и не влизат такива пари и в България, хората като работят също си изкарват такива пари и дори много повече.

Коментар

• Имат демографски проблеми, защото са се определили към тази група държави - Европа и Америка, ако минат към Азия няма да имат демографски проблеми. Като гледам украинските руснаци и те нямат демографските проблеми на тези двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
              Защо могат да се адаптират, изолацията на Русия ще им покаже че не е толкова страшно и те ще приемат този път на развитие. САЩ и Европа вървят по един път на демографски срив, който е следствие липсата на переспектива - раждат се деца с дългове. Ето ЕЦБ предпочита вместо да заличи дълговете на собствените си държави и да приеме деварвация на парите които емитира , да продаде тези облигации на Китай. Вместо да приеме едно честно решение на проблема.
              То щото в Русия хич няма демографски проблеми. И тая война допълнително ще ги задълбочи със смъртта и тежките ранявания на млади мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не само зелен, ами и объркан. Не знам, колко си общувал с руски граждани, аз стигнах твърде надълбоко.
                Освен това, Империя (устойчива) се гради чрез отношения към и между съставляващите я народи, т.к. силата винаги е в спойката. Относно армии и оръжия, нещата също са извън плиткия ти коловоз, т.к.войните, се губят и печелят от хората. За количествата оръжие,разбира се, е трудно да се равнят с НАТО и Китай по разбираеми причини но, нещата са многослойни и не са хапка за устата на едного, колкото и да зяпа и да кряка.
                Каква спойка?Кадиров се похвали ,че Чечня получава от руският бюджет 11 трилиона рубли всяка година. Това са 35 милиарда лева всяка година за население от 1,5 милиона души. Най-много на човек от населението от всички руски републики и автономни области. Т.е плащат си на чеченците иначе ония при първа възможност пак ще се разбунтуват.Никаква спойка няма,ами на другите народи освен руският им е изгодно Русия да ги храни. Ама като намалеят постъпленията в бюджета друга песен ще запеят.

Коментар

• Защо могат да се адаптират, изолацията на Русия ще им покаже че не е толкова страшно и те ще приемат този път на развитие. САЩ и Европа вървят по един път на демографски срив, който е следствие липсата на переспектива - раждат се деца с дългове. Ето ЕЦБ предпочита вместо да заличи дълговете на собствените си държави и да приеме деварвация на парите които емитира , да продаде тези облигации на Китай. Вместо да приеме едно честно решение на проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Зелен съм на куков ден. Знам повече за историята на Русия от 99 процента от русофилите.И ми е пределно ясен руският манталитет. За тях е най-важно да са "велика "сила и имперският манталитет. За свои считат всички,които служат на империята, дори убийци на руснаци като Кадиров. А"нацисти"са всички, които се противопоставят на имперските им амбиции. Само да те светна теб и другите мурзилки във форума, че империя се гради със силна армия и оръжия. А руските определено не са такива. Ако наистина воюваха с НАТО най-много за месец руските войски в Украйна щяха да бъдат унищожени с авиация, ракети и така нататък. Щеше да стане като в Сирия, където вагнеровците нападнаха американска база и ония ги попиляха.
                    Не само зелен, ами и объркан. Не знам, колко си общувал с руски граждани, аз стигнах твърде надълбоко.
                    Освен това, Империя (устойчива) се гради чрез отношения към и между съставляващите я народи, т.к. силата винаги е в спойката. Относно армии и оръжия, нещата също са извън плиткия ти коловоз, т.к.войните, се губят и печелят от хората. За количествата оръжие,разбира се, е трудно да се равнят с НАТО и Китай по разбираеми причини но, нещата са многослойни и не са хапка за устата на едного, колкото и да зяпа и да кряка.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                      И това го казва човекът, чиято глава е промита през годините от рашистка пропаганда до степен да вярва в тезата за бойни комари?
                      Още преди време, Порошенко обяви, когато щатите им подариха две надувни лодки, че щял да прави "москитен" черноморски флот. Т.е., бойни "комари". Днес, това е вече факт. Биологично оръжие,се разработва и ползва също отдавна. А ти разправяш, не било достоверно? Наистина, вземи се определи.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        И защо ще искат китайците да разрушат двамата си най-големи източника на доходи? така ще живеят по-добре ли
                        Опорката е,че Китай е лошо нещо за западните държави, затова те трябва да оставят Путин да си вее байряка, за да бъде съюзник в борбата с Китай.
                        Ама първо Путин е съюзник на Китай, не негов враг и второ Китай е книжен тигър.И е силен само на хартия.

Коментар

От известно време си личи, че си зелен.
                          Зелен съм на куков ден. Знам повече за историята на Русия от 99 процента от русофилите.И ми е пределно ясен руският манталитет. За тях е най-важно да са "велика "сила и имперският манталитет. За свои считат всички,които служат на империята, дори убийци на руснаци като Кадиров. А"нацисти"са всички, които се противопоставят на имперските им амбиции. Само да те светна теб и другите мурзилки във форума, че империя се гради със силна армия и оръжия. А руските определено не са такива. Ако наистина воюваха с НАТО най-много за месец руските войски в Украйна щяха да бъдат унищожени с авиация, ракети и така нататък. Щеше да стане като в Сирия, където вагнеровците нападнаха американска база и ония ги попиляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

Китайците няма да търпят дълго тези панаири, сега склониха глава, но не са искренни. Ще искат да вземат Европа, а САЩ да го разрушат. ...
                            И защо ще искат китайците да разрушат двамата си най-големи източника на доходи? така ще живеят по-добре ли

Коментар

Сам си противоречиш: Хем била щяла да се разпадне заради войната, хем поради липса на такава. Хайде, определи се, кое е вярното,за начало.
                              И двете са верни, старшинка. Империи, които се стремят да се разширяват с войни, в крайна сметка се разпадат. Проблемът им е, че не водят ли войни пак се разпадат. Въпросът е коя война ще доведе до разпада на Ръшката? Дали тази с Украйна или друга? Все още не съм убеден напълно, че ще е тази, но гледам ти си убеден
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тия опорки съм ги слушал още от 1982г като бях в първи клас в училище. А баща ми ги е слушал от 1950 г.Как пък за 72 години не измислихте нещо ново?
                                Винаги съм се чудил, как са успели да убедят милиони хора, след ВСВ, че САЩ са враг на СССР.

А за днешните, хайде неграмотни,
                                ама 1998г. САЩ спасиха буквално от глад Русия ииии те са врагът бре, не крадльото с яхтите...който има забрана за други доходи освен заплатата
                                и това да пропуснем, ама крадльото вече на смърт ги праща и пак слепи и глухи

Коментар

Working...
                                X