IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Чета че укропите се оплакват от иранските дрончета, що тъй
    Къде го четете?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      .. Как ще стане тва без банка?
      Чемоданчики

      Коментар


      • Чета че укропите се оплакват от иранските дрончета, що тъй

        Коментар


        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

          Е как нал се хФалехте, че в Тр приемат вашите карти, даже излезе новина, че част от газа ще се плаща в рупли. Как ще стане тва без банка?
          Мисля че турция е поне 70-80 милиона и сигурно имат поне 10 банки. Все някоя ще се навие да роботи с руснаците, отделно че когато има да се плаща е работа на платеца как, по какъв път ще плати- като иска може самолет с пари да си наеме, въпросът е да се плати. Може да стане същата врътка като с колективния запад- плащане в евро и трансформация в рубли

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            И защо смяташ че някой е длъжен да работи с някой друг- кеф им е да работят- работят, като не искат- прав им път, крива им пътечка
            Е как нал се хФалехте, че в Тр приемат вашите карти, даже излезе новина, че част от газа ще се плаща в рупли. Как ще стане тва без банка?

            Коментар


            • Айде и подводниците се разбягаха, може би не искат да отидат при супер-дупер флагмана Мацква? Русия евакуира подводниците си далеч от Крим

              Черноморският флот премести подводниците си далеч от украинския полуостров Крим

              https://fakti.bg/world/714391-rusia-...dalech-ot-krim

              Коментар


              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Вати ко стааа? И Турските банки ви резнаха май.
                Турската банка ИшБанк е прекратила работа с руската платежна система "Мир"

                Най-голямата турска частна банка ИшБанк (İş Bankası) е прекратила работа с руската платежна система "Мир"


                https://fakti.bg/world/714327-turska...na-sistema-mir
                И защо смяташ че някой е длъжен да работи с някой друг- кеф им е да работят- работят, като не искат- прав им път, крива им пътечка

                Коментар


                • Вати ко стааа? И Турските банки ви резнаха май.
                  Турската банка ИшБанк е прекратила работа с руската платежна система "Мир"

                  Най-голямата турска частна банка ИшБанк (İş Bankası) е прекратила работа с руската платежна система "Мир"


                  https://fakti.bg/world/714327-turska...na-sistema-mir

                  Коментар


                  • — При отступлении мы решили просто так не уходить (у нас опытный командир). Запускали по трассе их передовую группу — отсекали и брали в плен.

                    — В плену вследствие этого достаточное количество противника. Большинство — наемники. Все — англичане либо поляки».

                    Источник: https://rusvesna.su/news/1663078532

                    малка справка- вече 5 човека са осъдени на смърт, 6-тия си умря сам. 5-те чакат потвърждение

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                      В Украйна не са, но я виж в Сърбия, в Ирак, колко съветски дадоха фира от от фки? Единствения случай, когато съветски свали ф беше при конфликт между Индия и Пакистан. Според Пакистан самолетът не е бил Ф16, но дори да приемем, че е, това може да се каже, че е прецедент.
                      Да цитираме руски пленен летец в Украйна - на моето Су30 всички детектори бяха включени - нищо не бипна до самия удар...
                      Су35 е много капризен за управление самолет - това е цената да е свръхманеврен, което за шоу е добре, но в реален бой това ти пречи...много по-важно е качеството на радара "

                      Коментар


                      • И.ВАСИЛЕВ

                        Не мога да подмина изцепките на Симеон Дянков по повод на липсата на топло и светло през зимата. Той е типичен пример на "западняк", който продава услуги на "източните". Познанията му в енергетиката са повърхностни, за това и не струва да се коментират /няма изгледи да останем нито на топло, нито на студено, както вещае руската пропагандна, ехо на което са думите на Дянков/, но услугите по посредничество, които "продава" си струва да се коментират, защото той е свързан с ГЕРБ и ББ.
                        Още когато започна да "пляска руснаците" заявих, че този човек е пошъл актьор, защото това с пляскане е кьорфишек, без никаква политическа стойност, освен за наивните. И както ги "пляскаше" така "акостира" като ректор във Висшата школа по икономика в Москва, благодарение на връзките си с руските олигарси, които издържаха ВШЭ. За неосведомените да кажа, заемането на тази длъжност е невъзможно без съгласуване с Кремъл.
                        Сред тях основни бяха спонсори на ВШЭ бяха акционерите в Алфа Банк - Михаил Фридман и Пьотр Авен, тези имена са в топ листата на доверени лица на Путин.
                        След ВШЭ виждаме отново Дянков в ролята му на посредник и отново за целта "громи" словесно руснаците, а в същност върши платена работа.
                        Новата му мисия е като старата - продава имиджа си на "западняк", нает от санкционираните основни собственици на Алфа Банк - Михаил Фридман и Пьотр Авен, да представлява интересите им в Алфа Банк Украйна като я спаси от процедура за несъстоятелност. Това става разбира се след съгласуване с Националната Банка на Украйна. Разбира се, първата работа на Дянков е да докаже политическа лояност към украинската държава с обилно антируско говорене и пиарене /нова версията на пляскането на руснаците/. Истината е, че мисията му е да спаси собствеността на тези руски олигарси от санкции и вместо украинската държава да национализира собствеността на банката, като част от възмездния фонд при репарации, парите да останат у Авен и Фридман.
                        Дянков съзнаваше, поемайки задачата да стане ректор на ВШЭ, че така допринася за лъскането на имиджа на Путин, но го направи, възмездно.
                        Той не е единствен, и честно, няма нищо лошо, може, заработва. Проблемът е, когато морализаторства и плаши от екрана на българските медии в услуга на чужди интереси.
                        Има още един известен българин, който продава "западния" си имидж, за да обслужва руски интереси. И тъй като сега открито не могат да подкрепят Путин, се фокусират върху индивидуални акции по спасяване от санкциите за конкретни руски олигарси. В цялата история на прехода най-негативните последствия за крехката ни демокрация не са от нейните явни противници, а от подобни "радетели" с двойно дъно.
                        А за битките на Авен и Фридман срещу санкциите, това е цяла епопея.

                        Коментар


                        • «Мы хотим, чтобы вы проиграли эту войну», — эстонский политик обратился к России (ВИДЕО)

                          20.09.2022 - 9:04

                          «Мы хотим, чтобы вы проиграли эту войну», — эстонский политик, член парламентского комитета по обороне Раймонд Кальюлайд на хорошем русском языке озвучил позицию коллективного Запада в телеэфире.

                          «Вы должны понимать — эстонское государство не занимается разбиранием в том, какие россияне хорошие или плохие, это лично очень мало нас интересует. Мы занимаемся защитой своей безопасности, нас прежде всего интересует в данный момент поддержка Украины ради того, чтобы они выиграли эту войну.

                          Простите, что я вот так, может быть, прямо вам скажу, но в моём поколении эстонских политиков нет никакой веры в то, что Россия в ближайшие десятилетия станет нормальной страной, нормальной соседкой для Эстонии», — говорит он.
                          «В принципе, мы заинтересованы в том, чтобы вы проиграли эту войну, мы хотим ослабить ваши военные возможности что-то делать на следующие десятилетия.
                          Мы не хотим, чтобы вы восстанавливали свою экономику, мы хотим наоборот», — не скрывает эстонец.
                          «И западные санкции, мы видим, что они уже начинают действовать, влиять на способность Российской Федерации воевать, и они будут работать ещё больше и больше.

                          Мы откажемся от российской энергии, нам абсолютно всё равно, вернутся ли в Таллин российские туристы или не вернутся. В принципе, как сказал министр иностранных дел Эстонии, мы их здесь не ждём.

                          Мы себя здесь чувствуем как Израиль, окружённый арабскими странами, которые хотят его уничтожить», — заключил политик.

                          Пока этого не понимает так называемая антивоенная часть российского общества и российской элиты, которая рассчитывает договориться с Западом, но большинство россиян уже хорошо поняли, что со стороны Запада это война на уничтожение нашей страны.

                          Има си и видео, само че е в телеграмата
                          Last edited by v_tin; 20.09.2022, 10:55.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            Това, кой кого сваля, не зависи от твоите опорки, малкия,ами от пилотите и от качествата на машините.
                            ...И, да: От това, дали И едните, И другите, се използват в един и същи бой. Досега, поне, не съм чувал Ф-16 да са използвани в Украйна. Тъй че, губиш.
                            В Украйна не са, но я виж в Сърбия, в Ирак, колко съветски дадоха фира от от фки? Единствения случай, когато съветски свали ф беше при конфликт между Индия и Пакистан. Според Пакистан самолетът не е бил Ф16, но дори да приемем, че е, това може да се каже, че е прецедент.

                            Коментар


                            • Организирано и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО изтегляне на руските въоръжени сили ...

                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • дронамикс вынес производство за Уралом в связи контраоффанзивой Копейкина.

                                Коментар

                                Working...
                                X