Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Когато чичо Сам обяви Канада за измислена нацистка държава, започне да рути градове избивайки цивилни, да анексира области по време на война с фалшиви "референдуми" под дулото на оръжието, ела ми се обади. Пак ще го обсъдим.
На прости ли се правите или просто изобщо не се правите ? Примера които си дал е толкова наивен и подвеждащ че дори не ми се отговаря на тролски вметки и подмятания , но от мен да мине .
Пример за Канада или Мексико къмто САЩ , ще можеш да дадеш и ще бъде правдоподобен , АКО Русия разположи бази или влезе във военен съюз с Канада или Мексико .
Така вече примера е подходящ или поне е правдоподобен за нормалните хора .
И сега - при така описани условия , КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИШ ще им трябва на Сащ , за да нападната ''мръсните предатели '' - Канада или Мексико .
Викаш - да дойде някой да ти се обади , пак да го обсъдите . И кое , като тука са ви събрали едно отборче лузъри , които по цял ден тролите , пускате фейкове или колажи , нямащи нищо общо с РЕАЛНОСТА .
Бягай да четеш за доктрината Монро , като я осмислиш , ела ми се обади , но няма да има какво да обсъждаме ако си разбрал
За сега приеми че и Русия си има нейна доктрина , наречи я ''Суворов'' ,и си обясни защо неможе Украйна да бъде в НАТО и да има американски бази на територията си .
Само да не ми отговориш със заучената опорка '' Ами Литва ,Латвия и Естония - как може ''
За да те пресека , да не се излагаш - отговарям веднага .
МОЖЕШЕ - в името на разбирателството в името на мира и по силния винаги малко отстъпва . И трите са един к..р място и плюнки по своята същност . Работа за една седмица .
Укрите са друга бира - и по територия и по населения а и са си ''руснаци '' 70 %. Там просто НЕ МОЖЕ .
Запомнете от мен : Украйна НИКОГА няма да влезе в НАТО .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какво правят парите
https://twitter.com/francis_scarr/st...a8iCrWfgYoT2lY
Соловьов преди 14години и преди вилата на езерото Комо ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ми имаш призив от министър, за милионен геноцид, та ако трябвало и избиване на всички украинци.(лекува пича чрез разстрел)
Та трябва ли въпросния да бъде улеснен с позицията "мен кво ма брига" или пък "давайте братушки" или пък посрещането на бота "с хляб и сол"?
Предвид броя украинци в България, какво трябва да се предприеме?
Какво казал този или онзи миндил ми е все тая, аз си гледам родния интерес, а той е Украйна извън ЕС, щото са голтаци, че и с претенции. Дали ще ги претопяват мужиците или ще станат една голяма Северна Фиромия - все ми е тая. И за блядовете ми е все тая. Колкото повече се задълбаваме в тази война, толкова по-зле за нас. Украйна не е член нито на ЕС, нито на НАТО, че да имаме каквито и да е задължения спрямо нея. Виж ако путята удари Прибалтика, тогава ще е друго, ама той Прибалтика не я удря, удря някаква си Украйна.
Затова и позицията ми е такава, каквато е когато Турция да речем си прави "специални" операции срещу кюрдите в независими държаваи като Ирак и Сирия и нарушава териториалната им цялост. Съчуваствам им срещу агресора и толкова, но не бих рискувал отношенията ни с Турция затова. Така достатъчно ясен ли съм -реал политик му се вика и знаеш кой го е прилагалNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От преди епохата на Макиавели си има по-фини методи от поведението на слон в стъклария
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кво за мен, не разбрах - не следя много дискусията, понякога виждам нещо и през 2-3 седмици драскам по два реда. Ако си задал въпрос, на който не съм отговорил, моля да го повториш.
Та трябва ли въпросния да бъде улеснен с позицията "мен кво ма брига" или пък "давайте братушки" или пък посрещането на бота "с хляб и сол"?
Предвид броя украинци в България, какво трябва да се предприеме?
- 1 like
Коментар
-
Ама и той се е ушумулил(тоя с кой си пишете), след прекия призив за геноцид,
да напомним, че по това, всеки с поне малко човечност, няма как да го дава "геополитически" "ферщейнофски"
"мен ко ма брига" (Груйо, очаквам липса на мълчание )
Макса го видяхме как се гърчи кат глист на буца, явно има малко мозък, та се е втрещилNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Париж ще увеличи военното си присъствие в Източна Европа, съобщиха от кабинета на френския министър на отбраната
Армията ще разположи допълнителни бронирани машини и танкове в Румъния, ще изпрати допълнителни изтребители Rafale в Литва и ще изпрати допълнителни пехотни части в Естония.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Когато чичо Сам обяви Канада за измислена нацистка държава, започне да рути градове избивайки цивилни, да анексира области по време на война с фалшиви "референдуми" под дулото на оръжието, ела ми се обади. Пак ще го обсъдим.
Е тука един от водачите им, вече е забравил, че трябваше да е Освободител,
директно си иска милионен геноцид, или избиване на всички украинци. Този е на къса каишка към путлер, та по-скоро са путлерови думи (автора трудно връзва сложно изложение)
https://twitter.com/i/status/1579791707167928322
"мен ко ма брига" (Груйо, очаквам липса на мълчание )
Макса го видяхме как се гърчи кат глист на буца, явно има малко мозък, та се е втрещилLast edited by satz; 12.10.2022, 11:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Писателят Виктор Ерофеев: Русия реално е мъртва. Тя е труп
- Сега огромен брой интелигентни хора и младежи напуснаха Русия. Дали това е ново изселване, подобно на случилото се преди 100 години? И какво ще излезе от това?
- Това не се случва за първи път в историята на Русия. След гражданската война, разбира се, Русия стана напълно различна, но тогава тя намери способността да отгледа собствена съветска интелигенция. Мисля, че сега и те ще опитат, но преди да се натрупа, всичко ще се срине. Русия е труп. Уплашено население тича по него, като мравки по труп. Някой скача от трупа и прави правилното нещо. Не мисля, че един труп има нужда от интелект. Просто трябва да скочите от този труп и след това да го погребете и на този гроб вероятно ще растат цветя. Те обаче могат да бъдат с бодли. Като цяло Русия вече не съществува.
- Засега все още е там.
- Това е просто мъртво тяло. Русия не съществува. Това е незаконна държава с псевдоизбори, псевдопарламент, псевдосъдилища, псевдоадминистрация и т.н. Не виждам тази държава като жив организъм. Някои казват, че Русия е много болна. Ами да, има спор между реанимация и морга. Дневникът на моето пътуване от Москва до Берлин се казва „Бягство от моргата“. Русия умира отдавна, но вече я довършиха. Ако вземем историческия процес, тя успя да оцелее дори през сталинизма, "застоя" на Брежнев, тя оцеля много пъти. Но сега не се получи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Обаче, някои неща, са доста по-големи от муха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Друга е да се убива муха с парен чук.
Коментар
Коментар