IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Браво "братя" рашисти, умеета да воювате ... с цивилни. С такъв "брат", врагове не ти трябват.
    "Запорожье под постоянным обстрелом
    В результате утреннего ракетного обстрела повреждения получили учебное заведение, медицинское учреждение , городская инфраструктура и жилые дома.
    К сожалению, есть пострадавшие."
    Те в Сирия си въобразиха че са нещо
    Там сипеха тонове бомби и ракети по беззащитната опозиция на Bashar Hafez al-Assad
    която стреляше по бомбардировачите с калашников.
    Но сега Украинците ще им покажат къде зимуват раците

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      Tepix, украинците са виновни, те много добре знаят в какво забъркват всички други...
      Украинците са виновни, че Русия ги нападна. Евала, лауреат!

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Frosty, е той Матеев не те е карал да купуваш, само пишеше че той имал и не продава защото щял да стане и 100 хиляди. Това между другото не е невъзможно, ако нещата се върнат назад и цената на енергията ще падне до нивата отпреди 20-та, тогава ще има пак някакви заигравания с койни.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Mateev, като ти знам въоръжението тип Макгайвър, мълчете си бе хора, не ни трябва да се навираме където не ни е работа. Не искам РФ да се разпада, не ми трябва втора серия на кошмара от 90-те, да се чудиш какво ще дойде и от къде.
          И какъв беше кошмарът на 90-те, когато се разпадна СССР? Страхотни времена бяха. Лошото е, че ние бяхме част от разпада. Сега обаче сме от правилната страна, така че няма лошо, да се разпада. И без това териториите и народите след Урал нямат нищо руско в себе си. Прекалено голяма територия за една държава. Но не това е основният проблем, а че ламти за още.

Коментар

• Tepix, украинците са виновни, те много добре знаят в какво забъркват всички други..обаче жажда за власт. Вече на Европа и взеха страха, последно правят намеци към САЩ колко много зависят те Украйна. Смятай че вече са им намекнали да им напечатат 1 трилион долара и да им ги подарят в името на добрите им отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Наистина много обичам да гледам филми . За първи път в този форум, ти - ПОЗНА .
              Това обаче , не може да ти послужи за база на каквото и да е твое твърдение , така че поста ти си остава едно слобоблудство .
              И да не забравяме изявленията и категоричностата ти по другите теми .
              Биткойн - купи на върха и вече 45 000 долара надолу гледаш тъжно
              За предишните два избора се съдра да пишеш за ГЕРБ - те загубиха
              Пишеше че Ковида ще ни умори и страшна болест - оказа се малко по силно грипче
              Агитираше за маски и ваксини със целия си плам - оказаха се ненужни а дори и вредни

От всичко това може да се направи паралел и за писанията ти в тази тема . Дори се радвам на появяването ти . Недвусмислен индикатор за предстоящите събития си .
              Да, така е, както казваш.
              Забелязъл съм, че потребителят с про-руското име Матейкин винаги е от страната на лузърите и на губещите, или съм забелязал, че ако каже нещо - то става точно обратното.
              Още си спомням "пророчествата му" от темата с биткойна, когато той купуваше на върха и пророкуваше цени от 100 -200 -300 хиляди долара за бройка, то пък стана точно обратното!
              Дано тези които са се подвели по фалшивите му "предсказания" и са си загубили парите, да не са му много ядосани в момента.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• "Русия успя да направи от България истински член на НАТО"

Да благодарим на Русия за което. Мурзилажа, да не кажете, че само я критикуваме. Eто сега сме и благодарни.
                Сигурно малцина са обърнали внимание, че само за месеците след нахлуването на Русия в Украйна в България бяха проведени няколко учения, свързани конкретно с отблъскването на морски десанти и със защитата на крайбрежната зона. При това става дума за публично, официално обявени мероприятия. Колко е действителният брой на тези учения - знаят само военните и секретните секции.

Коментар

• Mateev, като ти знам въоръжението тип Макгайвър, мълчете си бе хора, не ни трябва да се навираме където не ни е работа. Не искам РФ да се разпада, не ми трябва втора серия на кошмара от 90-те, да се чудиш какво ще дойде и от къде.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    Ако някой от Вас следи темата за имотите и поскъпването може би е чел ,че лично аз предсказах тази война още по времето на Ковид-за да сме точни малко след него.
                    Предсказанието ми се основаваше на историческите факти ,че винаги ,винаги в световната история е имало глобални войни след събития като Ковид -защото такива събития разбиват световната търговия ,а както казва Джак Ма -спре ли търговията започва войната .
                    Сега стигаме и до днес -Това което ще напиша го запонете добре ,да сме живи и здрави .
                    За мен тази война вече е в спирала до степен ,че си отиваме към конфликт преливащ границите и на Русия и на Украйна ,поради простата причина че вече няма полезни ходове за деескалация ,напрежението ,самия конфликт е в такава фаза че изискава сила ,остава само 1 надежда - и тя е Русия вътрешно да свали Путин -ако това не стане си копайте землянките и се молете !
                    Чембърлейните на 21 век проспаха Хитлер на 21 век. Оставиха го да анексира и да си напада когато и когото прецени. Момента с деескалирането приключи - ако номера с ядреното изнудване мине, след броени седмици КНДР ще нападне Южна Корея, Пакистан ще нападне Индия и Китай ще нападне Тайван.
                    Целия свят виси на "ЯО - само за отбрана" вече почти 80 години.

Според мен подготвят Беларус да нападне Украйна и Литва, а руснаците да се пуснат към Одеса и Приднестровието.

Ако има някакво следене на изчаткалия, може би не е лош момент да се задействат ... стига на бункерния трон да не се седне нещо още по-страшно.

Коментар

• Rodnok, за ваксините явно са неефективни, но за маските е голяма простотия да не се използват в сезоните в които се явяват респираторните заболявания - грип. Например в обществения транспорт, азиатците ще се окажат много по цивилизовани и от много време в Япония на такива места са с маски, пък ние умните диваци категорично отказваме да се цивилизоваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Наистина много обичам да гледам филми . За първи път в този форум, ти - ПОЗНА .
                        Това обаче , не може да ти послужи за база на каквото и да е твое твърдение , така че поста ти си остава едно слобоблудство .
                        И да не забравяме изявленията и категоричностата ти по другите теми .
                        Биткойн - купи на върха и вече 45 000 долара надолу гледаш тъжно
                        За предишните два избора се съдра да пишеш за ГЕРБ - те загубиха
                        Пишеше че Ковида ще ни умори и страшна болест - оказа се малко по силно грипче
                        Агитираше за маски и ваксини със целия си плам - оказаха се ненужни а дори и вредни

От всичко това може да се направи паралел и за писанията ти в тази тема . Дори се радвам на появяването ти . Недвусмислен индикатор за предстоящите събития си .
                        Ха-ха - всяка една от точките, в които ме обвиняваш, е плод на болното ти въображение. Биткойн не съм купувал на върха, а когато беше евтин, включително и сега. Поддържах Герб и те продължават да печелят избори след избори, включително и последните. За Ковида не казвах, че е страшна болест, а че благодарение на многото олигофрени ще умрат много хора, и се оказах прав. Маските и ваксините допринесоха за намаляване на общия брой жертви, и в това също бях прав. Прав съм и сега за трагичната ситуация в руската армия и икономика, и това вече се знае от всеки, включително и от Путин.

Русия вече загуби войната. Няма да и помогне нито масовата могилизация, нито употребата на ядрено оръжие. И двете само ще влошат и без това вече лошото положение на Русия на международната сцена. Бъдещето е повече от ясно - ПУТЛЕР КАПУТ и разпад на Русия на съставните и части. Денацификация и демилитаризация, но не на Украйна, а на Русия. И след това 100 години близане на рани, включително и ядрени, ако психично-болния фюрер направи последната си грешка, преди да се изпари на атоми.

Коментар

• Ако някой от Вас следи темата за имотите и поскъпването може би е чел ,че лично аз предсказах тази война още по времето на Ковид-за да сме точни малко след него.
                          Предсказанието ми се основаваше на историческите факти ,че винаги ,винаги в световната история е имало глобални войни след събития като Ковид -защото такива събития разбиват световната търговия ,а както казва Джак Ма -спре ли търговията започва войната .
                          Сега стигаме и до днес -Това което ще напиша го запонете добре ,да сме живи и здрави .
                          За мен тази война вече е в спирала до степен ,че си отиваме към конфликт преливащ границите и на Русия и на Украйна ,поради простата причина че вече няма полезни ходове за деескалация ,напрежението ,самия конфликт е в такава фаза че изискава сила ,остава само 1 надежда - и тя е Русия вътрешно да свали Путин -ако това не стане си копайте землянките и се молете !

Коментар

• GiRo: "Така се воюва. Не по пешеходните пътеки, детски градини и училища в градовете."
                            https://t.me/gruz_200_rus/3913

Да, това е шедьовър, заслужаващ "Оскар"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно така - "най-великия държавник" на 21 век успя да направи всичко, което дълги години НАТО не можа да го направи:

1. Увеличи границата на НАТО с Русия с няколко хиляди километра
                              2. Вместо демилитаризация въоръжи украинците до зъби
                              3. Върна Русия в 19-ти век, а скоро и в средновековието
                              4. Унищожи руската армия - буквално и физически
                              5. Унищожи руската икономика - буквално и физически
                              6. Издигна нова желязна завеса - по-висока и по-здрава от предишната
                              7. Унищожи бъдещето на милиони руснаци сега и още 3-4 поколения след тях
                              8. И въобще - предизвика НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА В РУСИЯ, раните от която има да зарастват поне още 100 години напред в бъдещето
                              Ай стига си се правил пред нас на голям уонаби-пишман-русофоб!
                              С това твое про-кремълско пропагандно име - Роси(йский)мир Матейкин, ако случайно попаднеш в Украина, в ръцете на радикалите от киевския режим на Зеленски, най-много да ти отрежат ушите, или да ти изпразнят един пълнител с патрони в краката.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• nkavrakov1982, всичко стана заради Крим, с неговия статут с голямата армия която е дислоцирана там Русия и Украйна който го е направил ги е заключил направо да са заедно. Путин реши да вземе Крим, защото няма друг избор, иначе щяхме още тогава да гледаме сериала - Крим напада Русия и Москва се евакуира. Те измислиха за да ориентират претенциите на Украйна за друго към друго място, да им отклонят погледа да направят това с отцепването на Донбас и Луганск..Пък и истината е че хората там са живяли 30 години в Украйна и са получили алергия към живота в нея. Това са граничните райони както им викат в които се е вихрел бандитизъм и рекет, имало е много хора с поминък да спират транспортини средства - камиони с автомати в ръце и после - ти минаваш граница трябва да ми платиш 500 - 1500 долара, евро. Преди години като ми го разказваше един избягал в България от там и си виках..гледай какво нещо.
                                Не искам РФ да се разпада, да си стои цяла защото малко след 90-та година бяха пощуряли мъкнеха в България радиоктивни материали да им търсят пазар да забогатяват от там разни бандити естествено. Живял съм в населено място, град в съседство на който откриха в едно село един под леглото си ги сложил и спи на тях, комбина с украинци или руснаци. Не стига че крадци, но и уникално невежи. Смятайте за каква радиация става въпрос щом на гражданска защита на 15 км уреда им почва да я засича.

Коментар

Working...
                                X