Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Казвам го, защото бях останал с впечатлението, че някой мислят, че Русия има и други съюзници освен Беларус, Еритрея, Кимландия и Армения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеTepix, дронове от Китай получават всички без проблем. Дали те не дърпат конците на всички баламурници, които сега са полудяли да се изтрепват ? Защото без китайско пръстче трябва да ти кажа, че тези неща не могат да се случат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ Еритрея са пропуснали От Еритрея русия ще получи копия и лъкове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТука имат грешка, Ирански дронове все пак са дошли. Скоро и севернокорейски снаряди ще дойдат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)..
в т.4 дори си посочил защо има интерес България да помага на Украйна
и малко тъжни за ватенките новинки от фронта:
(а ги предупреждаваха, но те не вярваха)
- 1 like
Коментар
-
Груьо, да не мислиш че руснаците и украинците си чупят краката да подкрепят Зе и Путин..нема такава нещо..това са сънища. Руските войни зарязаха техниката и сега в териториите има по малко руска армия отколкото в Киев да се развлича. Какво ти пука за Северна Фиромия, на нея не и пука за нея, да да вземем да ги присъединим заедно с шиптърите с които вървят в комплект. Фиромците не са проблем толкова, но предстваяш ли си тяхното шиптърско братство да има право с лична карта да ходи до България. Отврат.
Коментар
-
Аз за последен път ще пробвам и ви оставям да си драскате из темата с тролщините и от едната, и от другата страна - все пак не мога да не призная, че довотията на Макс е недостижима за тролчетата от Козяк, ама на него май му идва и отвътре, че даже си и вярва, като Путя пред портите на Киев
Та не разбрах къде е интересът на България в цялата работа. Чух някакви фантасмагорични лафове как украинците се биели заради мен, иначе рашките идвали и почвали да ядат деца за закуска, и дотам. ЧУх и как следва да сме солидарни, ама за какво и защо - не разбрах. Ще пробвам с 3-4 точки по основните теми:
1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)
Та от всичко казано по-горе, жу су и Зеленко върви, щото още е топло и няма ядове, т.е. дебологъзите и разглезени европейци (от които сме част - и то с кеф, само малоумник би сменил ЕС за Рашата) не са усетили дебелия. Е, има там някаква инфлацийка, но всичко е точно, няма драма - то ние грипа преживяхме, та това няма да преживеем. Обаче зимата, ако има и студ, и инфлация (и двете изглеждат незибежни), пък ако се появи и безработица, логично ще дойде въпроса, който задавам и сега - какво ми пука за двете джуджета Зеленко и Путя, дето са решили да си мерят израстъците на наш гръб (и малко по-бадолу). да се оправят - изобщо не ми пука дали в украйна ще говорят руски, или в русия - украински, както и чия е Киевска рус. Гледам си нашия интерес, а той е ниски цени на енергоносителите и да сме част от ЕС. И понеже ЕС не могат да ни пръднат на детеправния орган (точно както не можеха да изхвърлят маляките от ЕЗ преди 10 години, а им наляха поредните стотици милиарди) по никой начин -това е прогнил откъм устои съюз, крепящ се само на папуто от Дойчланд, то значи можем да си правим каквото си искаме.
Апропо, ние, като най-верен васал на ЕС (както преди на сесесере), хем признахме дивотията северна фиромия с все езика (направо срахме на родовата си памет, ама поне умнокрасиво срахме де, едно демократично такова, а не като Гошо тарабата по комунистически преди 70 години), хем ни намалиха парите по плана за възстановяване, хем не ни дадоха и евро компенсация, задето първи се направихме на мъже и престанахме да получваме газ от рашките....
та така -спирам, бройте си там квадратните километри, подрепяйте си зеленко или путя, ваша воля. Мен ме вълнува интересът на България, а той засега е в мимансаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Това с разпада на РФ не го казвай дори на шега.
В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хахаха, искрено се разсмях. Мечтаеш за разпад на Украйна, като всички вече виждат ,че РФ е пред такъв. Значи след като не можем да победим украинците да се разпаднат, а ? Смешно и жалко !!!
Всичко свърши за руснаците и от тук нататък ги чака само още загуба до края който признавам може да се проточи ,но това е края и на Руската Федерация и на днешното кремълско управление.
В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВати ко стаа ве? Дракона и той нещо се дърпа?
Китай пак отряза Русия за дълг в юани
Пекин не е готов да направи изключение за Москва, призна руски зам.финансов министър
https://www.segabg.com/hot/category-...-za-dulg-yuani
Турция вече избра.
Засега от целия БРИКС май само Иран е дал истинска помощ на филипкиркоровците.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар