Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
На прости ли се правите или просто изобщо не се правите ? Примера които си дал е толкова наивен и подвеждащ че дори не ми се отговаря на тролски вметки и подмятания , но от мен да мине .
Пример за Канада или Мексико къмто САЩ , ще можеш да дадеш и ще бъде правдоподобен , АКО Русия разположи бази или влезе във военен съюз с Канада или Мексико .
Така вече примера е подходящ или поне е правдоподобен за нормалните хора .
И сега - при така описани условия , КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИШ ще им трябва на Сащ , за да нападната ''мръсните предатели '' - Канада или Мексико .
Викаш - да дойде някой да ти се обади , пак да го обсъдите . И кое , като тука са ви събрали едно отборче лузъри , които по цял ден тролите , пускате фейкове или колажи , нямащи нищо общо с РЕАЛНОСТА .
Бягай да четеш за доктрината Монро , като я осмислиш , ела ми се обади , но няма да има какво да обсъждаме ако си разбрал
За сега приеми че и Русия си има нейна доктрина , наречи я ''Суворов'' ,и си обясни защо неможе Украйна да бъде в НАТО и да има американски бази на територията си .
Само да не ми отговориш със заучената опорка '' Ами Литва ,Латвия и Естония - как може ''
За да те пресека , да не се излагаш - отговарям веднага .
МОЖЕШЕ - в името на разбирателството в името на мира и по силния винаги малко отстъпва . И трите са един к..р място и плюнки по своята същност . Работа за една седмица .
Укрите са друга бира - и по територия и по населения а и са си ''руснаци '' 70 %. Там просто НЕ МОЖЕ .
Запомнете от мен : Украйна НИКОГА няма да влезе в НАТО .
Коментар