IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Така ли мислиш? Ами защо тогава защитаваш Путинската диктатура?
    А защо да не я защитава??? И кой определя че дадена власт е диктатура??? Той защитава друга гледна точка, ако по време на комунизма наказваха за тази друга гледна точка, сега отново ли ще наказват- ако е така , защо заменихме едното наказание за друго??

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не ти разбирам гледната точка- пуснал си някакъв коментар под изказване на борел относно мен. Аз какво съм казал- че при мен е 0 градуса , а в полша вали сняг и трябва у вас да бъде 17 градуса. Какво ми е терористичното, доколкото си спомням май си по голям от мен с 4-5 години- ама май си доста изпращял
      Злобееш и наглееш в този форум и се подиграваш на чуждото нещастие. Наглост, висша наглост !!!!!!!!!!!

Коментар

Ами то и защитаването и поддръжката на тероризма е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ама ти нямаш нищо напротив да си престъпник, нали ...
        Не ти разбирам гледната точка- пуснал си някакъв коментар под изказване на борел относно мен. Аз какво съм казал- че при мен е 0 градуса , а в полша вали сняг и трябва у вас да бъде 17 градуса. Какво ми е терористичното, доколкото си спомням май си по голям от мен с 4-5 години- ама май си доста изпращял

Коментар

По стар укропски обичай да изцепим някоя ракета в жилищен блок
          В жилой дом в Киеве попала ракета НАТО (ФОТО, ВИДЕО)

23.11.2022 - 18:23

Обломок зенитной ракеты ЗРК IRIS/T или NASAMS найден в районе удара украинской ПВО по жилым зданиям Киева.
          Вие съборихте блоковете в половин Украйна, и сега се възмущаваш, че защитавайки се от вашия тероризъм някаква отломка била паднала някъде си. Откъде намираш тази висша наглост и нахалство да плещиш подобни простотии?

Все едно аз да дойда и да ти съборя къщата и след това да те обвинявам тебе, че една тухла е паднала на колата ми. Наглост, висша наглост, нали.

Коментар

• Сенатор-республиканец Марджори Тейлор Грин задаёт неудобные для Белого дома вопросы по спонсированию киевского режима. Ранее она же стала инициатором законопроекта об аудите всех платежей Киеву от администрации Байдена

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/148363...a-senator.html
            Politikus.info

Коментар

Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС

Автор: еxxpress.at. Следвайте "Гласове" в Телеграм
              Ами то и защитаването и поддръжката на тероризма е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ама ти нямаш нищо напротив да си престъпник, нали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Mateev, не може да искаш всички да спазват официалната политика на ЕС, тогава той се превръща в диктатура в която друго политическо мнение освен официалното е забрането. Преди 33 години беше така в България, броя на политическите партии се свеждаше до една партия и дори избори се провеждаха.
                Така ли мислиш? Ами защо тогава защитаваш Путинската диктатура?

Коментар

• Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС

Автор: еxxpress.at. Следвайте "Гласове" в Телеграм

Санкции срещу Русия, енергийна криза, инфлация. Студената зима е точно зад ъгъла. За главния дипломат на ЕС Жозеп Борел (75 г.) тя не може да бъде достатъчно студена. Сега е моментът да докажем, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията.

Съобщава се също, че Борел е нарекъл температурата в апартаментите от над 17 градуса по Целзий "престъпление срещу европейските ценности". Цитиран е да казва: "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

Не знам колко градуса е в бг, но в полша вече вали сняг и за утре Т е около минус 4. При мен е около 0. Хайде момчета докажете че сте европейци- парното на нула и под юргана на топло

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
                    Чета какво се е изписало през последните дни и виждам, че ватниците не знаят какво е нито морал, нито логика.
                    Затова имам предложение към нормалните хора в темата....да спрем дискусията с няколкото подмити трола славещи Расия и да ги оставим да си говорят сами два три дена....да погледаме отстрани и да се посмеем.
                    Това нещо стана само че наопъки- аз и няколко други човека не писахме няколко дни- сигурно 3 дни. на вторият ден един от твоите тъпанари написа - за какво сме тук ако не правим пари

Коментар

• По стар укропски обичай да изцепим някоя ракета в жилищен блок
                      В жилой дом в Киеве попала ракета НАТО (ФОТО, ВИДЕО)

23.11.2022 - 18:23

Обломок зенитной ракеты ЗРК IRIS/T или NASAMS найден в районе удара украинской ПВО по жилым зданиям Киева.

Коментар

• Мод , никакво чувство за хумор нямаш !

Коментар

Господа модератори, време е да започнете да ограничавате или дори BAN-вате всички членове на форума, които ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИЗМА НА РУСИЯ !!! Вече имаме официална Европейска политика и предполагам не искате форума ви също да се превърне във ФОРУМ, ПОДКРЕПЯЩ ТЕРОРИЗМА !!!

Направете си там съвещание или каквото изискват там вашите правила и официално обявете, че в този форум е забранено да се публикуват постинги в защита на държава, подкрепяща тероризма !!!

Пиша го съвсем сериозно. Вече не говорим за ваши права дали някой има правото да пише каквото си иска или не. Вече говорим за ваши ЗАДЪЛЖЕНИЯ да спазвате официалната политика на Евросъюза.
                          Точно така. И напиши същото в темата "До Investorbg"

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Абе, рашистите. Нали СВО беше за денацификация и демилитаризация? Нацисти не намерихте, демилитаризацията стана милитаризация. И сега какво? Целите на СВО не са изпълнени. Затънахте в блатото, чак мобилизация направихте. Какво се случи с милионната ви армия, че хващате народа от улицата? За сметка на това тормозите цивилното население, с което уж сте един народ, защото на фронта сте куци коне.
                            Това че така се тормози цивилното население в Украйна, го имаше по руските медии, клипове има в които там има хора сериозни се изказват че това нещо не е нормално и питаха се по този въпрос - Какво правим ние всъщност ? Може да се намерят тези клипове.

Коментар

• Абе, рашистите. Нали СВО беше за денацификация и демилитаризация? Нацисти не намерихте, демилитаризацията стана милитаризация. И сега какво? Целите на СВО не са изпълнени. Затънахте в блатото, чак мобилизация направихте. Какво се случи с милионната ви армия, че хващате народа от улицата? За сметка на това тормозите цивилното население, с което уж сте един народ, защото на фронта сте куци коне.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Mateev, не може да искаш всички да спазват официалната политика на ЕС, тогава той се превръща в диктатура в която друго политическо мнение освен официалното е забрането. Преди 33 години беше така в България, броя на политическите партии се свеждаше до една партия и дори избори се провеждаха.

Коментар

Working...
                                X