Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram
и ванс е олигофрен при това е директно на конци на няколко магната.Има клипчета как Джей Ди Ванс нарича Тръмп идиот и го сравнява с Хитлер, а сега му е вицепрезидент
https://youtu.be/2GIIT_LSNfI?si=Hwnu0xpAnkvC_3g7Last edited by mitko2848; 01.03.2025, 20:58.
- 1 like
Коментар
-
Едната ми версия е, че джуджето Зеленски имаше ясен сценарий, но се опита да импровизира и да си надгради репликите, което доведе до раздразнението на по-опитните актьори и го изгониха от сцената. Втората версия, която е по-вероятна, е че сценарият изискваше heel turn за персонажът Зеленски, за да може публиката да се радва и да ръкопляска, когато таг-тиймът на добрите го тръшне през масата и го изхвърли от ринга. Чакам някой бейбифейс да поеме ролята на президент на Украйна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Така става защото си си повярвал на ценностите. "Нашите ценности" както ги наричат.
Но това не са ценности, това е маркетингов трик. Навряха ти лесни парички под нослето и те направиха абсолютно безпомощен и беззащитен.
Натресоха ти и смъртен враг.
Сега вече с тънкото си гласче претендираш за образцовост и искаш да защитиш мъничкия си свят.
Коментар
-
Мирът няма цена, той е безценен и всяка цена която се плати за него е нищожна. Територии са се прехвърляли и по мирен начин, дори държавите постигат такова приятелство че едната предлага на другата някакви територии ако другата може да ги развие, а виждат че те самите няма да могат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Selena2024, напълно професионално се държи Тръмп, някой му е казал че война се спира много по трудно отколкото се пали. Човека казва Зеленски е дошъл за сделка с природните ресурси на Украйна, което не е лошо, тя ще бъде такава че участващите страни в нея ще спечелят много. Но той иска да изкара пари които да набута във война, а там загиват 2000 човека на ден и аз обещах това нещо да го спра. Тръмп е герой, и ще бъде още по голям и ще остане в историята като такъв ако спре този конфликт. Байдън никой няма да иска да си спомня за него. Само така, яка преса да започнат да мислят за мир, много майки почерниха.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Съжалявам, и на мен ми се живееше в хубави и мирни времена. И аз си подредих къщичка, семейство, работа, приятели, хобита, чак и на фитнес успявам да ходя чат-пат. Почивчици - две на море, една - зимна и една есенна в чужбина. Вкъщи съм отличник и с жена ми си делим домакинската работа, даже понякога аз върша по-голямата част.
Не съм желал на никого лошото и винаги съм се надявал човечеството да върви само напред.
Каквото зависеше от мен в моят малък Тепих свят го направих и съвестта ми е чиста.
Явно отиваме към опустошителна война и след нея започва ерата на Водолея, в която оцелелите ще направят света прекрасно място за живеене - както казваха, а аз се подигравах.
Но това не са ценности, това е маркетингов трик. Навряха ти лесни парички под нослето и те направиха абсолютно безпомощен и беззащитен.
Натресоха ти и смъртен враг.
Сега вече с тънкото си гласче претендираш за образцовост и искаш да защитиш мъничкия си свят.Last edited by vikhunter; 01.03.2025, 20:11.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ние не "ОТИВАМЕ" към опустошителна война! Водят ни, тикат ни, влачат ни, НАСИЛВАТ НИ да ни наврат с всички средства и на всяка цена във война! И непрестанно облъчват малокапацитетните с пропагандичка, че да могат да ги убедят как войната, която се опитват по всякакъв начин да създадат, е "неизбежна"!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tepix, когато казаха - искаме си парите за това което се изнася от Русия, тук в Русия...да бяхте казали, че това е справедливо, а другото е кражба. Украйна стигна до там къде е също от такова обиране и изнасяне. Ако не беше така и война нямаше да се случи. Появява се някой от нищото и ги лъже, че Русия им е проблема и почват да обиждат руснаците и то обиждат народа - хората. Тръгват да променят статута на Крим, и там ги вдигнаха и мирно всички като един се отделиха от Украйна. А върха на всичко беше че свалят избрания на избори президент месеци преди да му свърши мандата ? Ако и у нас така се ограбва страната и се изнася, същото ни чака защото неизбежни са проблемите когато няма да има пари за всички крадци, ще грабнат народа да го лъжат че етническата чистота е виновна за всичко, защото на територията не живеят само чисти българи, ако сме само чисти българи всичко ще се оправи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Съжалявам, и на мен ми се живееше в хубави и мирни времена. И аз си подредих къщичка, семейство, работа, приятели, хобита, чак и на фитнес успявам да ходя чат-пат. Почивчици - две на море, една - зимна и една есенна в чужбина. Вкъщи съм отличник и с жена ми си делим домакинската работа, даже понякога аз върша по-голямата част.
Не съм желал на никого лошото и винаги съм се надявал човечеството да върви само напред.
Каквото зависеше от мен в моят малък Тепих свят го направих и съвестта ми е чиста.
Явно отиваме към опустошителна война и след нея започва ерата на Водолея, в която оцелелите ще направят света прекрасно място за живеене - както казваха, а аз се подигравах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Стига де. Тя казва, че Турция ще ни откъсне парче. Само това оставаше. Анатема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Стига де. Тя казва, че Турция ще ни откъсне парче. Само това оставаше. Анатема.
Ако забраним ДПС и забраним турския език в България на другата сутрин са в Кърджали.
Коментар
-
Какво значи "няма как да стане"? Има си процедура по импийчмънт, в случай, че президента полудее, разболее се тежко или има друга причина, поради която не може да изпълнява задълженията си (държавна измяна в полза на друга държава също). Тогава ДжейДи-то ще стане Президент. Което вероятно е и плана.
Коментар
-
Страшното е, че за няма и две месеца и ТикТок-а ми гърми с републиканци-ексМАГА, които плачат за Байдън - уволнени лесничеи, хора със спрени помощи, инвалиди с орязани осигуровки и прочее.
Демократите пък показват чатове с "Аз казах ли ти" спрямо роднини-републиканци.
Както и да е, аз почвам да си нося новите дрехи.
Никога предсказанието на Слава Севрюкова за 2025-та не е звучало по-възможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мисля, че мелничарят е прекалено весел.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар