Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хъпцурт - то така лесно се приключва Израел. Виж тайван е пътник и това е ясно на всички, Само въпрос на време. Северна Корея е смешка, която ще бъде сравнена със земята, ако се наложи. Войната е за бъдешето на Русия - тук другарят Путлер е прав, проблемът (за него) е, че той мигна пръв и сега е агресорът. Като ви говоря за 1913 и България, не го казвам случайно - аналогията в началото е пълна. Да видим каква ще е развръзката накрая
Колкото до бъдещото на Русия-те сами си го прецакаха.Щото с идиотската зелена енергетика на ЕС цените на нефта и газът щяха да растат и Русия щеше да има изгода от това.А сега тая война и санкциите ще доведат до разпада на Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Бягаш по тъча? Виетнамската аналогия със сащ е безпредметна. САЩ никога не са застрашавали шефа на ООН.
отделно, че путлерчо има в актива си и унищожен конвой на ООН в Сирия
И основната ти грешка (и на много други) е, че мислите от гледна точка на "интересите на Русия". В момента такава държава няма! Има Путлеристан!
Ако имаше държава Русия, то в нея трябваше да има арестуван военен престъпник(заедно с прихвостните) за разпалване на война чрез превишаване на правомощията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Груйче, не ти ли омръзна да плещиш едни и същи глупости? Преди поне беше веднъж на седмица. Сега си станал ежедневен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Бягаш по тъча? Виетнамската аналогия със сащ е безпредметна. САЩ никога не са застрашавали шефа на ООН.
И основната ти грешка (и на много други) е, че мислите от гледна точка на "интересите на Русия". В момента такава държава няма! Има Путлеристан!
Ако имаше държава Русия, то в нея трябваше да има арестуван военен престъпник(заедно с прихвостните) за разпалване на война чрез превишаване на правомощията си.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Винаги го е имало (поне от 40 год) и?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ако имаш предвид Украйна=България 1913г....да, има аналогия. Но в случая Украйна не е оставена сама.
1. Сърбия и Гърция имат пакт за нападение над България и заявка за обща граница (таен, разбира се). Украйна е натъпкана с оръжие и е подготвена за агресия на путлерчо (тайно, разбира се)
2. България прави една демонстрация на сила - само да се покажем, да ги направим по-сговорчиви. Рашката прави демонстрация на сила (само да ги денацифицираме) и Киев за 3 дни
3. Сърбия и Гърция само това и чакат, както и Украйна - оревават света какви изроди са други и как са ги нападнали безпричинно (което е безспорен факт и в двата случая, макар и да не е съвсем безпричинно)
4. Чакаме да видим финалния резултат и дали 1913 в бг варианта ще се повтори с Русия през 2023 примерноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Имам по-високо мнение за теб, за да ми задаваш подобен малоумен въпрос. За стотен път ше ти го кажа - Матушка може да е на теб, за мен 03.03. не е и не трябва да е национален празник! По-ясно дали бих могъл д асе изразя? Аман от плиткоумни коментари на хора, които не са ми и на 1/10 от знанията - значи, ако не искам да давам безплатно нещо на Украйна, съм фен на путлер и прочие глупости!Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нещата са къде по-прозаични: Има РЕБ.
Коментар
-
Няма лошо, жив и здрав да си ги хАрчиш. Ама мен мен гложди един въпрос. Защо там а не в матушка?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За С Арабия нз, но с Юк, Израел и Тайван ще си счупят зъбките.
Коментар
-
Ахъм, вече нЕма денги и за анимации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
От 24.02 го обяснявам - войната не е Русия/Украйна, войната е дали да има Трета световна война. Северна Корея, Иран и Китай със затаен дъх чакат демонтажа на досегашната световна система за сигурност, за да приключат Южна Корея, Израел и Саудитска Арабия и Тайван.
"Теория на счупените прозорци", само че в глобален мащаб, нищо повече.
Коментар
-
Доообре, интелигентен човек си, пък упорито приемаш желаното за реално
Ако имаше държава Русия, то в нея трябваше да има арестуван военен престъпник(заедно с прихвостните) за разпалване на война чрез превишаване на правомощията си.
- 1 like
Коментар
Коментар