Тази година ЕС ще започне да се разпада, Франция ще излезе от него и това ще го обрече на разпад. Това е начин да се спре войната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, ако в България имаше тотална корупция нямаше да имаме улици и щяхме да сме на черни пътища. Има много хора които не крадат обществените пари и правят с тях тези общи неща, не може да няма и депутати. В Украйна има много бивши участници в управлението на страната, които сега признават че са крали много и съжаляват като виждат какво става със страната им. Защото ако нямаха толкова много бедни хора нямаше да може за пари да се записват в армията, на 90% от тези във ВСУ не им пука и дори не приемат че Украйна е загубила територии. Дори гледах един блогер надъхан интервюира ВСУ на фронта и те му казват да се успокои - не е никаква трагедия че тези от Донбас се отделили и щели да отидат в Русия, не било трагично. Онзи е от другия край на Украйна и те му обясняват че са ходили в Русия и там се живее нормално, нищо им няма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Докарай третия свят при теб,ти ставаш третия свят
Това важи и за БГ.Докарай селяните в СФ и големите градове и те стават села
Населението на София към днешна дата е приблизително 1,3млн. души,а може би и повече...
Населението на Панагюрище през 1861 година е 12 500 - българи.
Населението на Панагюрище към днешна дата е 16 150 души, а меже би и по-малко
На теб оставям изводите,ако София не беше станала столица и не бяха дошли селяните в София,що за брутално провинциално градче щеше да е...
И да,нужно е време ,за да могат селяните да "поемат " градската култура....Едно,две а понкога и трето ,четвърто поколение...Нищо не става с магическа пръчка....
ПП Да не говорим ,че според мен, в Панагюрище,преди Освобождението е имало точно толкова градска култура,колкото и в София....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Аз, моето семейство и почти всички мои приятели гласуват за ПП-ДБ. Имам един бивш съученик, който гласува за ГЕРБ, мой приятел сега гласува за ИТН, а бивш шеф - за Величие на предните и за МЕЧ на последните.
Ясно осъзнавам, че веднага ще ме опонират с думичката КОРУПЦИЯ, но то кой депутат и коя партия не са корумпирани? Започвам да си мисля, че това е обща болест на висшите властимащи, при това не само в България, но и по целия свят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
барбарончо, кога ще разберете, че малоумници като прасето, кирчо и невестулката-кокорчо, тиквата и тн никой не ги избира
а ни ги натрисат нашите западни приятели под формата на избори
сериозно, някой тук гласувал ли е за пп-дб?
за герб?
за дпс-тата?
- 7 Харесвания
Коментар
-
satz, може пък да проработи, ако чуе който трябва и направи долара частично конвертируем само при търговски сделки и да нямат право да го ползват за същровище в което да влагат спесяванията си по културен начин казано, по некултурен - който откраднал да обръща рублите в долари. Какво ще правят съкровищниците не знам тогава, но хората се молят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМеждувременно как върви живота в "Руския свят" и тея са тръгнали да " освобождават" някого.......
https://youtu.be/XKb5jergMzE?si=mTeaSKJHEuW0h7rR
Об этом нам сообщил высокопоставленный источник в Церкви. По его словам, патриарх Кирилл отдал соответствующие распоряжения для того, чтобы помочь реализации задачи"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНякакъв германски мисля политик беше споменал, че ефектът от приема на мигранти е все едно да пуснеш по улиците да вървят горили като въпросната
Това важи и за БГ.Докарай селяните в СФ и големите градове и те стават села
- 4 Харесвания
Коментар
-
Междувременно как върви живота в "Руския свят" и тея са тръгнали да " освобождават" някого.......
https://youtu.be/XKb5jergMzE?si=mTeaSKJHEuW0h7rR
- 6 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, в Украйна откровенно казват от естабилишмънта им журналисти негови говорители - Вайната им трябвала за да получават пари за заплати, без нея нямало да има заплати. Тези хора са голям проблем, те имат проблем с възприемането на Света. Вече са възпитани да приемат корупцията за нормалното състояние. Те наистина така мислят. Другото което ме е впечатлило е че възприемат тези в Донбас като безправни и постоянно говорят Русия да им ги върне и никога, никой не казва че те трябва да го желаят. Страшна работа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
барбарончо, кога ще разберете, че малоумници като прасето, кирчо и невестулката-кокорчо, тиквата и тн никой не ги избира
за герб?
за дпс-тата?Корупцията е необходимо зло. Ако я премахнат, кой ще иска да управлява държавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЛошото е, че ще изгонят само боклуци като оня путлериста в Германия.
Умните и красивите няма да пожелаят да живеят на по-малко от 1000 км
от боклуците в парламента (80%) и техните избиратели
за герб?
за дпс-тата?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Нещо и от AI
Излиза,че най-умната документирано горила е била по-интелигентна от президента на САЩ хахаИ то с не малко
То проблема е още по-голям
Че тая горила е по-умна от почти цялото население на Африка и отчасти Латинска Америка.
И сега стигаме до въпроса защо уж умните в ЕС и САЩ приемат това население като мигранти.
Някакъв германски мисля политик беше споменал, че ефектът от приема на мигранти е все едно да пуснеш по улиците да вървят горили като въпросната. И после имаше сериозни проблеми със съда.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кисимов, какво ще правят в ЕС грузинците, колкото да се качат много маймуни на клона и той да се счупи. Друг въпрос е колко е жизнеспособен клона. Китай продава и на двете страни части за дронове и въобще не им пука да спрат това нещо. При азиатците злото и доброто са други, не са като при нас. Сащ много държат да ги експлоатират, защото не са до задните им части.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар