IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Когато чичо Сам обяви Канада за измислена нацистка държава, започне да рути градове избивайки цивилни, да анексира области по време на война с фалшиви "референдуми" под дулото на оръжието, ела ми се обади. Пак ще го обсъдим.
    Хахахахахахахаах

На прости ли се правите или просто изобщо не се правите ? Примера които си дал е толкова наивен и подвеждащ че дори не ми се отговаря на тролски вметки и подмятания , но от мен да мине .
    Пример за Канада или Мексико къмто САЩ , ще можеш да дадеш и ще бъде правдоподобен , АКО Русия разположи бази или влезе във военен съюз с Канада или Мексико .
    Така вече примера е подходящ или поне е правдоподобен за нормалните хора .
    И сега - при така описани условия , КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИШ ще им трябва на Сащ , за да нападната ''мръсните предатели '' - Канада или Мексико .
    Викаш - да дойде някой да ти се обади , пак да го обсъдите . И кое , като тука са ви събрали едно отборче лузъри , които по цял ден тролите , пускате фейкове или колажи , нямащи нищо общо с РЕАЛНОСТА .
    Бягай да четеш за доктрината Монро , като я осмислиш , ела ми се обади , но няма да има какво да обсъждаме ако си разбрал
    За сега приеми че и Русия си има нейна доктрина , наречи я ''Суворов'' ,и си обясни защо неможе Украйна да бъде в НАТО и да има американски бази на територията си .
    Само да не ми отговориш със заучената опорка '' Ами Литва ,Латвия и Естония - как може ''
    За да те пресека , да не се излагаш - отговарям веднага .
    МОЖЕШЕ - в името на разбирателството в името на мира и по силния винаги малко отстъпва . И трите са един к..р място и плюнки по своята същност . Работа за една седмица .
    Укрите са друга бира - и по територия и по населения а и са си ''руснаци '' 70 %. Там просто НЕ МОЖЕ .
    Запомнете от мен : Украйна НИКОГА няма да влезе в НАТО .

Коментар

• Какво правят парите

https://twitter.com/francis_scarr/st...a8iCrWfgYoT2lY

Соловьов преди 14години и преди вилата на езерото Комо ...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ми имаш призив от министър, за милионен геноцид, та ако трябвало и избиване на всички украинци.(лекува пича чрез разстрел)
        Та трябва ли въпросния да бъде улеснен с позицията "мен кво ма брига" или пък "давайте братушки" или пък посрещането на бота "с хляб и сол"?

Предвид броя украинци в България, какво трябва да се предприеме?
        Горе-долу същото, което предприе при анексирането на северен кипър от Турция преди 45 години - и тогава у нас беше пълно с кипърски студенти. Или пък каквото предрие при размазването на Сирия като държава - у нас и сега е пълно със сирийци, и то не от вчера.

Какво казал този или онзи миндил ми е все тая, аз си гледам родния интерес, а той е Украйна извън ЕС, щото са голтаци, че и с претенции. Дали ще ги претопяват мужиците или ще станат една голяма Северна Фиромия - все ми е тая. И за блядовете ми е все тая. Колкото повече се задълбаваме в тази война, толкова по-зле за нас. Украйна не е член нито на ЕС, нито на НАТО, че да имаме каквито и да е задължения спрямо нея. Виж ако путята удари Прибалтика, тогава ще е друго, ама той Прибалтика не я удря, удря някаква си Украйна.

Затова и позицията ми е такава, каквато е когато Турция да речем си прави "специални" операции срещу кюрдите в независими държаваи като Ирак и Сирия и нарушава териториалната им цялост. Съчуваствам им срещу агресора и толкова, но не бих рискувал отношенията ни с Турция затова. Така достатъчно ясен ли съм -реал политик му се вика и знаеш кой го е прилагал
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

От преди епохата на Макиавели си има по-фини методи от поведението на слон в стъклария
          Вярно. Ама възможностите бяха изчерпани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кво за мен, не разбрах - не следя много дискусията, понякога виждам нещо и през 2-3 седмици драскам по два реда. Ако си задал въпрос, на който не съм отговорил, моля да го повториш.
            Ми имаш призив от министър, за милионен геноцид, та ако трябвало и избиване на всички украинци.(лекува пича чрез разстрел)
            Та трябва ли въпросния да бъде улеснен с позицията "мен кво ма брига" или пък "давайте братушки" или пък посрещането на бота "с хляб и сол"?

Предвид броя украинци в България, какво трябва да се предприеме?

Коментар

• Тестовете продължават в реална обстановка: https://offnews.bg/sviat/ukrainskoto...-g-787029.html

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ама и той се е ушумулил(тоя с кой си пишете), след прекия призив за геноцид,

да напомним, че по това, всеки с поне малко човечност, няма как да го дава "геополитически" "ферщейнофски"
                "мен ко ма брига" (Груйо, очаквам липса на мълчание )
                Макса го видяхме как се гърчи кат глист на буца, явно има малко мозък, та се е втрещил
                Кво за мен, не разбрах - не следя много дискусията, понякога виждам нещо и през 2-3 седмици драскам по два реда. Ако си задал въпрос, на който не съм отговорил, моля да го повториш.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Париж ще увеличи военното си присъствие в Източна Европа, съобщиха от кабинета на френския министър на отбраната

Армията ще разположи допълнителни бронирани машини и танкове в Румъния, ще изпрати допълнителни изтребители Rafale в Литва и ще изпрати допълнителни пехотни части в Естония.

Коментар

• Киев ВЧЕРА и ДНЕС

Голяма работа са тези Украинци Не са като ...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Когато чичо Сам обяви Канада за измислена нацистка държава, започне да рути градове избивайки цивилни, да анексира области по време на война с фалшиви "референдуми" под дулото на оръжието, ела ми се обади. Пак ще го обсъдим.
                        Ама и той се е ушумулил(тоя с кой си пишете), след прекия призив за геноцид,

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Е тука един от водачите им, вече е забравил, че трябваше да е Освободител,
                        директно си иска милионен геноцид, или избиване на всички украинци. Този е на къса каишка към путлер, та по-скоро са путлерови думи (автора трудно връзва сложно изложение)

https://twitter.com/i/status/1579791707167928322
                        да напомним, че по това, всеки с поне малко човечност, няма как да го дава "геополитически" "ферщейнофски"
                        "мен ко ма брига" (Груйо, очаквам липса на мълчание )
                        Макса го видяхме как се гърчи кат глист на буца, явно има малко мозък, та се е втрещил
                        Last edited by satz; 12.10.2022, 11:00.

Коментар

• Писателят Виктор Ерофеев: Русия реално е мъртва. Тя е труп

- Сега огромен брой интелигентни хора и младежи напуснаха Русия. Дали това е ново изселване, подобно на случилото се преди 100 години? И какво ще излезе от това?

- Това не се случва за първи път в историята на Русия. След гражданската война, разбира се, Русия стана напълно различна, но тогава тя намери способността да отгледа собствена съветска интелигенция. Мисля, че сега и те ще опитат, но преди да се натрупа, всичко ще се срине. Русия е труп. Уплашено население тича по него, като мравки по труп. Някой скача от трупа и прави правилното нещо. Не мисля, че един труп има нужда от интелект. Просто трябва да скочите от този труп и след това да го погребете и на този гроб вероятно ще растат цветя. Те обаче могат да бъдат с бодли. Като цяло Русия вече не съществува.

- Засега все още е там.

- Това е просто мъртво тяло. Русия не съществува. Това е незаконна държава с псевдоизбори, псевдопарламент, псевдосъдилища, псевдоадминистрация и т.н. Не виждам тази държава като жив организъм. Някои казват, че Русия е много болна. Ами да, има спор между реанимация и морга. Дневникът на моето пътуване от Москва до Берлин се казва „Бягство от моргата“. Русия умира отдавна, но вече я довършиха. Ако вземем историческия процес, тя успя да оцелее дори през сталинизма, "застоя" на Брежнев, тя оцеля много пъти. Но сега не се получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Обаче, някои неща, са доста по-големи от муха.
                            От преди епохата на Макиавели си има по-фини методи от поведението на слон в стъклария

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Друга е да се убива муха с парен чук.
                              Обаче, някои неща, са доста по-големи от муха.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                                Путин е надеждата на Русия да я изправи на крака тази скапана държава Русия ...
                                ДС, още ли не си разбрал, че Русия е клоака точно заради Путин?
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X