Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не ти разбирам гледната точка- пуснал си някакъв коментар под изказване на борел относно мен. Аз какво съм казал- че при мен е 0 градуса , а в полша вали сняг и трябва у вас да бъде 17 градуса. Какво ми е терористичното, доколкото си спомням май си по голям от мен с 4-5 години- ама май си доста изпращял
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАми то и защитаването и поддръжката на тероризма е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ама ти нямаш нищо напротив да си престъпник, нали ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПо стар укропски обичай да изцепим някоя ракета в жилищен блок
В жилой дом в Киеве попала ракета НАТО (ФОТО, ВИДЕО)
23.11.2022 - 18:23
Обломок зенитной ракеты ЗРК IRIS/T или NASAMS найден в районе удара украинской ПВО по жилым зданиям Киева.
Все едно аз да дойда и да ти съборя къщата и след това да те обвинявам тебе, че една тухла е паднала на колата ми. Наглост, висша наглост, нали.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сенатор-республиканец Марджори Тейлор Грин задаёт неудобные для Белого дома вопросы по спонсированию киевского режима. Ранее она же стала инициатором законопроекта об аудите всех платежей Киеву от администрации Байдена
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/148363...a-senator.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБорел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС
Автор: еxxpress.at. Следвайте "Гласове" в Телеграм
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, не може да искаш всички да спазват официалната политика на ЕС, тогава той се превръща в диктатура в която друго политическо мнение освен официалното е забрането. Преди 33 години беше така в България, броя на политическите партии се свеждаше до една партия и дори избори се провеждаха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС
Автор: еxxpress.at. Следвайте "Гласове" в Телеграм
Санкции срещу Русия, енергийна криза, инфлация. Студената зима е точно зад ъгъла. За главния дипломат на ЕС Жозеп Борел (75 г.) тя не може да бъде достатъчно студена. Сега е моментът да докажем, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията.
Съобщава се също, че Борел е нарекъл температурата в апартаментите от над 17 градуса по Целзий "престъпление срещу европейските ценности". Цитиран е да казва: "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".
Не знам колко градуса е в бг, но в полша вече вали сняг и за утре Т е около минус 4. При мен е около 0. Хайде момчета докажете че сте европейци- парното на нула и под юргана на топло
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеЧета какво се е изписало през последните дни и виждам, че ватниците не знаят какво е нито морал, нито логика.
Затова имам предложение към нормалните хора в темата....да спрем дискусията с няколкото подмити трола славещи Расия и да ги оставим да си говорят сами два три дена....да погледаме отстрани и да се посмеем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Господа модератори, време е да започнете да ограничавате или дори BAN-вате всички членове на форума, които ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИЗМА НА РУСИЯ !!! Вече имаме официална Европейска политика и предполагам не искате форума ви също да се превърне във ФОРУМ, ПОДКРЕПЯЩ ТЕРОРИЗМА !!!
Направете си там съвещание или каквото изискват там вашите правила и официално обявете, че в този форум е забранено да се публикуват постинги в защита на държава, подкрепяща тероризма !!!
Пиша го съвсем сериозно. Вече не говорим за ваши права дали някой има правото да пише каквото си иска или не. Вече говорим за ваши ЗАДЪЛЖЕНИЯ да спазвате официалната политика на Евросъюза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеАбе, рашистите. Нали СВО беше за денацификация и демилитаризация? Нацисти не намерихте, демилитаризацията стана милитаризация. И сега какво? Целите на СВО не са изпълнени. Затънахте в блатото, чак мобилизация направихте. Какво се случи с милионната ви армия, че хващате народа от улицата? За сметка на това тормозите цивилното население, с което уж сте един народ, защото на фронта сте куци коне.
Коментар
-
Абе, рашистите. Нали СВО беше за денацификация и демилитаризация? Нацисти не намерихте, демилитаризацията стана милитаризация. И сега какво? Целите на СВО не са изпълнени. Затънахте в блатото, чак мобилизация направихте. Какво се случи с милионната ви армия, че хващате народа от улицата? За сметка на това тормозите цивилното население, с което уж сте един народ, защото на фронта сте куци коне.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Mateev, не може да искаш всички да спазват официалната политика на ЕС, тогава той се превръща в диктатура в която друго политическо мнение освен официалното е забрането. Преди 33 години беше така в България, броя на политическите партии се свеждаше до една партия и дори избори се провеждаха.
Коментар
Коментар