Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКой казва че са 110 000- това го казват само украинците- тоест мечтателите
Не стоят обаче така нещата с лъжливата руска пропаганда и с лъжливия Путин и неговите лъжливи подлоги по света. Те дори и добро утро да ти кажат, веднага провери къде е слънцето, защото е 99.9999999% сигурно, че ще те излъжат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дали съм горд е трудно да се каже, навални е осъден за кражба и присвояване. Така че, горд съм че крадец е в затвора- да. А нашите крадци кога ще отидат и те там- тогава ще бъда още по горд
Тез същите дето научиха и нашите апапи да крадатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Кой казва че са 110 000- това го казват само украинците- тоест мечтателите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам колега от афганистан- казва че буквално всеки ден са убивали или ранявали говедар там. Работих с англичанин, който е бил на разни мисии- той казваше същото- буквално всеки ден се вдига и сваля флага за убитите- ти си мисли каквото искаш
Може да се поинтересуваш дали и войниците от СССР са вярвали на афганистанските си съюзници.
- 1 like
Коментар
-
Дали съм горд е трудно да се каже, навални е осъден за кражба и присвояване. Така че, горд съм че крадец е в затвора- да. А нашите крадци кога ще отидат и те там- тогава ще бъда още по горд
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Колко са избили?2400 за над 20 години.Съотношение 1 към 100 с талибаните. Руснаците за 10 месеца в Украйна дадоха 110 хиляди жертви.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кои градове са превзели талибаните като САЩ бяха в Афганистан?Криеха се по селата и планините.
Естествено, че САЩ ще се изтеглят както навремето се изтеглиха СССР(които между другото имаха успех в Афганистан).От какъв зор да хабят стотици милиарди за Афганистан. Дадоха им оръжие,ония избягаха.Ами да си сърбат попарата.
Коментар
-
Сигурно си много горд,че в затвора е руски националист като Навални,а освободиха от руски затвор един от убийците на децата в Беслан.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, защото си пазят боеспособността на армията, ами ако стане още по голяма война какво ще правят тогава ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не бе. 110 МИЛИОНА са.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДа 2400 ще са, това няма как да е вярно, 2400 са умрелите от ненасилственна смърт американски войници докато са били в Афганистан и дори те са повече. Убитите от талибаните са поне 150 хиляди за 20 години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Колко са избили?2400 за над 20 години.Съотношение 1 към 100 с талибаните. Руснаците за 10 месеца в Украйна дадоха 110 хиляди жертви.
- 1 like
Коментар
Коментар