IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами на мен не ми е ясно ,че Тайван е пътник.Щото се намира на остров. А десант на укрепен остров е пълно безумие.Дори Хитлер не е посмял да направи десант във Великобритания, а САЩ в Япония какво остава за Китай в наши дни, когато снабдяването по море ще е много уязвимо .
    Колкото до бъдещото на Русия-те сами си го прецакаха.Щото с идиотската зелена енергетика на ЕС цените на нефта и газът щяха да растат и Русия щеше да има изгода от това.А сега тая война и санкциите ще доведат до разпада на Русия.
    - Много "компетентен", както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хъпцурт - то така лесно се приключва Израел. Виж тайван е пътник и това е ясно на всички, Само въпрос на време. Северна Корея е смешка, която ще бъде сравнена със земята, ако се наложи. Войната е за бъдешето на Русия - тук другарят Путлер е прав, проблемът (за него) е, че той мигна пръв и сега е агресорът. Като ви говоря за 1913 и България, не го казвам случайно - аналогията в началото е пълна. Да видим каква ще е развръзката накрая
      Ами на мен не ми е ясно ,че Тайван е пътник.Щото се намира на остров. А десант на укрепен остров е пълно безумие.Дори Хитлер не е посмял да направи десант във Великобритания, а САЩ в Япония какво остава за Китай в наши дни, когато снабдяването по море ще е много уязвимо .
      Колкото до бъдещото на Русия-те сами си го прецакаха.Щото с идиотската зелена енергетика на ЕС цените на нефта и газът щяха да растат и Русия щеше да има изгода от това.А сега тая война и санкциите ще доведат до разпада на Русия.

Коментар

• Съединените щати възнамеряват да увеличат шесткратно производството на артилерийски снаряди, необходими на Украйна за самозащита, съобщава New York Times, цитирайки високопоставен служител на Пентагона.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Бягаш по тъча? Виетнамската аналогия със сащ е безпредметна. САЩ никога не са застрашавали шефа на ООН.
          отделно, че путлерчо има в актива си и унищожен конвой на ООН в Сирия

И основната ти грешка (и на много други) е, че мислите от гледна точка на "интересите на Русия". В момента такава държава няма! Има Путлеристан!

Ако имаше държава Русия, то в нея трябваше да има арестуван военен престъпник(заедно с прихвостните) за разпалване на война чрез превишаване на правомощията си.
          Аха. Е.Ж.К.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Груйче, не ти ли омръзна да плещиш едни и същи глупости? Преди поне беше веднъж на седмица. Сега си станал ежедневен.
            Къде ще се мери с теб, обаче? Човекът е смислен и уравновесен, а ти си екстремист.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Бягаш по тъча? Виетнамската аналогия със сащ е безпредметна. САЩ никога не са застрашавали шефа на ООН.

И основната ти грешка (и на много други) е, че мислите от гледна точка на "интересите на Русия". В момента такава държава няма! Има Путлеристан!

Ако имаше държава Русия, то в нея трябваше да има арестуван военен престъпник(заедно с прихвостните) за разпалване на война чрез превишаване на правомощията си.
              Не бягам - искаш ли бас и затова, че Русия няма да бъде изключена от СС на ООН? Избери си дата за тази година, към която да гледаме и на какво да е - пиши на лични, ако искаш
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Винаги го е имало (поне от 40 год) и?
                Ами много силно напредна и сега, е по-мощна и по-опасна отпреди. Работата е там че, вече за почти всички, се разчита на високи технологии а там, уязвимостта към електромагнитно въздействие, само расте.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Ако имаш предвид Украйна=България 1913г....да, има аналогия. Но в случая Украйна не е оставена сама.
                  Не, отлично разбра аналогията ми. Моята трактовка е следната:
                  1. Сърбия и Гърция имат пакт за нападение над България и заявка за обща граница (таен, разбира се). Украйна е натъпкана с оръжие и е подготвена за агресия на путлерчо (тайно, разбира се)
                  2. България прави една демонстрация на сила - само да се покажем, да ги направим по-сговорчиви. Рашката прави демонстрация на сила (само да ги денацифицираме) и Киев за 3 дни
                  3. Сърбия и Гърция само това и чакат, както и Украйна - оревават света какви изроди са други и как са ги нападнали безпричинно (което е безспорен факт и в двата случая, макар и да не е съвсем безпричинно)
                  4. Чакаме да видим финалния резултат и дали 1913 в бг варианта ще се повтори с Русия през 2023 примерно
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Имам по-високо мнение за теб, за да ми задаваш подобен малоумен въпрос. За стотен път ше ти го кажа - Матушка може да е на теб, за мен 03.03. не е и не трябва да е национален празник! По-ясно дали бих могъл д асе изразя? Аман от плиткоумни коментари на хора, които не са ми и на 1/10 от знанията - значи, ако не искам да давам безплатно нещо на Украйна, съм фен на путлер и прочие глупости!
                    Груйче, не ти ли омръзна да плещиш едни и същи глупости? Преди поне беше веднъж на седмица. Сега си станал ежедневен.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нещата са къде по-прозаични: Има РЕБ.
                      Винаги го е имало (поне от 40 год) и?

Коментар

Няма лошо, жив и здрав да си ги хАрчиш. Ама мен мен гложди един въпрос. Защо там а не в матушка?
                        Имам по-високо мнение за теб, за да ми задаваш подобен малоумен въпрос. За стотен път ше ти го кажа - Матушка може да е на теб, за мен 03.03. не е и не трябва да е национален празник! По-ясно дали бих могъл д асе изразя? Аман от плиткоумни коментари на хора, които не са ми и на 1/10 от знанията - значи, ако не искам да давам безплатно нещо на Украйна, съм фен на путлер и прочие глупости!

Коментар

За С Арабия нз, но с Юк, Израел и Тайван ще си счупят зъбките.
                          Така е но, ще нанесат такива щети, че там, ще бъде опасно за живеене десетилетия,а скъпо - не дваж ами триж.

Коментар

Ахъм, вече нЕма денги и за анимации.
                            Нещата са къде по-прозаични: Има РЕБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

От 24.02 го обяснявам - войната не е Русия/Украйна, войната е дали да има Трета световна война. Северна Корея, Иран и Китай със затаен дъх чакат демонтажа на досегашната световна система за сигурност, за да приключат Южна Корея, Израел и Саудитска Арабия и Тайван.

"Теория на счупените прозорци", само че в глобален мащаб, нищо повече.
                              За С Арабия нз, но с Юк, Израел и Тайван ще си счупят зъбките.

Коментар

Доообре, интелигентен човек си, пък упорито приемаш желаното за реално

Коментар

Working...
                                X